Blue Sky Rethymnon

Over den fine og lange sandstrand i Rethymnon ligger lejlighedshotellet Blue Sky. Her bor du i lækre lejligheder med tagterrasse og flot udsigt ud til havet og byen. Du finder også et afslappende poolområde her.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder superior for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen og vores værelse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 42 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 60 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lige uden for Blue Sky venter en perlerække af restauranter, barer og butikker, og for enden af promenaden venter Rethymnons hyggelige gader. Hvis havet og stranden ikke er nok, har Blue Sky et poolområde med pool og børnepool. Her er solstole og parasoller.

Receptionen er åben i dagtimerne. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden. Støj fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende, og det samme gælder trafik fra den nærliggende vej.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Rethymnon by

Fortezza

Hotel Fortezza ligger ved siden af det statelige venetianske slot, som gav hotellets navn, i den gamle bydel i Rethymnon. De charmerende gyder, har både restauranter og butikker. Her bor du i komfortable værelser med aircondition med masser at opdage lige uden for hotellet.

Medusa

Medusa er et hyggeligt lejlighedshotel, hvor det især er beliggenheden nær stranden, som lokker. Alle balkoner vender mod havet eller poolen - så hvor end du vender dig, kan du nyde synet af vand. Langs strandpromenaden er der masser af restauranter, og efter pladsen for den ukendte soldat begynder selve Rethymnon med restauranter, den gamle havn med borde med ternede duge og smalle gyder, hvor kunsthåndværkere sælger deres arbejde.

Aquila Porto Rethymno

Aquila Porto Rethymno er et smagfuldt hotel med privat del på stranden med miljømærket Blå Flag for sit rene vand. Her mødes du af en international atmosfære og fantastisk service. For lidt ekstra luksus kan du tilkøbe All Inclusive og nyde en romantisk middag med lys på bordet, eller booke et executive-værelse med havudsigt, tre balkoner og jacuzzi.

Achillion

Nyd den betagende havudsigt fra Achillions pool på taget. Der er kun et par hundrede meter til Rethymnons gamle bydel med hyggelige restauranter, smalle gader og den lille skønne strand.

Ionia Suites

Ionia Suites er et populært lejlighedshotel i gåafstand til restauranter, smalle gader, caféer, barer og underholdning i Rethymnon by. Der er kun et par hundrede meter til stranden.

Swell Boutique Hotel

På det moderne Swell Boutique hotel bor du med en top beliggenhed direkte på strandpromenaden i Rethymnon. Hotellet har en dejlig beliggenhed i nærheden af det meste og den gamle by i Rethymnon ligger blot en kort gåtur herfra. Hvis du ønsker at slappe af, kan du gøre det i hotellets pool, hvor der også er solstole og parasoller.

Steris

Steris er et godt og populært hotel, der kun ligger et stenkast fra stranden og den skønne strandpromenade i Rethymnon . Det tager kun 15 minutter at gå til den smukke venetianske havn og de smalle gader i den gamle by. Hvis du vil forkæle dig selv så book en en balkon med havudsigt.

Bio Suites

Bio Suites er et populært lejlighedshotel, hvor mange gæster vender tilbage til igen. Beliggenheden, det fine poolområde og den gode service, er kun nogle af grundene. Hotellet ligger i den centrale del af Rethymnon by, nær restauranter, barer og små butikker. Du har hotellets eget strandområde, Bio Beach, kan findes nede på stranden i Rethymnon.

Aegean Pearl Rethymnon

Hotellet Aegean Pearl ligger nær den fine og lange strand i Rethymnon, og du bor i smagfuldt indrettede værelser og suiter. Her bor du komfortabelt med førsteklasses service og du kan nyde nærheden til stranden og hotellets velholdte poolområder. Hotellet har fitnessrum og spa.

Ideon

Ideon er for dig, der elsker at gå rundt i de smalle gader med hyggelige caféer, kulturhistorie og charmerende taverner – her bor du nemlig midt i den gamle by. Hotellet tilbyder både dejlige dobbeltværelser og lejligheder og har både pool, restaurant og bar. Hvis du er en natteravn, findes der masser af barer i nærheden...

Aquarius

Det populære lejlighedshotel Aquarius er et godt valg for dig, der vil bo i moderne lejligheder med kort afstand til Rethymnons hyggelige små stræder. Slap af oppe på taget, hvor hotellets poolområde med tilhørende poolbar findes, eller ved stranden som ligger nær hotellet.

Atlantis Beach

På Atlantis Beach bor du tæt på stranden og vælger selv om du vil sole og bade i det store poolområde eller på den lækre strand. Maden på hotellets taverne er i top, og den nærliggende bar er perfekt til en godnat-drink med smuk solnedgang bag Fortezza i havnen i Rethymnon.

Palazzino di Corina

Palazzino di Corina er et smukt hotel med hvælvinger og en smuk, velbevaret facade i venetiansk stil. Her findes en lille pool, og værelserne er fint indrettet. Palazzino di Corina ligger i en af Rethymnons charmerende stræder og er det perfekte alternativ for dig, som vil nyde din ferie i ro og mag med gåafstand til alt. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er fra 7 år.

Astali

Hotel Astali er et udemærket valg for dig, som vil bo meget centralt i Rethymnon by, nær det meste. Den smukke venetianske havn og den gamle bys smalle gader ligger blot nogle minutter herfra, og der er kun 200 meter til den brede sandstrand.

Theartemis Palace

Hotel Theartemis Palace i Rethymnon tilbyder god beliggenhed kombineret med god service. Der er kun et par minutter til Rethymnons populære sandstrand, og en kort gåtur til centrum.

Melmar

Hotel Melmar i Rethymnon har mange stamgæster der holder af den dejlige beliggenhed og den gode service. Her bor du tæt ved stranden i rummelige lejligheder. Den gamle by i Rethymnon ligger i gåafstand fra hotellet, og her er der charmerende små gader med restauranter og butikker.

Pearl Beach

Pearl Beach i Rethymnon er for dig, der ønsker en god beliggenhed nær sandstranden. På hotellet findes et dejligt poolområde, fitnessrum, to restauranter og mulighed for afslapning med massage eller i dampbad. Et lille stykke væk ligger de charmerene stræder i Rethymnons gamle bydel med bl.a. restauranter og caféer.

Iperion Beach

Iperion Beach med sine fine lejligheder ligger, præcis som navnet antyder, direkte på stranden i kort afstand fra centrum af Rethymnon. Her kan du tage det roligt og gå mellem en af hotellets to pools og den lange sandstrand. At gå ind i gyderne i Rethymnons gamle distrikter tager lige omkring en halv time.

Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa er et luksuriøst hotel for dig over 16 år. Her er en dejlig spa, eller du kan nyde infinity-poolen på hotellets tagterrasse og se solen gå ned bag tagene i Rethymnos gamle bydel. Der er også restauranter og en bar på tagterrassen. På få minutter kan du gå til Rethymnons restauranter, caféer og hyggelige butikker.

Kriti Beach

Hotel Kriti Beach har en attraktiv beliggenhed ved strandpromenaden i populære Rethymnon. Stranden tilbyder gratis solstole og parasoller, men det hyggelige poolområde inviterer dig også til at tage en dejlig dukkert. Om aftenen kan du sidde på hotellets à la carte-restaurant, Chimera, som siges at være en af de bedste restauranter i Rethymnon. Book et værelse med havudsigt for at nyde udsigten direkte fra værelset.

Kyma Suites Beach

Kyma Suites Beach har en fantastisk beliggenhed nær Porta di Sabbionara, den østlige indgang til Rethymnons gamle by. Butikker, restauranter og barer findes lige rundt om hjørnet såvel som den fine strand i Rethymnon.

Bio Beach Boutique

Velkommen til Bio Beach Boutique, et hotel kun for voksne. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed lige over stranden i Rethymnon på solrige Kreta. Alle suiter har havudsigt, og det har hotellets restaurant og bar også.

Avli

Avli - et af vores Apollo Mondo One of a Kind hoteller - er en klynge af smukt renoverede venetianske boliger i Rethymnons gamle bydel og omfatter en berømt restaurant, luksussuiter og en lokkende vinkælder. Placeringen er skøn, i hjertet af den gamle bydel i Rethymnon, et par minutters gang fra Fortezza og den venetianske havn.

Theo (Rethymnon)

På hotel Theo bor du lige ved Rethymnons lange sandstrand. En kort gåtur væk venter den gamle bys smukke gyder med restauranter, barer og butikker.

Palazzo Vecchio Exclusive Residence

Palazzo Vecchio Exclusive Residence er et unikt lejlighedshotel blandt Rethymnons gyder. Hotellets bygning er fra 1600-tallet og har en smuk og indbydende gårdhave med en pool. Rundt om hjørnet venter smalle gyder med små butikker, restauranter, der serverer det bedste fra det kretensiske køkken og en sandstrand lidt længere væk. Hotellet anbefales til et voksent publikum, men hotellet har ingen aldersgrænse.

Nautilux Rethymno by Mage

Nautilux Rethymno by Mage er et stilfuldt og veldesignet hotel i udkanten af Rethymnon. Her bor du i flotte værelser, og den dejlige sandstrand ligger kun få skridt væk. Nyd en morgendukkert i poolen og spis derefter en velsmagende og sund morgenmad. Hotellet tilbyder helpension, hvor drikkevarer er inkluderet hele dagen. Hotellet har en aldersgrænse på 12 år.

The City Hotel & Suites

City Hotel & Suites er et pænt og stilfuldt boutiquehotel midt i centrum af Rethymnon. Her bor du i fine og komfortable værelser og hotellet har eget poolområde. Morgenmadsbuffet er inkluderet, så lad op inden du går ud, måske til stranden eller gyderne med butikker, caféer og restauranter i den gamle bydel.

Melrose by Mage Hotels

Melrose by Mage Hotels ligger et kvarter bag den dejlige strandpromenade i Rethymnon, hvor du også finder byens lange og dejlige sandstrand. Gæsterne hygger sig her, og hotellet har en høj kundetilfredshed. Nyd et poolområde, restaurant og spa-område og om aftenen går mange mennesker en tur ind i Rethymnons smalle gader for at spise en bid god mad.

Galeros

På Galeros er der blot 12 lejligheder – så her er en hyggelige atmosfære. Hotellet er centralt beliggende, og der er ikke langt til Rethymnons dejlige havn, hvor tavernaer ligger på rad og række.

Minos

På Hotel Minos vælger du selv, om du vil tilbringe dagen ved hotellets poolområde eller gå den korte gåtur ned til den fine strand. Rethymnons liv og den gamle bydels smalle gader ligger kun en behagelig gåtur væk.

Summer Dream Rethymnon

Summer Dream i Rethymnon er et godt ferievalg til dig, som vil bo i en lejlighed tæt ved stranden. Der er poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Der er snackbar ved poolen samt á la carte-restaurant, hvor du kan købe lette retter.

Marel

Marel er et veldrevet mellemklassehotel med en fantastisk beliggenhed ved strandpromenaden i Rethymnon. Her er stemningen behageligt rolig og du veksler nemt svalende dukkert i havet med behagelige poolstunder. Når skumringen falder på, er det en behagelig gåtur ind i Rethymnons gyder. For den optimale strandfølelse anbefaler vi en lejlighed med havudsigt fra balkonen.

Palm Beach Rethymnon

Palm Beach Rethymnon ligger på promenaden i Rethymnon, og den lange og dejlige sandstrand ligger lige på den anden side af gaden. Hen på aftenen kan du få en bid mad på hotellet eller gå på opdagelse i de ældre dele af byen med sine smalle gader, hvor hyggelige barer, butikker eller restauranter med vindrueklaser som tag dukker op rundt om næste hjørne .