Transfer til Symi

 


Her har vi samlet al vigtig information om transfer til Symi.

Transferinformation

  • Bustransfer fra Rhodos lufthavn til Rhodos havn, ca. 40 minutter.
  • Bådrejse fra Rhodos til Symi, ca. 1 time, afhængig af bådtype.
  • Bustransfer fra havnen på Symi til hotellerne, ca. 15-25 minutter.

Ankomst til Symi

Ankommer du til Rhodos før kl. 14.00, tager du færgen fra Rhodos til Symi ca. kl. 17.30 samme dag. Ankommer du til Rhodos efter kl. 14.00, overnatter du på Rhodos og tager båd videre til Symi ca. kl.10.30 næstkommende dag.

Afrejse fra Symi

Hvilken tid bussen afgår fra hotellet afhænger af dit flys afrejsetidspunkt. Nøjagtig information om transfer får du via sms, senest dagen før hjemrejse.  


Bemærk venligst

Afhængigt af flyets ankomst/afgangstidspunkt kan der forekomme lange ventetider eller en overnatning på Rhodos. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Rhodos, mens man venter på videre transport (bemærk, at der ikke tilbydes et værelse medmindre der er tale om overnatning). Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan resultere i ændringer og overnatninger på Rhodos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange.


Forudbestil transfer for en nemmere rejse! 

Vi anbefaler, at man forudbestiller transfer tur/retur. Så er bådbilletten tur/retur Rhodos-Symi inkluderet, og du slipper for selv at arrangere transfer efter ankomsten til Rhodos. Har du booket kun fly til Rhodos, kan du ikke tilkøbe transfer til Symi. 

Læs mere og book transfer her


Flere tilvalg til charterrejsen

Check din bagage ind, book transfer til og fra lufthavnen eller se alle tilvalg for charterrejsen.

Forudbestil siddeplads

Din rejse starter på flyet, så sørg for, at der er præcist, som du ønsker! Vælg dit yndlingssæde og forudbestil det sæde, du vil sidde på flyet.

Læs mere og book

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere og book

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg