Bedømmelse af Porto Platanias Beach Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 498 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Havudsigt
-

Bekræftet køb : 2024-06-14


9 ud af 10

+
Dejlig belligenhed
-
Meget lille værelse i kælderplan med kun en stol, vi var to personer, lever ikke op til fire stjernet hotel.

Bekræftet køb : 2024-06-08


10 ud af 10

+
Placeringen i forhold til både strand og byen
-
Det levede helt op til forventningerne

Bekræftet køb : 2024-06-08


10 ud af 10

+
Det hele,
-

Bekræftet køb : 2024-06-06


8 ud af 10

+
Placeringen
-

Bekræftet køb : 2024-06-02


9 ud af 10

+
Det er et flot hotel og stort
-
Da min hustru har sclerose er vi afhængig af handicap toilet og det har de delvis derfor valgte vi hotellet for 3 gang Vi forstår ikke hvorfor der ikke er forhæng i brusekabine da det er meget farligt for dårligt gående på de glatte fliser

Bekræftet køb : 2024-06-01


8 ud af 10

+
værelset, pools områder, beliggenheden, rengøringen
-
Maden var alt for ensformigt samt for få liggestole ved poolen

Bekræftet køb : 2024-05-31


8 ud af 10

+
Morgenmad, baren i lobbyen
-
For stor forskel på værelserne, rejste med vennepar, havde købt 2 ens rejser, de fik et stort værelse med minikøkken, vi fik et lille værelse uden nogen form for faciliteter, der var dårligt en stikkontakt til at lade telefonen op med.

Bekræftet køb : 2024-05-31


8 ud af 10

+
Det ligger på stranden Maden og moderne værelser
-
Der var alt for få solstole rundt om poolen. Vi var der i maj uden for sæsonen og det var umuligt at få en solstol med mindre du reserveret kl 7 om morgenen med dit håndklæde. Der var kapløb til pladserne. Desuden ingen privatliv på altanen Beton byggeriet giver en frygtelig akustisk også i spisesalen alt runger ekstremt.

Bekræftet køb : 2024-05-30


9 ud af 10

+
Tæt på stranden, Udmærket udvalg i morgenbuffet. Super god drinksbar
-
Manglede en elkedel til kaffe og te.

Bekræftet køb : 2024-05-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1492 bedømmelser
Meget godt
 
588
Godt
 
455
Middel
 
274
Mindre godt
 
107
Dårligt
 
68

5 nyeste bedømmelser

28-05-2024

af BritBT Vejle, Danmark

Lækkert hotel lige ud til stranden

Dejligt hotel med rummeligt værelse. Mulighed for vandland og paddletennis på søsterhotellet på den anden side af gaden. Som så mange andre steder gøres der intet ved de ufatteligt mange, som reserverer solstolene ved poolen længe inden morgenmaden, så der intet ledigt er. Men vi fik altid plads ved stranden (betalings-solsenge). Lækker morgenmadsbuffet (inkl. champagne en enkelt morgen) og dejlig strand (med mulighed for jetski). Vi spiste i a'la' carte restauranten en aften, og det var utrolig lækkert. Udemærket fitnessrum og bordtennis. Bagagerum ved afrejse. Hotellet ligger lige midt i en masse restauranter, isbarer, butikker, fiskespa osv osv, og det er nemt at tage den lokale bybus til Chania for at shoppe i de små gader der.

 
16-05-2024

af Kjelle59 Esbjerg, Danmark

Godt hotel, men standard værelserne er lidt af et lotteri

Rent og pænt med en central placering ved havet og lige midt i Platanias. Børnevenligt, masser af pools i alle størrelser og gode solsenge. All inklusive fungerer godt og med mange internationale retter. Restaurantens øverste etage har en fantastisk udsigt og er helt sikkert et aktiv. Hotellet består af flere sammensatte bygninger - hyggeligt og ret finurligt, men også lidt af et lotterispil når det kommer til standard værelserne. De kan ligge godt gemt nede i halv kælder højde, i skygge mellem bygninger og ud mod gaden eller ovenpå vareindleveringen (støj hver morgen). Så hvis værelset er vigtig for din ferie, så vælg et med havudsigt eller egen pool - det er mit bedste bud på at slippe for lotterispillet. Standard værelserne er relativt små, men ganske fine.

 
12-05-2024

af Anders B

God ferie og fint hotel

Var på dette hotel i uge 18 i starten af sæsonen kunne man mærke også på vejret. Blæsende og overskyet ca halvdelen af ugen så de dage uden sol. Lejede vi en bil og besøgte blandt andet chania og det kan anbefales! Maden var fin med stort udvalg og god morgenmad. Vi tog ud og spiste de fleste aftner for få noget lokalt og for at opleve området. Solsenge er som mange beskriver hvis man gerne vil være sikker en solseng så er det nok en god ide at være der tidligt. Savnede lidt at man kunne få sig en øl/drink andre stede end kun ved poolbaren og i restauranten. Andre barer på hotellet er ikke all inklusive. Værelset fint nok desværre var der luft under døren så man kunne faktisk hører alt ude på gangen men løste det med et håndklæde på gulvet så man kunne sove uden larm.

 
27-09-2023

af Lene915 København, Danmark

Okay hotel. Ligger centralt, men mangler lidt på service. Husk viskestykke og opvaskemiddel. Tålmodighed når du skal finde en so

Rengøring på værelset var ikke super godt, men blev dog gjort hver dag. Der mangler oplysning om, at vi selv skal vaske op og derfor have opvaskemiddel og viskestykke med. Leje af tennisbane er alt for dyrt. Det vil være en ide, at gøre det billigere, så vil flere også bruge den. Var ledig det meste af tiden. Alle steder ved poolen står der, at man ikke må reservere solsenge og at hotellet vil fjerne håndklæder, hvis sengen ikke bliver brugt. Det sker så aldrig. Med det resultat, at der ikke er ledige senge efter klokken 7 om morgenen. Ved henvendelse hos receptionen, fik vi bare info om, at vi bare selv kunne fjerne andre gæsters håndklæder og bruge sengen. Ikke godt nok. Jeg er gæst, ikke ansat. Jeg har ikke lyst til at tage konfrontation med andre gæster. Fik en dag skyld for, at have taget senge og håndklæder og blev overfuset af en norsk gæst. Deres håndklæder havde ligget på sengen siden midnat og var flyttet i forbindelse med vanding, men de mente vi havde taget dem. Meget ubehageligt.

 
22-07-2023

af Aarhus_Frankie Århus, Danmark

Porto Platanias Beach & Spa

Rigtig fint hotel. Vores værelse havde ikke noget der mindede om udsigt, men tilgengæld var det godt til at holde på “kulden” fra Airconditionen hele natten. Vi havde også køleskab på værelset. En udemærket morgenmadsbuffet med stort udvalg. Ikke den bedste jeg har oplevet. Rigtig fin udsigt fra spisesalen. Beliggenheden er super. Lige ud til butikker og restauranter i platanias og i fin gå afstand til agia Marina. Derudover ligger det lige ud til vandet, med adgang til lækker badestrand. Flere forskellige pools, et mini marked, større træningsrum og spa. Største ulempe ved hotellet er at der langt fra er solsengen nok i højsæsonen. Der er opsatte regler om at de ikke må reserveres. Det sker dog i stor stil og jeg synes ikke hotellet gør tilstrækkeligt for at afhjælpe. De gør dog et forsøg, hvis man henvender sig nok i receptionen. De burde havde flere der kunne stilles frem i højsæsonen, eller gøre mere for at der ikke bare står en masse solsenge med håndklæder på. Der er solsenge på stranden mod betaling. Koster 42-48 euro i taxa fra lufthavnen. Alt i alt et dejligt sted og vi har haft en skøn sommerferie.