1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder. Mulighed for ekstra opredning for barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon i stueplan eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan. Mulighed for ekstra opredning (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse eller delt udeplads. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med forskellig indretning. Separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning, i visse lejligheder for 1 barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. En del lejligheder har to badeværelser. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Udepladserne varierer i størrelse. Bemærk at trappetrin og niveauforskelle forekommer i nogle lejligheder. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage. Et soveværelse samt et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning, heraf for 1 barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. En del lejligheder har to badeværelser. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. Udepladserne varierer i størrelse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredninger (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredninger, i visse lejligheder er den ene for 1 barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med badeværelse med bruser og toilet. Balkon med pooludsigt. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng, i fold-ud seng eller i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser på 1. sal

Dobbeltværelse på etage, hvor soveværelset kan være ovenpå eller nedenunder fra stuen. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng, i fold-ud seng eller i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Nogle lejligheder har to badeværelser. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.