Transfer Symi

Fra lufthavnen på Rhodos til havnen tager det ca. 40 minutter med bus, derefter en bådtur til Symi ca. 1 time. På Symi er bustransferen til hotellerne 15-25 minutter.

Bemærk venligst

Afhængigt af flyets ankomst/afgangstidspunkt kan der forekomme lange ventetider eller en overnatning på Rhodos. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Rhodos, mens man venter på videre transport (bemærk, at der ikke tilbydes et værelse medmindre der er tale om overnatning).

  • Ankommer du til Rhodos inden kl.13.30 tager du færgen fra Rhodos til Symi ca. kl. 17.30 samme dag
  • Ankommer du til Rhodos efter kl. 13.30 overnatter du på Rhodos og tager båden videre til Symi kl. 10.30 dagen efter
  • Bemærk, at en overnatning på Rhodos altid er påkrævet, hvis du rejser i perioden 3/4-23/4 2023 og mellem 2/10-31/10 2023

Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan resultere i ændringer og overnatninger på Rhodos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Rhodos/Symi inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Rhodos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.