Kriti Beach

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Kriti Beach har en attraktiv beliggenhed ved strandpromenaden i populære Rethymnon. Stranden tilbyder gratis solstole og parasoller, men det hyggelige poolområde inviterer dig også til at tage en dejlig dukkert. Om aftenen kan du sidde på hotellets à la carte-restaurant, der er populær i Rethymnon. Book et værelse med havudsigt for at nyde udsigten direkte fra værelset.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra værelset og morgenmaden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kriti Beach er et dejligt hotel på strandpromenaden i populære Rethymnon. Ved poolområdet er der en pool samt solstole, parasoller og håndklædeservice. Hvis du vil bestille noget forfriskende at drikke, er poolbaren Armenistis lige ved siden af. Stranden ligger på den anden side af vejen fra hotellet og er blevet tildelt den internationale udmærkelse Blå Flag for rent og klart vand. Her tilbydes gratis solstole, parasoller og håndklæder.

Hotellets hovedrestaurant, Thalassi Restaurant, har en flot udsigt mod Papanastasiuo Street. Her serveres internationale retter, også med lokale kretensiske muligheder, med forskellige temaer hver aften. Chimera Restaurant serverer middelhavsretter og anses for at være en af de bedste à la carte-restauranter i Rethymnon. Her venter smuk havudsigt og en vidunderlig atmosfære. Armenistis Bar serverer cocktails, kaffe og andre drikkevarer, og der serveres à la carte-frokost i løbet af dagen.

For dem, der ønsker at træne, er der et fitnessrum med maskiner til både styrke og fitness. Strandpromenaden uden for hotellet strækker sig over flere kilometer og er perfekt til en løbetur eller gåtur. Stranden tilbyder vandsport såsom vandski, jetski og parasailing mod betaling. For ekstra afslapning tilbydes behandlinger såsom massage, og der er også en sauna og en indendørs pool med hydromassage. Spa, fitnessrum og indendørs pool har en aldersgrænse på 16 år. To gange om ugen tilbydes liveunderholdning på Kriti Beach, herunder traditionel kretensisk musik og dans.

Kriti Beach er perfekt for dem, der ønsker at udforske Rethymnon. Strandpromenaden fører dig til det berømte gamle fort Fortezza og de snoede gyder i den gamle bydel. Masser af restauranter, barer, butikker og er godt forlystelsesliv venter her.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.