Kyma Suites Beach

Kyma Suites Beach har en fantastisk beliggenhed nær Porta di Sabbionara, den østlige indgang til Rethymnons gamle by. Butikker, restauranter og barer findes lige rundt om hjørnet såvel som den fine strand i Rethymnon.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kyma Suites Beach er et byhotel nær den fine strand i Rethymnom, der er tildelt det Blå Flag. Her kan du mærke pulsen i byen, mens hotellet har en dejlig afslappet atmosfære.

Både på stranden og ved hotellets lille pool er der gratis solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Hotellet har et lille fitnessrum for gæster og en spa, der tilbyder forskellige behandlinger mod betaling. Hvis du vil bevæge dig rundt og samtidig udforske mere af omgivelserne, kan du låne en cykel på hotellet og tage på eventyr.

Hotellet har to restauranter, hovedrestauranten Moulveri, der serverer buffet og a la carte-restauranten og baren Navy Blend. Der er en dejlig terrasse, hvor du kan sidde i skyggen af oliventræerne med en kop kaffe og nyde udsigten over havet og bådene, der skvulper i havnen.

Central beliggenhed nær shopping, restauranter og barer. En vej skal krydses for at nå stranden. Bytrafik i området omkring hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.