Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon med pooludsigt, balkon i stueplan med pooludsigt eller stor balkon eller terrasse med havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. En stor flaske vand og frisk frugt findes på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26-29 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse i nedsænket stueplan

Dobbeltværelse i nedsænket stueplan med balkon og pooludsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. En stor flaske vand og frisk frugt findes på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26-29 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite

Junior-suite med balkon. Junior-suiten består af et soveværelse og et opholdsrum, nogle med en dør mellem værelserne og nogle med åben planløsning uden dør. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. En stor flaske vand og frisk frugt findes på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Mini-suite

Mini-suite med balkon. Mini-suiten består af et åbent soveværelse og et opholdsområde. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. En stor flaske vand og frisk frugt på værelset ved ankomsten. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.