Pedi Beach

Pedi Beach ligger lige over havet i den lille landsby Pedi på Symi. Her kan du bo i rolige omgivelser og vågne op til en dejlig havudsigt, spise morgenmad og se de små fiskerbåde og sejlbåde, der ligger for anker i bugten. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og hotellet har en restaurant til frokost og middag.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Under Pedi Beach er der en lille smal strandstrimmel, hvor hotellets gæster kan benytte solstole, parasoller og strandhåndklæder.

Hotellets restaurant serverer morgenmad, lette måltider i løbet af dagen og à la carte-middage om aftenen. Glutenfri, laktosefri og vegetariske retter kan fås mod anmodning. Pæn påklædning til måltiderne - lange bukser eller shorts til mænd - ingen badetøj. Hotellets bar er åben fra tidlig morgen til efter midnat.

Gratis wifi på hele hotellet. Souvenirbutik. Der er 2,5 km til Symi. Man skal krydse en vej med lokaltrafik for at komme til stranden. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres mellem kl. 07.00-10.00.

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.