rejsemål

I løbet af de seneste år er Tsilivi blevet en af de mest populære turistbyer på Zakynthos. Hertil rejser mange børnefamilier og nyder den lavvandede sandstrand. I Tsilivi kan du også se frem til et stort udbud af restauranter.

Læs mere om Tsilivi 11 hoteller fra 2.898 DKK

En rejse til Laganas passer til såvel børnefamilien som dig der søger fest, Den finkornede sandstrand strækker sig næsten 9 kilometer og er børnevenlig og lavvandet. Laganas er også kendt som Zakynthos forlystelsesmetropol med masser af diskoteker og barer langs hovedgaden.

Læs mere om Laganas 3 hoteller fra 3.188 DKK

Du skal rejse til Kalamaki hvis du ønsker en stille og rolig lille by på det sydøstlige Zakynthos. Byens lavvandede strand strækker sig helt til nabobyen Laganas, og her trives børnefamilierne. Nyd dejlige dage med sol og strand, kombineret med shopping i Zakynthos by.

Læs mere om Kalamaki 7 hoteller fra 3.286 DKK

Argassi byder på noget for alle! Her kan du nyde freden på den dejlige strand, spise gode middage på hyggelige taverner og more dig i byens gader.

Læs mere om Argassi 8 hoteller fra 2.998 DKK

Ønsker du en afslappende ferie langt fra et pulserende natteliv? Så er Alykes på Zakynthos perfekt for dig. Alykes ligger på øens nordøstlige kyst og tilbyder lange, børnevenlige sandstrande, frodig natur og smukt, krystalklart vand.

Læs mere om Alykes 3 hoteller fra 4.479 DKK

Ønsker du en rolig og afstressende ferie skal du booke sommerens rejse til Tragaki på den nordøstlige del af Zakynthos. Alle vores hoteller ligger nær havet.

Læs mere om Tragaki 3 hoteller fra 3.949 DKK