Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Fantastisk hotelområde. Jeg var der på træningsferie, men brugte pool med videre en lille smule.
-

Bekræftet køb : 2022-05-08


10 ud af 10

+
Den skønne beliggenhed, de søde græker der arbejder på hotellet der gør så flot rent hele dagen og at vi altid kan få nye friske håndklæder
-

Bekræftet køb : 2022-05-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-05-07


3 ud af 10

+
Rengøringen og maden, dog var maden MEGET ensformig, der var praktsk talt ingen variation de 7 dage
-
-Opvarm en pool. -Hold hvad I lover om havudsigt, når man betaler flere tusinder ekstra for havudsigt, så er det Max træls, at man kun kan se vand når man går helt ud på balkonen. - Ha' personale der holder øje med buffeten, det er da Max klamt at børn og voksne ikke overholder reglerne, det kan og skal ikke være andre gæster der skal påpege det. - Lad vær med at have udsolgt af alt bare fordi det er sidst på sessonen, øv man ikke engang kunne købe en is til børnene, fordi de ikke købte flere hjem. - Jeres "snack corner" til børnene var triste rester fra frokost og lukkede før tid og den ene åbnede slet ikke hele ugen - skriv på jeres hjemmeside, at indendørs pool og legeland er lukket, vi valgte hotellet fordi der var disse muligheder, men det var der så ikke :-/ - advar om hvor sindsygt meget trafiklarm der er, det var virkeligt rart at komme hjem til fred og ro, virkeligt træls at få et værelse så tæt på vejen og skraldebiler der larmede kl meget tidligt om morgen, hvem gider blive vækket kl 4 når man er på ferie. - Sæt skilte op ved jeres tunnel om hvor sygt glatte fliserne bliver ved regn, ufedt først at finde ud af, når man er faldet og har slået sig meget - Få styr på jeres kloakker, vores badeværelse stank af kloak virkeligt stygt - Begræns bilkørsel inde i resortet, der var biler allevegne og ingen fred og ro selv på de små stier, det har vi ved gud aldrig oplevet på den måde før - Kan ikke forstå hvorfor man får et mikro værelse, når man er 4 personer og har bestilt dobbeltværelse ved seaside med seawiev, der var 4 senge proppet ind, så der var INGEN gulvplads, vi måtte skiftes til at træde ud af sengene for at gå på den smule gulv der var, ret klaustrofobisk. - Lav regler for hvor man må ryge, eller tilbyd folk lejligheder hvor der ikke må ryges, der lugtede konstant af cigaretter, mega mega ulækkert -Ja jeg kunne blive ved :-/ der er virkeligt plads til forbedring, dårlig oplevelse, har bestemt ikke lyst til at se dette sted igen nogensinde

Bekræftet køb : 2021-10-30


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
-
Endnu bedre vegansk mad

Bekræftet køb : 2021-10-10


9 ud af 10

+
Rent og pænt overalt. Imødekommende og venligt personale
-
Opvarmning af poolen ønskes. Vandet var meget koldt, så stort set ingen brugte den.

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
-
-
-

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
lækkert mad, pæne og rene omgivelser
-

Bekræftet køb : 2021-10-09


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

1995 bedømmelser
Meget godt
 
1331
Godt
 
470
Middel
 
135
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

20-10-2016

af trinehemmingsen Skagen, Danmark

God plads, god service og skøn beliggenhed

Vores 2. besøg på dette sted skuffede ikke! Dejlige restauranter - vi undgår hoved-restauranten med buffet, som efter vores mening er mindre hyggelig og for 'støjende', dog med en fantastisk udsigt. Det er skønt med flere pool-områder, hvor dem som ikke ønsker glade legende børn også kan finde rolige omgivelser. Dejlig strand med livredder og skøn natur. Selve hotellet breder sig over et stort areal, meget velholdt og smuk have og ingen høje store u-charmerende høje hotelbygninger.

 
20-06-2015

af 183bento Tilst, Danmark

Super dejligt hotel med 1 klasse service

Ankom for anden gang til pilot beach med familien. Maden var fantastisk, Crew var fantastiske, omgivelserne helt i top. Rent og pænt over alt. Værelset blev også opgraderet, så der var mere plads til os. Dette er så meget med til, at hele familien kommer tilbage til dette fantastiske resort. Konge resort

 
17-08-2013

af R0lighed Silkeborg, Danmark

Helt fantastisk resort

Er netop hjemkommet efter en uge på Pilot Beach Resort. Vi var min hustru, to døtre (8 og 10 år) og jeg selv. Vi havde en helt fantastisk uge og kan ikke klage over noget som helst. De få punkter som andre anmeldere har klaget over kan vi ikke genkende. Vi havde et skønt værelse i stuen lige ud til et af de små poolområder... Helt fantastisk at åbne terrassedørene hver morgen. Vi brugte dog hovedsageligt det store poolområde og stranden når bølgerne ikke blev for store for pigerne. Der var hele ferien igennem altid god plads og liggestole at få og der var ikke antydningen af det "poolstress" vi normalt oplever på andre hoteller, men i stedet altid masser af plads og ro. Resortets restauranter serverer meget det samme mad og der er måske en smule cafeteria over det, men det er jo svært at undgå i buffetrestauranter. Er det et problem, så spis på A'la Carte restauranten! Til gengæld er det helt fantastisk at spise sin aftensmad på terrassen lige ned til havet. Helt fantastisk! Ellers kan en aftentur ind til Giourgiopolis for at spise på en Taverna bestemt anbefales, hvis man gerne vil have noget mere autentisk stemning. Et plus skal der også gives for et fornuftigt fitnesscenter der dog lige mangler lidt frie vægte. Første hotel jeg har været på, hvor jeg faktisk kunne få en ok workout. Alt i alt det bedste sommer og sol hotel vi endnu har været på - klart!!!

 
27-09-2022

af zeev_landsberg Northern District, Israel

Family vacation

service and staff were welcoming and helpful always with a smile. pool are clean and well taking care off the Bongalo's were close to sea. we toke full board and enjoyed the restaurants. good location and very quaint.

 
17-09-2022

af Hagiri

You know what you get at Pilot beach

1.Excelent service (except a few of the staff at the resteurants). 2.Beautiful (sandy, not rocky) private beach with enough and free sunbeds. 3.Good food at all the buffets:) The hotell has a very easy to use app for all your bookings and reservations. We have stayed at Pilot 3 times over the last 12 years, and will definitely come back:)