Opera House

  • • Rolige omgivelser
  • • Fin hotelhave
  • • Gåafstand til Symi by

Opera House er en hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser med gåafstand til Symi by med taverner, supermarkeder og den hyggelige havnepromenade.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Søde personaler🥳
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Opera House er et mindre lejlighedshotel med gåafstand til Symi by med hyggelige taverner og butikker.

Hotellet er beliggende i rolige omgivelser og har en have, hvor du med fordel kan slappe af med en god bog. Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er bemandet kl. 07.00-23.00. Meget begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Nireus

Et af Symis bedre hoteller lige ved havnepromenaden hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergvæggene. Du er nær taverner, shopping og i gåafstand til stranden. Søger du det der ekstra, skal du vælge et værelse med havudsigt.

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.