Atlantis Beach

  • • Nær stranden
  • • Vellidt hotel
  • • Tilkøb halvpension
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Atlantis Beach bor du tæt på stranden og vælger selv om du vil sole og bade i det store poolområde eller på den lækre strand. Maden på hotellets taverne er i top, og den nærliggende bar er perfekt til en godnat-drink. Hvis du har valgt at bo i en junior-suite, kan du nyde en jacuzzi midt i værelset.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer. Superior-værelser for 2 personer. Familie-værelser for 4 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den god stemning og hjælpsomhed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantis Beach er et flot hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Rethymnon, nær caféer, restauranter og barer. Hotellet består af en hovedbygning og seks bungalower. Stort poolområde med separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. Poolbar. Ved stranden er der strandservice fra snackbaren samt gratis solstole og parasoller.

Buffetrestaurant med udsigt over havet. Taverne som serverer græske specialiteter (pæn påklædning kræves: mænd skal bære lange bukser og ingen sandaler. Kvinder må ikke have meget korte kjoler på). Græsk aften med græsk mad og dans en gang om ugen. Snackbar. I receptionsområdet er der en bar og tv. Gratis wifi på fællesområder samt internethjørne mod betaling.

Nyåbnet spa med sauna, dampbad, manicure og massage mod betaling. Frisør mod betaling. Lille fitnessrum. Bordtennis. Legeplads. Udendørsparkering. Gåafstand til stranden, som har fået EU's Blå Flag for sit rene vand. Vej skal krydses for at komme til stranden. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Man skal krydse en vej for at komme til stranden. Specielle måltider for allergikere kan fås ved bestilling på forhånd.