1-værelses lejligheder

Rummelige og pæne 1-værelses lejligheder med forskellig indretning. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Udepladserne varierer i størrelse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1 person eller 2-3 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige og pæne 2-værelses lejligheder med forskellig indretning. Separat soveværelse. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Udepladserne varierer i størrelse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Rummelige og pæne 2-værelses lejligheder i etage. Separat soveværelse på øvre etage. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Et badeværelse med brus på øvre etage og et badeværelse med badekar på nederste. Balkon eller terrasse. Udepladserne varierer i størrelse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med køleskab og tv med satellitkanaler. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med hel eller delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser i etage

Pæne dobbeltværelser i etage med separat soveværelse på øvre plan. Badeværelse og sovesofa findes på nedre plan. Køleskab og tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse med pooludsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser med køleskab og tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Hyggelige familie-værelser med to senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køleskab og tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.