Bio Beach Boutique

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til nybyggede Bio Beach Boutique, et hotel kun for voksne. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed lige ved stranden i Rethymnon på solrige Kreta. Alle suiter har havudsigt, og det har hotellets restaurant og bar også.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-2 personer. Executive-suiter for 1-2 personer. Executive-suiter med jacuzzi for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nybyggede hotel Bio Beach Boutique er et moderne voksenhotel, hvor alle suiter har havudsigt fra de rummelige balkoner.

Lille poolområde med pool, solstole og parasoller samt gratis håndklædeservice. Poolhåndklæderne kan udskiftes hver tredje dag. På stranden på hotellet er der gratis solstole og parasoller.

På første etage ligger restauranten Nereides med en dejlig havudsigt. Her serveres en lækker morgenmadsbuffet hver morgen, og restauranten er åben hele dagen og lukker ikke, før middagen er slut om aftenen. Maden på a la carte-menuen har et tydeligt lokalt touch med mange vegetariske, gluten- og laktosefrie alternativer. Der er også en lobbybar med en omfattende drinkliste og havudsigt, så læn dig tilbage og lad havbrisen afkøle dig. Lobbybaren serverer også ved både poolen og stranden og tilbyder også snacks i løbet af dagen (ca. kl. 10.00-18.00).

Hotellet er også ved at bygge en lille spa med jacuzzi, dampbad, almindelig sauna og mulighed for forskellige former for behandlinger mod betaling. Opvarmet indendørs pool. Fitnessrum findes på søsterhotellet Bio, ca. 3 minutter væk, og hotellets gæster er velkomne til at bruge det gratis.

Gratis wifi på hele hotellet. Mulighed for at leje bil eller cykel. Stranden nær hotellet tilbyder vandsportfaciliteter mod betaling.

Hotellet ligger ved stranden, og hvis du følger strandpromenaden, er det kun ca. 1 kilometer til den gamle bydel i Rethymnon. Butikker og restauranter i området. Lokaltrafik uden for hotellet kan til tider opfattes som forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.