Shopping på Zakynthos

Vil du shoppe på ferien, skal du tage ind til Zante by, hvor der er gode muligheder for at finde lokalproducerede produkter såsom lækker honning og dejlig olivenolie!

Lokalproduceret

Hvis du vil shoppe på ferien, har Zakynthos meget at tilbyde, især når det kommer til lokalproducerede produkter. Hvis du har fundet en ny yndlingsolie, er vores tip, at du slår til allerede på stedet, og i de små byer kan du finde olivenolie til rigtig gode priser! Andre gode ting at tilføje, når du er på Zakynthos, er den gyldne honning. Det bliver endnu pænere, hvis du også køber en honningskrue til honningen. Da glassene ofte er smukke, bliver det som en helt anden ting at dryppe honningen ud over yoghurten end med en almindelig teske.

Shopping i Zakynthos by

I havnen og på Skt. Marcos-pladsen og Solomos-pladsen er der flere hyggelige taverner, caféer og barer. Sæt dig ned, bestil noget godt at spise eller køl af med en frappé. Hvis du vil shoppe, når du er i Zante by, bør du gå til den større shoppinggade, Alexandrou Roma gaden. I Zante by er der en dejlig blanding af små butikker og græske kæder, hvor du kan finde alt fra taske-, sko- og tøjbutikker. Der er også flere smykkebutikker, hvor du kan finde både græske og italienske designere. Et tip er, at du også køber spiselige lækkerier med, såsom honning, oliven og andet i de små butikker.

Souvenirbutikker

I badebyerne finder du selvfølgelig mange normale souvenirbutikker med fx badetøj, solbriller og andre ting.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Zakynthos, find og book en rejse til Zakynthos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Zakynthos

Her finder du vores bedste tips om de hyggeligste restauranter, flotteste strande, bedste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Zakynthos

Zakynthos

  • Magiske strande og azurblåt hav
  • Sjove og spændende udflugter
  • Enestående udsigter og charmerende byer
Læs mere om Zakynthos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her