Dobbeltværels i bungalower, i haven

Dobbeltværelser i bungalower i et 2-etagers bygning ved hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger for børn, en i fold-ud seng og en i sovesofa. Velkomstpakke med vin og vand. Tv med internationale kanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Badekåber og tøfler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng i hovedbygningen. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Velkomstpakke med vin og vand. Tv med internationale kanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Badekåber og tøfler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse med privat pool

Dobbeltværelser i Imperial-bygningen. Værelserne har terrasse med privat pool. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Velkomstpakke med vin og vand. Tv med internationale kanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelser med badekar og brus samt toilet.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser i hovedbygningen. Velkomstpakke med vin og vand. Tv med internationale kanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåbe og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser i Imperial-bygningen. Velkomstpakke med vin og vand. Tv med internationale kanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.