Bedømmelse af Porto Platanias Beach & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 371 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


9 ud af 10

+
Meget imødekommende personale
-
Der er meget lydt på værelserne.

Bekræftet køb : 2021-09-19


10 ud af 10

+
Beliggenheden er helt perfekt
-
Syntes noget af personalet i receptionen var lidt "sure". Andre var mega søde og hjælpesomme

Bekræftet køb : 2021-09-19


6 ud af 10

+
at det er så tæt på stranden som det er.
-
at man gå tilbage til selvhentning af øl og vand oppe i buffet

Bekræftet køb : 2021-09-19


7 ud af 10

+
Spa var lukket og mega dårlig seng
-
Bedre senge

Bekræftet køb : 2021-09-18


10 ud af 10

+
Beliggenheden, tæt på stranden og byen.
-
Tager lang tid at tjekke ind på hotellet. Papirer der skal udfyldes og underskrives

Bekræftet køb : 2021-09-18


9 ud af 10

+
-
De arrangerede blandt holdtræning i form af yoga, pilates mm, de skulle "reklamere" lidt mere med det, og måske højne kvaliteten lidt. Plus husets rød og hvid vin, der var kvaliteten faldet en del fra sidste år.

Bekræftet køb : 2021-09-18


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-18


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Lækker all inklusiv
-

Bekræftet køb : 2021-09-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1325 bedømmelser
Meget godt
 
519
Godt
 
420
Middel
 
244
Mindre godt
 
91
Dårligt
 
51

5 nyeste bedømmelser

11-08-2021

af Signe F

Udsøgt fornøjelse. Et sted man vil komme tilbage til.

Helt igennem fantastisk hotel tæt på havet. Der var god service døgnet rundt, samt nogle super gode unge mennesker, der holdte gang i stedet, med forskellige aktiviteter. Specielt Neil og Emo var gode til at sætte gang i tingene. Der var sjove aktiviteter hver aften og i læbet af dagen. Maden smagte forrygende og ligeledes gjorde diverse ting man kunne få i baren

 
08-08-2021

af Camilla L

Ikke et 5 stjernet hotel

Guider usynlige på hele rejsen trods det at vi rejste i tid med stigning i COVID tilfælde og brande i området. Det 5 stjernede hotel vi bookede var på ingen måde det vi forventer at et 5 stjernet hotel til den pris vi betalte - Porto Platanias, Chania (Meget lempelig tilgang til covid sikkerhedsforanstaltninger, dårlig rengøring og træt personale, ikke småbørnsevenligt pga. manglende solafdækning ved pools, meget højt støj niveau generelt på hotellet, og dele af hotellet fremstår meget nedslidt). TUI oplyste ydermere via sms at vi kunne stille spørgsmål på det pågældende nummer hvilket vi gjorde 3 gange uden at få svar. Vi havde noget højere forventninger til TUI og kvaliteten af det vi bestilte end det vi fik. Vi kommer naturligvis ikke igen og benytter nok ikke TUI igen heller.

 
03-08-2021

af Linette H Hørve, Danmark

Utrolig dårlig oplevelse og service

Min familie og jeg havde glædet os til den mest fantastiske ferie på dette 5-Stjernet hotel, men det eneste der er 5-Stjernet, er udsigten fra restauranten. Vi boede på værelser med havudsigt i stueplan. Rum 101, 102, 108 og 109. Der var kakelakker på værelset 108. Kortene til døren på værelse 109 virkede ikke, og døren skarpede på gulvet så man dårligt kunne åbne døren. Vi havde alle fået enkeltsenge, men den ene enkeltseng på værelse 101 knirkede når man vendte og drejede sig, og sengene gled fra hinanden når man prøvede at ligge tæt. Der blev ikke fyldt op med shampoo, balsam eller showergel, så da vi havde brugt dét der var, allerede på første dag, så måtte vi købe noget selv. Jeg har været på 3- og 4-Stjernet hoteller hvor der blev gjort rent hver dag, og fyldt op hvis der manglede noget, så dét forventer man også på et 5-Stjernet hotel. Især når man betaler turistskat. Da vi havde værelser tæt på poolen og trappeopgang til receptionen, betød det at der var enormt meget larm. Der var alt for lyt. Der blev afholdt arrangementer lige ved vores værelser, flere af aftenerne, og en af de første aftener, faldt min svigermor over en ledning til deres musikanlæg. Hun slog ryggen og fik en flænge i den ene hånd, så resten af ferien var ødelagt for hende. Hun måtte til lægen og have smertestillende medicin, og ligge på værelset resten af ferien. Min mand klagede til receptionen, og deres kommentar var: "Jamen vi har jo fjernet ledningen nu!" Ingen kompensation, eller noget som helst andet, fik hun. Vi fik af vide af receptionisten at hun skulle spørge om kompensation af hendes chef, men efter at vi havde taget kontakt til receptionen 3 dage i træk 2 gange om dagen, efter episoden med min svigermor, så opgav vi. Når man kommer på et 5-Stjernet hotel, så forventer man service i topklasse. MIN FAMILIE OG JEG VIL IKKE ANBEFALE DETTE HOTEL OVERHOVEDET TIL NOGEN!!

 
24-08-2020

af 708ligitae

Ikke en 5 stjernes hotel

Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte fra, men vil bare sige at hotellet er langt fra 5 stjernes hotel, jeg vil sige 2 stjerne hotel. Morgenmad er altså ok, men ikke noget man glæder sig at spise, tjener i restaurant hvor man spiser buffet ser ud som om de er træt af livet, de er hele tiden sur og ser ud som om de vil bare have du spiser din mad og skrider derfra med det samme. Personale som står ved buffet og ligger maden er fint nok. Jeg har forventet at i 5 stjernet hotel vil der i det mindste være en lille flaske shower gel eller noget i den stil, altså det har jeg altid fået da jeg boede i 3-4 stjerner hoteller. Rengøring fuldstændig forfærdelig, der var tissemyrer som løbet rundt i værelset og jeg gjorde rengørings personale opmærksom på det lige da de skulle til at rengøre vores værelse, lagt ovenikøbet drikkepenge til dem, fordi jeg har forventet at de vil gør det ordentligt, men desværre da jeg kom tilbage tissemyre var der stadig i vores værelse, desværre så vasker de aldrig gulvet ordentlig på bad værelset, det som om de tør gulvet bare af med en tørt måtte, der var hele tiden beskidt i bad værelset i alle de 2 uger vi har opholdt os der, bruse kabinens glas blev hellere ikke rengjort. Nå men ikke nok med det, så fik jeg et chok da jeg fandt en kakerlak i mit seng og på væggen i vores værelset, den har altså bogstavelig talt gemt sig under min pude! Det skal lige siges det jo 5 stjerne hotel 🙂 Så kan i godt regne ud at værelser bliver ikke rengjort ordentlig ikke nok med at der er også fuld af edderkops spidser under bord hvor man kan altså tydeligvis se det. Den første dag da vi kom værelset var hellere ikke så rent, altså gulvet var en lille smule beskidt. I de her corona tid forventede jeg at de skulle Sprite solsenge af som i de andre hoteller, men det har jeg hellere ikke set dem gør. Ikke nok med det, så tror jeg hellere ikke at deres pool bliver gjort ordentlig rent, der var mudder i en af pool’erne, og dagen efter var der stadigvæk en smule mudder. Personale som står i receptionen ellers er søde og hende dame som arbejder i hotellets supermarked er virkelig sød og rar kvinde, så pga dem har de fået 2 stjerner fra mig. Endnu engang det her er IKKE en 5 stjerner hotel, vi har sidste år været i et 3 stjernes hotel og service, personale, rengøring var TIP TOP.

 
22-08-2020

af 18emilieb

Godt hotel med god beliggenhed

Havde en uges ferie på dette hotel med min kæreste i august 2020 under corona pandemien. Hotellet havde en god beliggenhed i forhold til spisesteder i byen platanias og udsigt ud over havet når man spiste i hotellets buffet. Pga. corona var der meget der var lukket ned heribland flere barer og restauranter og der var ingen underholdning om dagen eller om aftenen på hotellet. I buffeten serverede personalet maden for dig, hvilket fungerede rigtig fint og de var alle meget søde og gavmilde med deres portioner. Vi havde booket et dobbelt værelse u. havudsigt, hvilket vi blev lidt skuffet over eftersom at have set billeder fra hjemmesiden. Meget småt værelse samt badeværelse, hvor der kun var plads til en person. Aircondition var derimod utrolig god og fik hurtigt afkølet værelset og holdte temp. uden larm og blæst. Sengene er gode og bløde men enkeltmandssenge sat sammen, som nemt blev revet fra hinanden. Rengøring hver anden dag pga corona. Poolområdet var rigtig fint - mange pools og solsenge og rent og lækkert koldt vand. Poolhåndklæder kunne byttes hver dag, men var desværre alt for små. Deres gym var utrolig godt. Stort med mange forskellige maskiner og behagelig temp. Alt i alt et fint hotel, men taget prisen i betragtning samt at det var et 5-stjernet, var oplevelsen lidt skuffende.