Casa di Porto

På populære Casa di Porto bor du lige ud til stranden i Platanias på Kreta. Her venter en afslappende ferie med flere poolområder, gratis fitnessrum og måske bedst af det hele - et af Kretas bedste spabade. Når du vil ud og opleve livlige Platanias, venter restauranter og barer kun en kort gåtur væk.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser på 1. sal for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alle var meget søde og venlige💓
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 57 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Casa di Porto tilbyder en skøn beliggenhed nær stranden, restauranter, butikker, barer og fornøjelser i Platanias. Her kan du nyde flere poolområder med separat børnepool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan hentes i hotellets supermarked mod depositum. På nabohotellet Porto Platanias Village er der i perioden 15/5-30/9 fire vandrutsjebaner og et plaskebassin til de mindste. Adgang til området er mod betaling for voksne og børn over tre år, åbningstid 10.00-18.00 seks dage om ugen.

Casa di Porto udgør sammen med hotellet Porto Platanias Beach & Spa hotelkomplekset, Porto Platanias Beach. Gæsterne kan bevæge sig frit mellem områderne og bruge nogle af faciliteterne i andre områder. Poolhåndklæder fås mod depositum. Der er fire poolområder på Porto Platanias, hver med en børnepool og en voksenpool, som er opvarmet fra 14. april til 30. maj og 30. september til 30. oktober til ca. 22 grader, afhængigt af udetemperaturen. Der er også en pool-/snackbar. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

I hotellets restaurant Eros og Helios serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, og herfra har du en fantastisk udsigt over havet og den lille ø Ágioi Theódoroi, der er en kendt udsigt i Platanias. Nobel påklædning kræves under middagen.

På søsterhotellet Porto Platanias Beach finder du et af Kretas bedste spa-faciliteter, mod betaling og for gæster over 16 år, hvor du kan forkæle dig selv med forskellige behandlinger, saunaer og massage. Hvis du kan lide at træne på ferien, er der også et gratis fitnessrum, for gæster over 18 år, og aktiviteter som beachvolley, vandaerobic og vandsport (ikke i hotellets regi og mod betaling). 6 dage om ugen er der en børneklub med engelsktalende personale til børnene. Der er også en legeplads på hotellet.

Seks dage om ugen er der børneklub med engelsktalende personale. Der er også en legeplads på hotellet.

Gratis wifi på hotelområdet. Ved ankomst checker gæsterne ind i receptionen på Porto Platanias Beach & Spa.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmad i Island Pool Bar, kl. 04.00-06.30. Skal forudbestilles dagen før, senest kl. 20.00
 • Morgenmad, kl. 06.30-07.30. Skal forudbestilles dagen før, senest kl. 20.00
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Sandwich, pizzastykker, frugt, kager og is), kl. 10.30-12.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30.
 • Eftermiddagskaffe, kl. 15.00-17.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • En middag om ugen fra færdig menu i à la carte-restauranten Mironi, kl. 18.30-21.30. Bordreservation kræves
 • Aftensuppe, kl. 23.00-24.00. (Ved senere ankomster serveres snacks og simple retter i baren.)
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.30
 • Ved senere ankomster serveres snacks og lettere retter i baren. (Ikke tilgængelig i lavsæsonen).

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

En mindre vej skal krydses for at komme til stranden. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet samt inde i lejlighederne. Lokaltrafik. Nogle lejligheder ligger ved hovedgaden og kan forstyrres af gennemkørselstrafikken samt af en nærliggende bar.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Platanias

Blue Dome

På Blue Dome i Platanias er alt gjort med kærlighed, hvilket du hurtigt mærker, så det er ikke mærkeligt, at mange skandinaver med glæde vender tilbage til dette familiedrevne lejlighedshotel. Blue Dome ligger lige på stranden og er for alle. Book en 3-værelses lejlighed og tag strandfølelsen med hele vejen til værelset - her får du nemlig havudsigt.

Geraniotis Beach

Takket være sin familiære atmosfære, gode service og lækre mad er Geraniotis Beach blevet en del af Apollo Mondo Local - hotellet med lokalt touch. På hotellet findes to poolområder, og med beliggenhed nær både strand og Platanias centrum har man gode forudsætninger for en skøn ferie.

Anthimos

Anthimos i Platanias har en rolig beliggenhed, men er stadig nær centrum og alt, hvad det indebærer - sene tavernemiddage, souvenirshopping og barer. Hvis du bliver hjemme, er der et skønt poolområde med solstole, parasoller, poolbar, samt pool med en dejlig børnesektion.

Santa Helena Beach

Det skønne og populære lejlighedshotel Santa Helena Beach i Platanias har en beliggenhed ned til stranden, der slår det meste. Hotellet har en dejlig restaurant med udsigt mod havet og flere pools. Velkommen til et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller med høj komfort og skønne faciliteter for både par og familier.

Summertime

På det populære hotel Summertime bor du i hjertet af Platanias. Her kan du nyde et fint poolområde, god service og rummelige lejligheder. Vil du have lækkerier fra snackbaren, er der mange smagfulde drinks og retter. Du kan også nyde en opvarmet indendørs pool, sauna, dampbad og spa med flere behandlinger. Hvis du opgraderer til en 1-værelses lejlighed superior med et soveværelse, kan du nyde en separatdelt pool med egen stige ned direkte fra din udeplads.

Lissos

Lissos er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved den fine strand i Platanias. Vores gæster elsker hotellet grundet den gode beliggenhed og det fine poolområde, som byder på havudsigt.

Rania

Bo med perfekt beliggenhed i begyndelsen af Platanias og direkte på stranden. Hotellet er familieejet og på stranden ligger familiens taverne, hvor der serveres god mad. Et populært mødested både dag og aften. Hotellet er et godt valg for dig som værner om miljøet. Rania arbejder på at minimere miljøpåvirkningerne, samt gavne den lokale økonomi.

Costas & Christina

På det familieejede lejlighedshotel Costas & Christina venter en skøn ferie med perfekt beliggenhed i Platanias. Hotellet ligger direkte ved stranden med kort gåafstand til centrum, hvor du finder masser af restauranter, barer og butikker. Book en 2-værelses lejlighed med havudsigt og nyd lyden af bølgernes brusen direkte fra balkonen.

Platanias Ariston

Midt på stranden, lige udenfor Platanias, finder du dette populære Apollo Mondo Duo-hotel for voksne livsnydere. Platanias Ariston er et moderne boutiquehotel med veldesignede deluxe-værelser og junior-suiter, pool, jacuzzi og strandrestaurant.

Marakis

Hotel Marakis ligger centralt, men roligt ved en lille sidegade et par gader fra centrum af Platanias. Rundt om hjørnet venter et stort udbud af restauranter, barer og shopping. I hotellets smukke have er der en plæne med solstole og to pools med børnesektion.

Sophia Beach

På hotel Sophia Beach bor du ved sandstranden, nær alle fornøjelserne i Platanias. Alle faciliteter, såsom pools, restauranter og stranden, deles med populære Apollo Mondo Local-hotel Ideal Beach, og du kan frit benytte begge hotellers områder. Gå f.eks. ikke glip af en middag på den populære restaurant Skoniako, der serverer traditionelle græske retter.

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Velkommen til Porto Platanias Beach Resort & Spa - en ferieoase med høj standard og komfort. Her bor du tæt på det krystalklare vand og Platanias centrum med restauranter, barer og shopping. Mens personalet gør sit for, at din ferie bliver bedst mulig, kan du udnytte tiden i fitnessrummet, god mad og skønne behandlinger i hotellets spa.

Porto Platanias Village

Porto Platanias Village har de fineste forudsætninger for at få en afslappende ferie. Praktisk indrettede lejligheder, restaurant, legeplads, padelbaner og pool. Platanias centrum ligger lige rundt om hjørnet, og den fine sandstrand ligger kun nogle minutter væk i gåafstand. Hvis du tilkøber All Inclusive, indgår entré til hotellets vandland.

Ideal Beach

Hotel Ideal Beach har en skøn beliggenhed lige ved stranden i Platanias. Her kan du nyde havudsigten fra din solstol ved poolen. Der er kun en kort gåtur til centrum i Platanias med restauranter og barer. Gæstetilfredsheden gør, at hotellet er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Melina Beach

Hotel Melina Beach på Kreta ligger ved Platanias' dejlige sandstrand, i rolige omgivelser med centrum lige rundt om hjørnet. Hotellet har et frodigt poolområde og gratis wifi. Specielt populært blandt vores gæster er strandbaren og det venlige personale.

Blue Sea Villas

Vil du føle dig hjemme på ferien, så skulle du prøve en af disse villaer. Tag vennerne eller familien med og dit private poolområde og nyd freden og roen helt ned til stranden. I villaerne findes nok køkkenudstyr til at lave lækker feriemad, som du kan servere på den store terrasse samme med et glas vin.

Mythos Platanias

På lejlighedshotellet Mythos Platanias kan du nyde personlig service og en afslappet atmosfære. På hotellet er der en pool og poolbar med tv hvor du kan bestille snacks i pausen fra solen, eller følge favoritholdet spille om aftenen. For at komme til torvet, stranden og alle de hyggelige restauranter i Platanias er det blot at gå ned ad bakken.

Archipelagos

Archipelagos er et vellidt lille lejlighedshotel med god beliggenhed i Platanias nær stranden, shopping og restauranter. Til trods for den centrale beliggenhed, er hotelområdet med haven og en lille pool roligt. Værtsfamilien værner om alle sine gæster, og stemningen er dejligt afslappet.

Kydonia

Kydonia er et charmerende, familiedrevet hotel, hvor familien bor på hotellet. Her er mange tilbagevendende gæster. Hotellet ligger kun få minutter fra stranden, og hvis du vil bade i en pool, er du velkommen til at benytte poolen på nærliggende hotel.

Blue Sea Apartments

Manolis Proimos og hans familie driver Blue Sea Apartments og vil gøre alt for, at gøre din ferie i Platanias, bliver den bedste nogensinde. Gæstfrihed og god service er deres kodeord. Hotellet tiltrækker også med en værdsat beliggenhed kun et stenkast fra stranden og med et frodigt poolområde.

Mary

På lejlighedshotellet Mary i Platanias på Kreta bor du lige ved stranden. På hotellet er der et hyggeligt lille poolområde, og omgivelserne er rolige, selvom du bor tæt på centrum med taverner, barer og butikker.

Sonio Beach

Charmerende Sonio Beach, der ejes af Sofia og Stathis er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Platanias. Sonio betyder drøm og Sonio Beach er virkelig en ægte feriedrøm. På hotellet er der en lille pool og en charmerende og populær restaurant, der drives af Sofias mand. Hotellet indgår i Apollo Mondo Local - populære hoteller med et lokalt touch.

Villa Dora

Velkommen til populære Hotel Villa Dora i Platanias på Kreta. Her venter en perfekt beliggenhed ved stranden og mange afslappende dage ved poolen. Hvis du ønsker et roligt hotelområde kombineret med Platanias' livlige puls, så er du kommet til rette sted.

Minoa Palace Resort

Minoa Palace Resort er et lækkert hotel smukt beliggende med hav og bjerge i omgivelserne. Her venter mange faciliteter og ekstraordinær service. Poolområdet skuffer ingen, men at bo i et dobbeltværelse med privat pool slår det meste. Maden er god og varieret og nydes i skønne omgivelser.

Porto Platanias Beach Luxury Selection

På Porto Platanias Beach Luxury Selection bor du lige ved stranden i det populære Platanias. Her er du nær havet og du kan hygge dig ved poolen. Her er et gratis fitnessrum og padelbaner. Der er en kort gåtur til alle Platanias' restauranter og barer. Hotellet har en aldersgrænse på 18 år.

Panos Beach

Fra det lille enkle lejlighedshotel bor du både nær strand og centrum med alt hvad Platanias har at tilbyde. Lige udenfor døren ligger hovedgaden med restauranter, barer og butikker. Stranden ved hotellet har fået EU's Blå Flag for sit rene klare vand.

Indigo Mare

På Hotel Indigo Mare kan du nyde gæstfrihed, komfort og ro. Her bor du lige ved havet, tæt på byens centrum. Om aftenen er det rigtig hyggeligt at gå ind i Platanias og udforske det.

Anthi & Katerina

Lejlighedshotellet Anthi & Katerina er enkelt, men beliggenheden er førsteklasses, tæt på stranden i populære Platanias på Kreta. Her har du en perfekt base for din Kreta-ferie, en lejlighed hvorfra du har det meste inden for rækkevidde for at gøre din ferie afslappende og skøn.

Melina Boutique

Melina Boutique er hotellet for dem, der ønsker den bedste beliggenhed i Platanias med kort gåtur til centrum og til stranden. Hotellet har et dejligt poolområde til afslapning og bare læn dig tilbage under parasollen og nyd en bog eller en podcast. Vælg mellem at bo i dobbeltværelse eller i en større junior-suite. Aldersgrænsen for at bo på Melina Boutique er 16 år.

Caldera Platanias Villas

Velkommen til Caldera Platanias Villas, moderne og fint indrettede villaer - alle med privat pool. Villaerne ligger i smukke omgivelser med både oliven- og appelsintræer og området er velegnet til en gå- eller cykeltur. Villaerne har veludstyrede køkkener og her er der mulighed for at grille på terrassen eller bare hygge sig foran pejsen, og hele familien eller alle venner kan få plads under samme tag, da en af villaerne kan rumme op til 12 personer.

Elia Platanias

Elia Platanias er et hyggeligt og klassisk lejlighedshotel i Platanias på Kreta. Her bor du i fine lejligheder med kun få skridt til stranden. Tilbered din egen morgenmad og frokost i lejligheden i løbet af dagen, og så ligger det populære Platanias kun et par gader væk med et bredt udvalg af restauranter og barer, hvor du kan slappe af på de udendørs terrasser om aftenen.