Smugglers Wreck på Zakynthos

På Zakynthos finder du et af Grækenlands mest berømte og fotograferede seværdigheder - Smuggler's Wreck. Det ødelagte lastskib ligger på den lille øde strand ved Naviago Beach, og et besøg her er en skøn udflugt på din ferie.

Det forliste skib på Zakynthos

Navagio Beach, også kendt som Shipwreck Beach, Smuggler's Wreck eller Smuggler's Cove, er Zakynthos' - og måske hele Grækenlands mest berømte og fotograferede sted. Du har sikkert set fotos af det forliste skib, der drev i land på den øde strand med høje klipper rundt omkring.

Og selvfølgelig er der noget særligt ved det ødelagte skib på Navagio Strand - og måske frem for alt historierne omkring det. Det siges, at lastskibet, der hed Panagiotis, sank fuld af smugler-cigaretter i august 1981. Da motoren gik i stykker, har kaptajnen forladt skibet og taget i land med redningsbådene. Da øboerne fandt ud af, at Panagiotis var drevet i land, gik de derhen og fandt alle de smuglede cigaretter, siger historien.

I tidligere år har der været udflugter til selve stranden, men efter fald af klippesten og jordskælv i 2018 blev stranden lukket for besøgende. Den bedste - og smukkeste måde at se det ødelagte skib på Navagio Beach er fra klipperne ovenfor. Så får du et bedre overblik og kan også nyde den fantastiske udsigt over havet. Her finder du vores udflugter for at se Smuggler's Wreck.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Zakynthos, find og book en rejse til Zakynthos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Zakynthos

Her finder du vores bedste tips om de hyggeligste restauranter, flotteste strande, bedste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Zakynthos

Zakynthos

  • Magiske strande og azurblåt hav
  • Sjove og spændende udflugter
  • Enestående udsigter og charmerende byer
Læs mere om Zakynthos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her