Fakta om Zakynthos

Transfer:

Fra Zakynthos lufthavn til vores hoteller i Tsilivi tager det ca. 30 min, til Laganas og Argassi ca. 15 min og til Kalamaki ca. 10 min med bus. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

De fineste sandstrande på Zakynthos findes på øst- og sydkysten, hvor feriestedet Laganas ligger, samt på Vassilikos-halvøen. Her er de fleste strande finkornede, lavvandede og børnevenlige. Nogle strande er indhegnede og pålagt visse restriktioner for at beskytte havskildpadderne. I Kalamaki er der en god sandstrand. I Tsilivi finder du en lang, finkornet sandstrand, som er lavvandet. Her kan du leje vandcykler samt motorbåde. Ved de fleste strande er der mulighed for leje af solstole og parasoller. Argassi har kun små og smalle strandstykker udenfor nogle af hotellerne.

Forlystelser:

Det meste af forlystelseslivet er koncentreret i Laganas, hvor musikken pulserer på barer og diskoteker ud til de små timer. Også Tsilivi har et stort udbud af forlystelser. Argassi er roligere, men her er en del barer og restauranter. I Kalamaki er et begrænset natteliv med et fåtal af barer. Lithakia er meget rolig med få taverner.

Transport:

Vores feriesteder Laganas og Argassi har busforbindelse til Zakynthos by. Det samme gælder de fleste større byer på øen. Fra Skinari afgår dagligt færger til øen Kefalonia i nord. Zakynthos by har hyppige færgeforbindelser til Killini på fastlandet. Der er mange taxier på øen. Biler, scootere og motorcykler kan lejes.

Sport:

Vandsportsmuligheder bl.a. i Laganas og Tsilivi. I Laganas er der mulighed for snorkling og dykning. Parasailing, ridning og tennis.