Keri-grotter ved Marathonisi

Udflugter og aktiviteter

Er energidepoterne fulde? Zakynthos byder på masser af udflugter og sjove aktiviteter. Fx kan du leje en båd og udforske nærliggende øer på egen hånd eller udfordre dine venner i tennis - tag del af vores rejsetips her.

Vandparker

På Zakynthos er der tre vandland. Det største vandland - Water Village - ligger ca. 5 kilometer uden for Tsilivi og tilbyder vidunderlig dag for hele familien. Der er masser af sjove attraktioner for både store og små. For dem der ønsker at tage det lidt roligere, findes her også en Lazy River. I udkanten af ​​Tsilivi finder du et lille vandland, og i Kalamaki på hotellet Caretta Beach Hotel er der et mellemstort vandland. Her finder du alt lige fra forskellige vandrutsjebaner og børnepools til et bølgebassin.

Lej en båd på egen hånd!

Hvis du er en erfaren sejler, anbefaler vi, at du lejer en båd på Laganas-stranden og tager ud på egen hånd. Priserne varierer mellem de forskellige udlejere og afhængigt af sæsonen, så det kan være en god idé at sammenligne et par forskellige. Hvorfor ikke tage ud til skildpaddeøen Marathonisi og opleve Keri-grotterne på nært hold.

Cameo Island

Lej en cykel eller tag en skøn gåtur mod havnen i Agios Sostis ved siden af ​​Laganas. En træbro fører over til Cameo Island, hvor der er en lille strand med en bar og en mindre taverne. Vi lover en utrolig smuk udsigt over Laganas-bugten! Om aftenen forvandles Cameo Island til en festø og en gang om ugen arrangeres også White Party her.

Snorkling og dykning med Eurodivers

Eurodivers, der ejes og drives af den svensk-græske Vaijo, ligger på den smukke strand Laganas og på Tsilivis hovedgade. De tilbyder udflugter til Marathonisi og Keri, hvor du kan dykke og snorkle i grotter og blandt farverige fisk. Du kan også benytte lejligheden til at tage et dykkercertifikat fra Eurodivers. Tlf.: +30 269 502 9581.

Bowlingaften!

I Tsilivi finder du bowlingbanen Bowl em Over. Tag hele familien eller vennegruppen med en hel aften og find feriemesteren! Der er også airhockey, videospil og anden sjov for børnene. Bowlingbanen ligger bag DIA-supermarkedet i Tsilivi.

Tennis

Tennis

Kan du lide at spille tennis på ferien? På flere af strandene på Zakynthos er der tennisbaner, så tag træningstøj med, og udfordr dine medrejsende i en kamp.

Minigolf

Hvis du ønsker variation fra strandlivet, er minigolf en given ferieaktivitet. På hovedgaden i Argassi ligger minigolfbanen Fantasy. I Tsilivi findes der også en god minigolfbane. Tlf.: +30 269 502 4596.

Fitness-faciliteter i topklasse

I udkanten af Zakynthos by ligger Athlokinisi, som er et fitnesscenter i topklasse. Her kan du, som elsker at træne, få en masse feriemotion. Der tilbydes også mange forskellige træningspas alt lige fra spinning til kickboxing. Tlf.: +30 269 504 8877.