Bedømmelse af Porto Platanias Beach Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 832 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Solstolende, - placering, sengene
-
Personalet var meget lidt service mindet, diskuterede foran gæsterne og virkede ikke til de var der for gæsterne. Værelset var direkte ned til containere og varelevering, så blev vækket kl05, 05,45, og 07.30 hver morgen. Hvis du bestilte havudsigt, så var det ned til en p-plads og efterfølgende kom havudsigten- også meget larm. Ingen overdækning på altanerne, måske heller ikke til et 5 stjernes. Ærgerligt når det regner at man ikke kan bruge altanen.

Bekræftet køb : 2023-10-01


10 ud af 10

+
Super godt hotel alle tiders God beliggenhed
-
Til halvpension burde der være drikkevarer med Alle solsenge burde være til fri afbenyttelse uanset om der lå håndklæde på burde håndhæves mere

Bekræftet køb : 2023-09-30


8 ud af 10

+
Rengøringen var i top
-
Der var aldrig en ledig solseng, da gæsterne lagde deres håndklæder på en solseng allerede fra kl 7.00 uden vel at mærke at bruge dem før langt op på formiddagen eller sågar først efter de kom hjem fra en tur. Hotellet gør opmærksom på at dette ikke er tilladt, men gør ikke noget for at forhindre dette.

Bekræftet køb : 2023-09-30


8 ud af 10

+
God morgenmad med fint udvalg, dejlig beliggenhed
-
Ingen plads ved poolen, alle smider håndklæder selvom der er skilte der skriver man ikke må. Dårligt at man skal betale for solvogne ved stranden. Personalet virkede som om de gerne ville på ferie

Bekræftet køb : 2023-09-30


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Umuligt at få en sunbed uden at stå op før kl 7:00

Bekræftet køb : 2023-09-23


8 ud af 10

+
Beliggenhed og hotellet var der rent og pænt
-
Der skal på hotellet side, være obs på gæsterne som ligger sine håndklæder ud på solsengene tidligt morgen. Vi oplevede selv på vores sidste dag, hvor det var en pooldag, et par havde lagt sine håndklæder på 2 solsenge fra morgenstunden, og det par kom først kl 1530 også flyttede dem til andre solsenge, og det var fyldt op på alle solsenge. Det må hotelpersonalet skride til handling, og fjerne gæsterne ting hvis det ikke bliver brugt inden for divs. tidspunkt.

Bekræftet køb : 2023-09-17


10 ud af 10

+
Det ved jeg. Ikke
-

Bekræftet køb : 2023-09-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-14


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-09-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1478 bedømmelser
Meget godt
 
584
Godt
 
453
Middel
 
268
Mindre godt
 
107
Dårligt
 
66

5 nyeste bedømmelser

27-09-2023

af Lene915 København, Danmark

Okay hotel. Ligger centralt, men mangler lidt på service. Husk viskestykke og opvaskemiddel. Tålmodighed når du skal finde en so

Rengøring på værelset var ikke super godt, men blev dog gjort hver dag. Der mangler oplysning om, at vi selv skal vaske op og derfor have opvaskemiddel og viskestykke med. Leje af tennisbane er alt for dyrt. Det vil være en ide, at gøre det billigere, så vil flere også bruge den. Var ledig det meste af tiden. Alle steder ved poolen står der, at man ikke må reservere solsenge og at hotellet vil fjerne håndklæder, hvis sengen ikke bliver brugt. Det sker så aldrig. Med det resultat, at der ikke er ledige senge efter klokken 7 om morgenen. Ved henvendelse hos receptionen, fik vi bare info om, at vi bare selv kunne fjerne andre gæsters håndklæder og bruge sengen. Ikke godt nok. Jeg er gæst, ikke ansat. Jeg har ikke lyst til at tage konfrontation med andre gæster. Fik en dag skyld for, at have taget senge og håndklæder og blev overfuset af en norsk gæst. Deres håndklæder havde ligget på sengen siden midnat og var flyttet i forbindelse med vanding, men de mente vi havde taget dem. Meget ubehageligt.

 
22-07-2023

af Aarhus_Frankie Århus, Danmark

Porto Platanias Beach & Spa

Rigtig fint hotel. Vores værelse havde ikke noget der mindede om udsigt, men tilgengæld var det godt til at holde på “kulden” fra Airconditionen hele natten. Vi havde også køleskab på værelset. En udemærket morgenmadsbuffet med stort udvalg. Ikke den bedste jeg har oplevet. Rigtig fin udsigt fra spisesalen. Beliggenheden er super. Lige ud til butikker og restauranter i platanias og i fin gå afstand til agia Marina. Derudover ligger det lige ud til vandet, med adgang til lækker badestrand. Flere forskellige pools, et mini marked, større træningsrum og spa. Største ulempe ved hotellet er at der langt fra er solsengen nok i højsæsonen. Der er opsatte regler om at de ikke må reserveres. Det sker dog i stor stil og jeg synes ikke hotellet gør tilstrækkeligt for at afhjælpe. De gør dog et forsøg, hvis man henvender sig nok i receptionen. De burde havde flere der kunne stilles frem i højsæsonen, eller gøre mere for at der ikke bare står en masse solsenge med håndklæder på. Der er solsenge på stranden mod betaling. Koster 42-48 euro i taxa fra lufthavnen. Alt i alt et dejligt sted og vi har haft en skøn sommerferie.

 
22-10-2022

af Jettemaud

Godt Hotel med dejligt personale og beliggenhed

Vi har været tilbage igen her sidst på sæsonen, uge 41 , da vi syntes det er et dejligt hotel. Den ros vi gav Nikos i strandbaren i juni måned 2022, kan vi give en gang til. Han betjener gæster med smil og venlighed, trods det han nogle dage både måtte kræve leje for solstole og betjene i baren. Det er ikke at mærke, at det et sidst på sæsonen og han højst sandsynligt trænger til ferie. Kæmpen ros til ham for den indsats han gør. Vi var heldige og have Maria som rengøringsassistent på vores værelse. Det var en lige så god betjening, som den vi møder på stranden. Altid glad og smilende med hej, hvordan har du det. Hende skal I også være stolte af at have ansat. Igen bliver vi nødt af professionel og god betjening af Penayotis i lobbybaren. I indgangen står Jorgen og giver alle der er på vej ud eller ind et kæmpe smil med. Det er skønt at møde. Reception er også altid klar til en fin betjening. Endnu en gang har vi nydt opholdet hos jer og det bliver ikke det sidste. Tak for denne gang og god vinter til alle Venlig hilsen Jette Jensen

 
29-07-2022

af Karsten H Danmark

Fin standard for græsk hotel

Familie sommerferie en uge med Primo Tours fra Danmark. Ved ankomst til hotel, var der lidt forvirring, da de ikke kunne tildele os de bestilte værelser (2 dobbeltværelser, side-by-side). I stedet havde de om booket os til en lejlighed med 2 soveværelser. De overbeviste os om at prøve dette den første nat og herefter måtte de se hvad de kunne finde til os. Lejligheden var yderst sparsommelig indrettet og nedslidt, så vi informerede receptionen om at den ikke var tilfredsstillende i forhold til vore forventninger og vor booking. Efter nogen tids pression vendte receptionisten problemet med hans chef i baglokalet og kom tilbage med et tilbud. Hvis vi tog en overnatning mere i lejligheden, kunne vi få de sidste 5 overnatninger i en junior suite med privat pool. Dette takkede vi ja til og er i dag (hvor vi er midt i opholdet) glade for den beslutning. Junior suiten lever helt op til design og indretning for et 5 stjernet hotel i Grækenland og den lille private pool er en kæmpe gevinst for både børn og voksne. Som der skrives i mange andre anmeldelser, er der stor kamp om liggestolene ved pools om morgenen (man skal stå meget tidligt op for at nå at reservere stole - hvilket man ikke må, men gøres alligevel af alle), også derfor vil jeg anbefale alle der vil bo på dette hotel, at bestille en suite med privat pool. Da der er mange rigtig gode restauranter i nærområdet, og vi elsker at prøve forskellige restauranter af til både middag og aftensmad, bestilte vi kun morgenmad på hotellet. Morgenmaden er fin og varieret og lever op til de 5 stjerner. Massagen i spaen (ayurveda) var helt fin og hyggelig. Fitness centeret har lidt slidte maskiner, men de virker fint og der er både aircondition og koldt vand at drikke. Personalet på hotellet er venlige og imødekommende. Alt i alt et rigtig fint hotel og indtil videre en god ferie.

 
23-07-2022

af Anja H Ringe, Danmark

Vi kommer gerne igen

Fremragende. Alt i orden! Vi ankom efter midnat og fik super fin service i receptionen og tilbudt snak. Mange forskellige fine og rene poolområder og helt tæt på havet. Værelserne vi havde var Standart. De var pæne og rene. Rengjort værelse hver dag, redt senge og rene håndklæder hver dag. Et lille minus var dog at der ikke helt er solvogne til alle ved poolerne, hvilket kan give anledning til konflikt ml. gæsterne.