Steris

  • • Nær stranden
  • • Tilkøb morgenmad
  • • Populært mellemklassehotel
Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Steris er et godt og populært hotel, der kun ligger et stenkast fra stranden og den skønne strandpromenade i Rethymnon . Det tager kun 15 minutter at gå til den smukke venetianske havn og de smalle gader i den gamle by. Hvis du vil forkæle dig selv så book en en balkon med havudsigt.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Steris har en fin beliggenhed nær den gamle by i Rethymnon og stranden. Her er et lille poolområde med solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Bar og restaurant. Reception som er åben døgnet rundt. Valutaveksling. Gratis wifi på fællesområder. Gennemkørselstrafik. Lyd fra nærliggende barer og trafik kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.