Minoa Palace Resort & Spa

  • • Omgivet af hav og bjerge
  • • Skønne omgivelser
  • • I udkanten af Platanias
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Minoa Palace Resort & Spa er et lækkert hotel smukt beliggende med hav og bjerge i omgivelserne. Her venter faciliteter og ekstraordinær service. Poolområdet skuffer ingen, men at bo i et dobbeltværelse med privat pool slår det meste. Maden er god og varieret og nydes i skønne omgivelser.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 2-4 personer, heraf 2 børn. Større dobbeltværelser i Imperial-bygningen for 2-3 personer over 12 år. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det venlige personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Minoa Palace Resort & Spa er et førsteklasses hotel, som ligger i udkanten af feriebyen, Platanias. Hotellet har et stort og flot poolområde med 4 pools og separat børnepool. Gratis solstole og parasoller samt håndklædeservice ved pool og strand.

Hotellet består af to dele som separeres af en vej. Hovedbygningen og Imperial er forbundet med en bro. Imperial-bygningen er nærmest stranden. Hovedbygningen er bygget i 2000 og imperial-bygningen i 2008.

Der findes flere restauranter og barer på hotellet. I restauranterne er pænt tøj påkrævet. Man spiser morgenmad i den bygning, som man bor i. Gæster, som har booket helpension, spiser frokostbuffet i Imperial-bygningen. Gæster, som har booket halv- eller helpension, spiser middagsbuffet i hovedrestauranten i hovedbygningen. På området er der også en snackbar. Afhængig af antal deltagere tilbyder hotellet gratis madlavningslektioner og vinsmagning mod betaling.

Fitnessfaciliteter (for gæster over 16 år), tennis, minifodbold og bordtennis. Legeplads. Spaafdeling (for gæster over 16 år) med jacuzzi, dampbad og sauna mod betaling. Livemusik to aftener om ugen. Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik. Platanias har et stort udbud af restauranter, barer og butikker.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.

Værd at vide

  • Hotellets to bygninger forbindes af en gangbro over vejen. På strandsiden ligger Imperial-bygningen og på den anden side af vejen ligger hovedbygningen.
  • Afstanden til stranden varierer 0-200 meter afhængig af, hvor på hotellet man bor.
  • Niveauforskelle på hotelområdet.