Shopping på Zakynthos

Shopping på Zakynthos

Vil du shoppe på ferien, skal du tage ind til Zante by, hvor der er gode muligheder for at finde lokalproducerede produkter såsom lækker honning og dejlig olivenolie!

Lokalproduceret

Hvis du vil shoppe på ferien, har Zakynthos meget at tilbyde, især når det kommer til lokalproducerede produkter. Hvis du har fundet en ny yndlingsolie, er vores tip, at du slår til allerede på stedet, og i de små byer kan du finde olivenolie til rigtig gode priser! Andre gode ting at tilføje, når du er på Zakynthos, er den gyldne honning. Det bliver endnu pænere, hvis du også køber en honningskrue til honningen. Da glassene ofte er smukke, bliver det som en helt anden ting at dryppe honningen ud over yoghurten end med en almindelig teske.

Byen Volimeser kendt i hele Zakynthos for sine selvfremstillede produkter. Her kan du finde både olivenolie, honning, vin og smuk keramik.

Shopping i Zakynthos by

Hvis du vil shoppe tøj og sko, bør du tage til Zakynthos by. Den største shoppinggade, med masser af butikker, er Alexandrou Roma, og du finder den bag Solomos-torvet. Blandt andet er der flere smykkeforretninger her. I den lille butik Cielo Venezia kan du købe smykker fra flere berømte italienske og græske designere. Her er mange elegante smykker, både til hende og til ham. Adresse: Alexandrou Roma 15, Zakynthos by. Tlf.: +30 269 502 5540.

Souvenirbutikker

I badebyerne finder du selvfølgelig mange normale souvenirbutikker med fx badetøj, solbriller og andre ting.

Lokale produkter