1-værelses lejligheder

Rummelige og for nyligt nyrenoverede 1-værelses lejligheder. Mulighed for ekstraopredning for barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

Rummelige og for nyligt nyrenoverede 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan. Mulighed for ekstraopredning (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse eller delt udeplads. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige og for nyligt nyrenoverede 2-værelses lejligheder med forskellig indretning. Separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning, i visse lejligheder for 1 barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. En del lejligheder har to badeværelser. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Udepladserne varierer i størrelse. Bemærk at trappetrin og niveauforskelle forekommer i nogle lejligheder. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder i etage

Rummelige og for nyligt nyrenoverede 2-værelses lejligheder i etage. Et soveværelse samt et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning, heraf for 1 barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. En del lejligheder har to badeværelser. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. Udepladserne varierer i størrelse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

Rummelige og for nyligt nyrenoverede 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredninger (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Rummelige og for nyligt nyrenoverede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredninger, i visse lejligheder er den ene for 1 barn (forskellige typer ekstrasenge, oftest en fold-ud seng). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt. Vær opmærksom på at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 1 barn.