Udflugter og aktiviteter på Zakynthos

- for hele familien

Er energidepoterne fulde? Zakynthos byder på masser af udflugter og sjove aktiviteter. Fx kan du leje en båd og udforske nærliggende øer på egen hånd eller udfordre dine venner i tennis - tag del af vores rejsetips her.

Vandparker

På Zakynthos er der tre vandland. Det største vandland - Water Village - ligger ca. 5 kilometer uden for Tsilivi og tilbyder vidunderlig dag for hele familien. Der er masser af sjove attraktioner for både store og små. For dem der ønsker at tage det lidt roligere, findes her også en Lazy River. I udkanten af ​​Tsilivi finder du et lille vandland, og i Kalamaki på hotellet Caretta Beach Hotel er der et mellemstort vandland. Her finder du alt lige fra forskellige vandrutsjebaner og børnepools til et bølgebassin.

Lej en båd på egen hånd!

Hvis du er en erfaren sejler, anbefaler vi, at du lejer en båd på Laganas-stranden og tager ud på egen hånd. Priserne varierer mellem de forskellige udlejere og afhængigt af sæsonen, så det kan være en god idé at sammenligne et par forskellige. Hvorfor ikke tage ud til skildpaddeøen Marathonisi og opleve Keri-grotterne på nært hold.

Solomos vingård

Solomos vingård er den næststørste vinproducent på Zakynthos og bestemt noget for dem, der interesserer sig for vin. Vingården er utrolig smuk i Kydoni kun ti minutter fra Zakynthos by. Hvis du er særligt glad for en bestemt vin, kan du købe den med hjem. Det er en god ide at ringe til dem, inden du besøger vingården.

 

Snorkling og dykning med Eurodivers

Eurodivers, der ejes og drives af den svensk-græske Vaijo, ligger på den smukke strand Laganas og på Tsilivis hovedgade. De tilbyder udflugter til Marathonisi og Keri, hvor du kan dykke og snorkle i grotter og blandt farverige fisk. Du kan også benytte lejligheden til at tage et dykkercertifikat fra Eurodivers. 

Tennis

Kan du lide at spille tennis på ferien? På flere af strandene på Zakynthos er der tennisbaner, så tag træningstøj med, og udfordr dine medrejsende i en kamp.

Gokart, minigolf og bowlingaften!

Hvis du ønsker variation fra strandlivet, er minigolf en given ferieaktivitet. På hovedgaden i Argassi ligger minigolfbanen Fantasy. I Tsilivi findes der også en god minigolfbane. I Tsilivi finder du bowlingbanen Bowl em Over. Tag hele familien eller vennegruppen med en hel aften og find feriemesteren! Der er også airhockey, videospil og anden sjov for børnene. Bowlingbanen ligger bag DIA-supermarkedet i Tsilivi. Hvis du kan lide fart, er et besøg på gokartbanen i Laganas et besøg værd. Her kan både voksne og børn teste deres køreevner og dyste mod hinanden.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Zakynthos, find og book en rejse til Zakynthos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Zakynthos

Her finder du vores bedste tips om de hyggeligste restauranter, flotteste strande, bedste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Zakynthos

Zakynthos

  • Magiske strande og azurblåt hav
  • Sjove og spændende udflugter
  • Enestående udsigter og charmerende byer
Læs mere om Zakynthos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her