Transfer til Symi

Gæster, der ankommer med fly, som lander inden kl. 15.00, kommer til at tage fra Rhodos med båden SEBCO kl. 19.30 ca. Ankomst til Symi ca. kl. 20.30.

Gæster, der ankommer med fly, som lander efter kl. 15.00, kommer til at overnatte på Rhodos en nat, og derefter tage videre til Symi dagen efter. Båden, Dodekanisos Seaways, sejler fra Rhodos ca. kl. 8.30. Ankomst til Symi ca. kl. 9.30.

Ved hjemrejse sejler båden, SEBCO, kl. 8.00 fra Symi. Ankomst til Rhodos ca. 9.00. Gæster som skal med fly efter kl. 12.00, kan tilbringe dagen på et hotelområde i nærheden af lufthavnen (bemærk at der ikke tilbydes et værelse). Har flyet en afgangstid fra Rhodos efter kl. 20.30 om søndagen, så sejler du fra Symi med båden SEBCO kl. 16.45. Ankomst til Rhodos kl. 17.45. Afgår dit fly fra Rhodos inden kl. 12.00 rejser du fra Symi dagen inden og overnatte på Rhodos.


På grund af vejr og vind eller uforudsete begivenheder ud over Apollos kontrol, kan der forekomme ventetider og / eller overnatninger i Rhodos ved både ankomst og afrejse. Hvis du kun har booket fly til Rhodos, kan du ikke købe til en transfer til Symi.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Rhodos/Symi inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Rhodos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.