Bedømmelse af Porto Platanias Beach & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 292 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
Mad og venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
Beliggenhed, rengøring, faciliteter og dejlig morgenmad
-
Flere solsenge ved poolen. Sørge for at pandekager, vafler og i det hele taget de varme ting er varme. Det meste var lunt eller koldt, synd når nu det er så godt.

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


8 ud af 10

+
Opvarmet Pool. De øvrige pools var for kolde til børn, men der var en enkelt lille pool der var opvarmet. Den brugte vores børn rigtig meget. Jeg var ikke klar over at der var en opvarmet pool da jeg bestilte, og har nu forsøgt at søge hoteller med opvarmet pool via jeres hjemmeside, men det kan man ikke.
-
Jeg kunne godt tænke mig muligheden for at kunne søge på opvarmet pool på jeres hjemmeside, idet det vil være et krav/ønske for vores næste tur til kreta i uge 41 eller uge 42.

Bekræftet køb : 2019-10-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


5 ud af 10

+
Morgenmaden Beliggenheden
-
Vi havde kakkelakker da vi kom værelse 141. Der blev sprøjtet over hele værelset. Utæthed ved vandlås, fyldte kloakker resulterede i vand over hele gulvet. Måtte virkelig blive alvorlig gal da vi ikke kunne få et nyt værelse. Kunne ikke være på værelset pga. sprøjtningen mod kakkelakker. Det lykkedes til sidst med andet værelse. Dette dog ud mod gaden 608, så jo vi er virkelig udhvilet efter en uge på med motorlarm, høj musik osv...... Det var ikke lige det vi havde haft i udsigterne da vi landede på på Kreta

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1266 bedømmelser
Meget godt
 
488
Godt
 
414
Middel
 
239
Mindre godt
 
84
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

24-08-2020

Indlæg af 708ligitae

Ikke en 5 stjernes hotel

Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte fra, men vil bare sige at hotellet er langt fra 5 stjernes hotel, jeg vil sige 2 stjerne hotel. Morgenmad er altså ok, men ikke noget man glæder sig at spise, tjener i restaurant hvor man spiser buffet ser ud som om de er træt af livet, de er hele tiden sur og ser ud som om de vil bare have du spiser din mad og skrider derfra med det samme. Personale som står ved buffet og ligger maden er fint nok. Jeg har forventet at i 5 stjernet hotel vil der i det mindste være en lille flaske shower gel eller noget i den stil, altså det har jeg altid fået da jeg boede i 3-4 stjerner hoteller. Rengøring fuldstændig forfærdelig, der var tissemyrer som løbet rundt i værelset og jeg gjorde rengørings personale opmærksom på det lige da de skulle til at rengøre vores værelse, lagt ovenikøbet drikkepenge til dem, fordi jeg har forventet at de vil gør det ordentligt, men desværre da jeg kom tilbage tissemyre var der stadig i vores værelse, desværre så vasker de aldrig gulvet ordentlig på bad værelset, det som om de tør gulvet bare af med en tørt måtte, der var hele tiden beskidt i bad værelset i alle de 2 uger vi har opholdt os der, bruse kabinens glas blev hellere ikke rengjort. Nå men ikke nok med det, så fik jeg et chok da jeg fandt en kakerlak i mit seng og på væggen i vores værelset, den har altså bogstavelig talt gemt sig under min pude! Det skal lige siges det jo 5 stjerne hotel 🙂 Så kan i godt regne ud at værelser bliver ikke rengjort ordentlig ikke nok med at der er også fuld af edderkops spidser under bord hvor man kan altså tydeligvis se det. Den første dag da vi kom værelset var hellere ikke så rent, altså gulvet var en lille smule beskidt. I de her corona tid forventede jeg at de skulle Sprite solsenge af som i de andre hoteller, men det har jeg hellere ikke set dem gør. Ikke nok med det, så tror jeg hellere ikke at deres pool bliver gjort ordentlig rent, der var mudder i en af pool’erne, og dagen efter var der stadigvæk en smule mudder. Personale som står i receptionen ellers er søde og hende dame som arbejder i hotellets supermarked er virkelig sød og rar kvinde, så pga dem har de fået 2 stjerner fra mig. Endnu engang det her er IKKE en 5 stjerner hotel, vi har sidste år været i et 3 stjernes hotel og service, personale, rengøring var TIP TOP.

 
22-08-2020

Indlæg af 18emilieb

Godt hotel med god beliggenhed

Havde en uges ferie på dette hotel med min kæreste i august 2020 under corona pandemien. Hotellet havde en god beliggenhed i forhold til spisesteder i byen platanias og udsigt ud over havet når man spiste i hotellets buffet. Pga. corona var der meget der var lukket ned heribland flere barer og restauranter og der var ingen underholdning om dagen eller om aftenen på hotellet. I buffeten serverede personalet maden for dig, hvilket fungerede rigtig fint og de var alle meget søde og gavmilde med deres portioner. Vi havde booket et dobbelt værelse u. havudsigt, hvilket vi blev lidt skuffet over eftersom at have set billeder fra hjemmesiden. Meget småt værelse samt badeværelse, hvor der kun var plads til en person. Aircondition var derimod utrolig god og fik hurtigt afkølet værelset og holdte temp. uden larm og blæst. Sengene er gode og bløde men enkeltmandssenge sat sammen, som nemt blev revet fra hinanden. Rengøring hver anden dag pga corona. Poolområdet var rigtig fint - mange pools og solsenge og rent og lækkert koldt vand. Poolhåndklæder kunne byttes hver dag, men var desværre alt for små. Deres gym var utrolig godt. Stort med mange forskellige maskiner og behagelig temp. Alt i alt et fint hotel, men taget prisen i betragtning samt at det var et 5-stjernet, var oplevelsen lidt skuffende.

 
06-08-2020

Indlæg af AriaF27

total katastrofe -All inclusiv -hold dig væk fra denne hotel.

Jeg starter med at sige atg denne hotel er ikke 5 stjerne som apollo rejser har solgt det til os.Den skal i hvert fald nedgraderes.Du kan ikke finde shampo eller body i værelserne.Du skal købe fra lokal supermarked. Maden er kedeligt og mest lavet af billig svinekød og uheldigvis fandt jeg hår i maden da jeg vist det til personalet fik jeg meget kold response ..og hvad så ghe SPA og sauna var lukket pga Covid -19 men de blev ved med at reklamere for det på fladskærmerne i receptionen samt apollo rejser hjemmesiden Ingen gratis allacart restuarant for All inklusiv gæsterne ( 1 gang om ugen).Conceptet var lukket pga corona. Jeg vil aldrig kom tilbage til denne hotet. Helt skuffet oplevelse.

 
23-09-2019

Indlæg af Kyst162

Støjende hotel og service niveau lige nul

Har været på hotellet i 14 dage her i september , i de fjorten dage havde vi ingen internet, på rejsebureau hjemme side stod der ikke noget om at nogen skulle betale for solsenge, håndvasken var i stykker blev dog lavet, kaffemaskine i stykker fik dog byttet til en anden der heller ikke virkede. Utroligt meget larm på hotellet sent aften og nat, trods henvendelser til hotellet blev der ikke gjordt noget.

 
24-07-2019

Indlæg af 64MichaelCHurupThy Horsens, Danmark

Dejligt hotel

Har haft et godt ophold på hotellet. Alt er velholdt, pænt og rent. Havde et mishap på a la carte restauranten, men det blev der rettet op på fra ledelsens side. Kan anbefales. Dejligt tæt på stranden, hvis man vil have afveksling fra poolen.