Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med pooludsigt. Værelserne er placeret i hovedbygningen. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Velkomstpakke med vin og vand. El-kedel samt kaffe/te. Espresso-maskine - kapsler mod betaling. Smart-tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse i bungalow, i haven

Dobbeltværelser i bungalower med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i en to-etagers bygning ved siden af hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger i en fold-ud seng og i en sovesofa. Velkomstpakke med vin og vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Espresso-maskine - kapsler mod betaling. Smart-tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse med privat pool

Dobbeltværelser med terrasse og privat pool. Værelserne er placeret i Imperial-bygningen. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Velkomstpakke med vin og vand. El-kedel samt kaffe/te. Espresso-maskine - kapsler mod betaling. Smart-tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i hovedbygningen. Dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Velkomstpakke med vin og vand. El-kedel samt kaffe/te. Espresso-maskine - kapsler mod betaling. Smart-tv med internationale kanaler. Badekåbe og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 1 person.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. Værelserne er placeret i Imperial-bygningen. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Velkomstpakke med vin og vand. El-kedel samt kaffe/te. Espresso-maskine - kapsler mod betaling. Smart-tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.