Pilot Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase ved stranden I Georgioupolis på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer. Dobbeltværelser, beachside for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt område. Flot indretning. Dejligt med forskellige pools, så man kunne fordele sig. Virkede ikke overfyldt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pilot Beach er et luksuriøst resort med høj kundetilfredshed, som ligger nær stranden i Georgioupolis på Kretas nordkyst. Hotellet består af to hotelområder, en nyere og en ældre. Den ældre del ligger ved stranden og den nye del ligger på den anden side af hovedvejen. En tunnel går under vejen.

Ved poolområdet er der flere pools med børnesektion, heraf én af dem med et mindre vandland for de yngre børn. Solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder. Pool-/snackbar ved poolområdet.

På Pilot Beach er der fire forskellige restauranter. I buffetrestauranten Kronos spiser du morgenmad og middag og det er her du spiser de måltider, der er inkluderet i halvpension og All Inclusive. I buffet- og à la carte-restauranten Ariadne kan du spise græske retter til frokostbuffeten og middagen som buffet eller som à la carte. À la carte-restauranten Almyra serverer middag. Gialos serverer morgenmadsbuffet, frokostbuffet eller á la carte og middagsbuffet. For børn 3-13 år er snacks og snacks inkluderet imellem kl. 11.00-17.00, i såkaldte tasty corners. En gang om ugen har hotellet en græsk aften og hummermiddag mod betaling. Ved middagene er dresscoden lange bukser til mænd. Er en god drink noget, der tiltrækker dig, bør du tage til hotellets cocktailbar.

Hvis du kan lide at træne under ferien, tilbyder hotellet forskellige træningsmuligheder. Mulighed for at hyre en personlig træner mod betaling. Der er også gratis sportsaktiviteter som basketball og minifodbold. Du kan også leje mountainbikes fra et firma, som hotellet samarbejder med. Tennis mod betaling, 10 EUR pr. time. I hotellets spa, Olive Spa, er der mulighed for forskellige behandlinger, som massage, sauna og dampbad, mod betaling. Gratis indendørs pool. Børneklub for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Gennemkørselstrafik. Afstanden til stranden varierer fra 0-500 meter afhængig af hvor på hotelområdet, du bor.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Halvpension inkluderer morgenmadsbuffet i restauranterne Kronos og Gialos. Middagen kan indtages i en af restauranterne Kronos, Ariadne eller Gialos. For børn i alderen 3-12 år er der "Tasty Corner" i Ariadne-restauranten. Her serveres snacks, pizza, frugtsalat, yoghurt, slik, is, vand og mælk fra kl. 11.00-17.00.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

Når voksne tilkøber All Inclusive hjemmefra, spiser børn 2-11 år gratis.

All Inclusive

 • Kontinental morgenmadsbuffet i restaurant Ariadne, kl. 05.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Kronos, kl. 07.00-11.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Gialos, kl. 08.00-10.30
 • Snacks, frugt, yoghurt og is i restaurant Ariadne, kl. 11.00-17.00
 • Frokostbuffet i restaurant Ariadne, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i restauranterne Kronos, Ariadne eller Gialos , kl. 18.30-22.30
 • Én middag om ugen i à la carte-restauranten Almyra, 19.00-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i barens åbningstid

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie - et meget charmerende hotel midt i Georgioupolis med mange tilbagevendende gæster. Det fine hotel ligger centralt tæt på bagerier, restauranter og caféer. Og den hyggelige strand ligger kun få minutters gang fra hotellet.

Kokalas Resort

Hotel Kokalas Resort i Georgiopolis er familieejet, og man kan mærke, at der blev lagt lidt ekstra kærlighed i detaljerne. Her bliver du mødt af venligt personale og holder din ferie omgivet af idyllisk natur.

Anemos Luxury Grand Resort

Skønne Anemos Luxury Grand Resort ligger kun et stenkast fra den fine strand i Georgioupolis. På det store hotelområde finder du alt, som du behøver for en rolig og behagelig ferie – et stort poolområde, flere restauranter, en tagbar og et spaområde med afslappende behandlinger. For de yngre rejsende er der et separat lille poolområde med en vandrutsjebane men også et stort vandland for hele familien!

Aquamar

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.

Bro & Sister

Velkommen til lejlighedshotellet Bro & Sister! Her bor du i lækre 1-værelses lejligheder med balkon. Byen Georgioupolis er en ægte græsk perle med en lang lavvandet sandstrand og hyggelige taverner.

Romantica Crete

Velkommen til hyggelige Georgioupolis og lejlighedshotellet Romantica Crete. Her bor du i lejligheder og hotellet har en pool til afslapning og hvile. I nærheden findes butikker og små restauranter, og du kan gå til stranden på få minutter.

Mare Boutique - sommer 2024

Mellem de mægtige bjerge og den lavvandede strand i Georgioupolis ligger hotel Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valg for dem, der rejser uden børn, som ønsker en rolig ferie ved poolen, nærhed til den lavvandede strand og med muligheder for gåture i de smukke omgivelser. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Mare Blue & Suites - sommer 2024

På det dejlige hotel Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i skønne omgivelser med smukke bjerge og sandstranden, kun et stenkast fra hotellet. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år. Her kan du nyde det dejlige poolområde eller den fine sandstrand.

Summer Beach

Hotel Summer Beach ligger i hyggelige Georgioupolis på Kreta. Området er naturskønt, og du bor i komfortable værelser, hvor All Inclusive indgår. Her kommer du til at opleve kretensisk gæstfrihed helt tæt på, og det er nemt at koble af og lade batterierne op.

Pilot Amphora Boutique

Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et sofistikeret hotel med en voksen atmosfære. På dette smagfuldt designede, moderne hotel bygget på historisk jord, vil du opleve filoxenia - ægte kretensisk gæstfrihed. Er du over 14 år, er du hjertelig velkommen her til at tilbringe din ferie på et intimt hotel med fremragende service.

Labyrinth

I hyggelige Georgioupolis, kun få minutter fra stranden og centrum, ligger Hotel Labyrinth. Her kan du vælge mellem at bo i dobbeltværelser eller lejligheder. Begge værelsestyper er fine og moderne og vil danne en behagelig base for din kretensiske ferie.

Mare Village

Mare Village er et skønt sted at slå sig ned i Georgiopolis. Her er aldersgrænsen 16 år. Her kan du slappe af på behagelige solstole ved poolen og nyde en kølig drink i skyggen, når solen er på sit højeste. Solstole og parasoller på stranden er også inkluderet. Morgenmad er inkluderet, og hvis du vælger at opgradere til halvpension eller All Inclusive, er der sørget for resten af dagens måltider.