2-værelses suiter i etage med jacuzzi

2-værelses suiter i etage med jacuzzi. På nedre plan findes et opholdsrum med sovesofa samt et badeværelse. På øvre plan findes soveværelse med dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel med te- og kaffefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Minibar. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Stor balkon eller terrasse med jacuzzi samt havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel med te- og kaffefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Minibar. Hårtørrer. Badekåber og tøfler mod forespørgsel. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser med udsigt til haven

Dobbeltværelser med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe- og tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og separat toilet. Balkon og udsigt over haven.

Antal personer: 2 personer.

Standard-værelser

Standard-værelser med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel med te- og kaffefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Minibar. Hårtørrer. Badekåber og tøfler mod forespørgsel. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser med adgang til pool

Superior-værelser med en dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og separat toilet. Balkon og adgang til pool og pooludsigt. Skridt fra balkonen til poolen.

Antal personer: 2 personer.