Bedømmelse af Porto Platanias Beach & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 623 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Må sige det var meget billigt
-

Bekræftet køb : 2022-10-28


8 ud af 10

+
Personalets venlighed, rengøring og service
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-23


9 ud af 10

+
Ligger centralt placeret
-

Bekræftet køb : 2022-10-22


9 ud af 10

+
God service
-

Bekræftet køb : 2022-10-22


8 ud af 10

+
Service og morgenbuffet. Dejligt beliggende hotel med en fin strand
-
Dejligt hotel, desværre lå vores værelse i kælderniveau ,med udsigt til en gang hvilket vi kunne leve med. Om natten var der meget motorstøj enten fra ventilation, air condition eller pumper fra poolen. Hverken air condition eller ventilation på badeværelse virkede hvilket gav et meget fugtig indeklima selvom vi luftede meget ud. om natten var det så koldt at vi måtte bede om ekstra dyner, hvilket kom med det samme.

Bekræftet køb : 2022-10-22


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-10-16


9 ud af 10

+
Det allermeste
-

Bekræftet køb : 2022-10-16


9 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed med både strand og pool. Tæt på byen
-

Bekræftet køb : 2022-10-16


10 ud af 10

+
God service, glade og hjælpsomme medarbejdere.
-

Bekræftet køb : 2022-10-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1417 bedømmelser
Meget godt
 
559
Godt
 
440
Middel
 
258
Mindre godt
 
103
Dårligt
 
57

5 nyeste bedømmelser

22-10-2022

af Jettemaud

Godt Hotel med dejligt personale og beliggenhed

Vi har været tilbage igen her sidst på sæsonen, uge 41 , da vi syntes det er et dejligt hotel. Den ros vi gav Nikos i strandbaren i juni måned 2022, kan vi give en gang til. Han betjener gæster med smil og venlighed, trods det han nogle dage både måtte kræve leje for solstole og betjene i baren. Det er ikke at mærke, at det et sidst på sæsonen og han højst sandsynligt trænger til ferie. Kæmpen ros til ham for den indsats han gør. Vi var heldige og have Maria som rengøringsassistent på vores værelse. Det var en lige så god betjening, som den vi møder på stranden. Altid glad og smilende med hej, hvordan har du det. Hende skal I også være stolte af at have ansat. Igen bliver vi nødt af professionel og god betjening af Penayotis i lobbybaren. I indgangen står Jorgen og giver alle der er på vej ud eller ind et kæmpe smil med. Det er skønt at møde. Reception er også altid klar til en fin betjening. Endnu en gang har vi nydt opholdet hos jer og det bliver ikke det sidste. Tak for denne gang og god vinter til alle Venlig hilsen Jette Jensen

 
29-07-2022

af Karsten H Danmark

Fin standard for græsk hotel

Familie sommerferie en uge med Primo Tours fra Danmark. Ved ankomst til hotel, var der lidt forvirring, da de ikke kunne tildele os de bestilte værelser (2 dobbeltværelser, side-by-side). I stedet havde de om booket os til en lejlighed med 2 soveværelser. De overbeviste os om at prøve dette den første nat og herefter måtte de se hvad de kunne finde til os. Lejligheden var yderst sparsommelig indrettet og nedslidt, så vi informerede receptionen om at den ikke var tilfredsstillende i forhold til vore forventninger og vor booking. Efter nogen tids pression vendte receptionisten problemet med hans chef i baglokalet og kom tilbage med et tilbud. Hvis vi tog en overnatning mere i lejligheden, kunne vi få de sidste 5 overnatninger i en junior suite med privat pool. Dette takkede vi ja til og er i dag (hvor vi er midt i opholdet) glade for den beslutning. Junior suiten lever helt op til design og indretning for et 5 stjernet hotel i Grækenland og den lille private pool er en kæmpe gevinst for både børn og voksne. Som der skrives i mange andre anmeldelser, er der stor kamp om liggestolene ved pools om morgenen (man skal stå meget tidligt op for at nå at reservere stole - hvilket man ikke må, men gøres alligevel af alle), også derfor vil jeg anbefale alle der vil bo på dette hotel, at bestille en suite med privat pool. Da der er mange rigtig gode restauranter i nærområdet, og vi elsker at prøve forskellige restauranter af til både middag og aftensmad, bestilte vi kun morgenmad på hotellet. Morgenmaden er fin og varieret og lever op til de 5 stjerner. Massagen i spaen (ayurveda) var helt fin og hyggelig. Fitness centeret har lidt slidte maskiner, men de virker fint og der er både aircondition og koldt vand at drikke. Personalet på hotellet er venlige og imødekommende. Alt i alt et rigtig fint hotel og indtil videre en god ferie.

 
23-07-2022

af Anja H Ringe, Danmark

Vi kommer gerne igen

Fremragende. Alt i orden! Vi ankom efter midnat og fik super fin service i receptionen og tilbudt snak. Mange forskellige fine og rene poolområder og helt tæt på havet. Værelserne vi havde var Standart. De var pæne og rene. Rengjort værelse hver dag, redt senge og rene håndklæder hver dag. Et lille minus var dog at der ikke helt er solvogne til alle ved poolerne, hvilket kan give anledning til konflikt ml. gæsterne.

 
23-07-2022

af Karsten E Kolding, Danmark

Ringe dårlig og lidt godt

Reseption ringe. Fik forkert værelse fra start forkerte pas. Dørlås gik i stykker tit (7 gange ) alt for få solsenge folk stod op flere timer før for at få sol senge og lægge håndklæder. Det er ringe at man ikke kan få sol seng. Primo tours som vi rejste med gjorde intet. Service. Ringe Ringe Ringe ellers ok hotel. Kreta er fattig. Var på tur med fun train .gr. Prøv dette. Drop bussen. Fly selv skab airseven. 30 år gamle fly. Ringe. Men ellers hotel. Og buffet. Ok.

 
16-07-2022

af PeterSN02 Roskilde, Danmark

Fremragende hotel

Et hotel der ikke bare levede op til vores forventninger, men overgik dem.. Perfekt beliggenhed lige ned til stranden, dejligt værelse, fin mad, lækre pools og et personale, der var utroligt imødekommende.. Vi har haft en fantastisk uge og ville ønske, at vi havde taget en uge mere.. Skulle der være et lille minus, så skulle det være alle de turister, der lagde deres håndklæder, før alle andre normale mennesker var stået op.. Umuligt at få en solstol og hver dag var de fleste ledige, men der lå et håndklæde på allesammen.. Dette på trods af hotellets politik om, at man ikke må spærre solstole.. Dette ødelægger dog ikke vores oplevelse af et lækkert hotel, som vi varmt kan anbefales..