Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Dejligt område. Flot indretning. Dejligt med forskellige pools, så man kunne fordele sig. Virkede ikke overfyldt
-
Måske fordi det var i starten af sæsonen, men personalet virkede ikke helt op i omdrejninger. Meget søde og imødekommende, men ikke rigtig styr på tingene. Vi ventede 1,5 time i indtjekningskø. Det kunne godt være blevet håndteret meget hurtigere, hvis de enkelte papirer havde været printet og gjort klar på forhånd. Hver eneste aften var det fejl i vores bestillinger af drikkevarer. På mit værelse kom der vand op mellem gulvbrædderne. Det sagde jeg til en håbdværker/altmuligmand, der dog var temmelig ligeglad.

Bekræftet køb : 2024-04-28


9 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Ved ankomsten måtte jeg vente næsten 3/4 time på at blive tjekket ind. Der var kun to personer i receptionen til at tage i mod en hel bus fuld af mennesker.

Bekræftet køb : 2024-04-28


8 ud af 10

+
Maden
-
Vi stod en hel folk der kom samlet med en bus og ventede på at tjekke ind og få vores værelser i en time fordi receptionen ikke havde gjort noget klart. Det er ikke god fem stjernet service

Bekræftet køb : 2024-04-28


10 ud af 10

+
Der var rent på hotellet og venligt personale
-
Første aften i restauranten var vi næsten færdig med at spise, inden vi fik drikkevarer (det var deres første dag)

Bekræftet køb : 2024-04-28


7 ud af 10

+
Meget fin buffet. Både morgen og aften.
-
Ikke god kaffe. Til tider langsom servering af drikkevarer. Måtte vente ret længe på kaffen om morgenen. Til aftensmaden måtte vi flere gange rykke for drikkevarer.

Bekræftet køb : 2024-04-28


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-04-28


10 ud af 10

+
Det var rent luksus og jeg havde det bedste værelse
-

Bekræftet køb : 2024-04-27


10 ud af 10

+
Venligt personale, alt i top
-

Bekræftet køb : 2024-04-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-04-27


8 ud af 10

+
Maden var god
-
Det var godt og bedre mad end forventet, men der manglede lige det sidste på comfort og service for at det faktisk kan kaldes 5 stjernet

Bekræftet køb : 2023-10-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

2205 bedømmelser
Meget godt
 
1476
Godt
 
504
Middel
 
154
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

20-10-2016

af trinehemmingsen Skagen, Danmark

God plads, god service og skøn beliggenhed

Vores 2. besøg på dette sted skuffede ikke! Dejlige restauranter - vi undgår hoved-restauranten med buffet, som efter vores mening er mindre hyggelig og for 'støjende', dog med en fantastisk udsigt. Det er skønt med flere pool-områder, hvor dem som ikke ønsker glade legende børn også kan finde rolige omgivelser. Dejlig strand med livredder og skøn natur. Selve hotellet breder sig over et stort areal, meget velholdt og smuk have og ingen høje store u-charmerende høje hotelbygninger.

 
20-06-2015

af 183bento Tilst, Danmark

Super dejligt hotel med 1 klasse service

Ankom for anden gang til pilot beach med familien. Maden var fantastisk, Crew var fantastiske, omgivelserne helt i top. Rent og pænt over alt. Værelset blev også opgraderet, så der var mere plads til os. Dette er så meget med til, at hele familien kommer tilbage til dette fantastiske resort. Konge resort

 
17-08-2013

af R0lighed Silkeborg, Danmark

Helt fantastisk resort

Er netop hjemkommet efter en uge på Pilot Beach Resort. Vi var min hustru, to døtre (8 og 10 år) og jeg selv. Vi havde en helt fantastisk uge og kan ikke klage over noget som helst. De få punkter som andre anmeldere har klaget over kan vi ikke genkende. Vi havde et skønt værelse i stuen lige ud til et af de små poolområder... Helt fantastisk at åbne terrassedørene hver morgen. Vi brugte dog hovedsageligt det store poolområde og stranden når bølgerne ikke blev for store for pigerne. Der var hele ferien igennem altid god plads og liggestole at få og der var ikke antydningen af det "poolstress" vi normalt oplever på andre hoteller, men i stedet altid masser af plads og ro. Resortets restauranter serverer meget det samme mad og der er måske en smule cafeteria over det, men det er jo svært at undgå i buffetrestauranter. Er det et problem, så spis på A'la Carte restauranten! Til gengæld er det helt fantastisk at spise sin aftensmad på terrassen lige ned til havet. Helt fantastisk! Ellers kan en aftentur ind til Giourgiopolis for at spise på en Taverna bestemt anbefales, hvis man gerne vil have noget mere autentisk stemning. Et plus skal der også gives for et fornuftigt fitnesscenter der dog lige mangler lidt frie vægte. Første hotel jeg har været på, hvor jeg faktisk kunne få en ok workout. Alt i alt det bedste sommer og sol hotel vi endnu har været på - klart!!!

 
14-07-2024

af Hubert S

Danke für eine schöne Woche

War ein toller Urlaub. Hotel war am Ankunftstag in unserer Kategorie überbelegt und wurden durch die Unannehmlichkeiten mit einem Upgrade entschädigt. Das Personal war jederzeit sehr freundlich und hilfsbereit. Das Essen war trotz Buffet immer gut gefüllt, frisch und schmackhaft. Ein sehr kinderfreundliches Hotel. Das laute Zirpen muss man hinnehmen.

 
12-07-2024

af Peter B

Een fantastische familievakantie.

Twaalf jaar later, kwamen we voor de tweede keer naar Pilot Beach. Ditmaal in een andere samenstelling, nl met onze kids van 11 en een 9 jaar oud. We gaan in principe nooit terug naar een hotel, dat we het ditmaal wel deden betekent dus veel. Pilot Beach is nog steeds een topper! Je vindt hier alles wat je van een familievakantie verwacht: mooie kamers, prachtig strand, lekker eten en vriendelijk personeel. We huurden een auto het tweede deel van de vakantie, maar lieten hem zelfs staan omdat de kids liever ter plaatse wilden blijven in de adembenemende beach-pool. Enig minpuntje voor de kids is dat alles hoofdzakelijk Duits gericht is. Hierdoor was het voor hen moeilijk om contact te krijgen met andere kinderen. Een beetje meer variatie in het cliënteel zou verrijkend zijn.