Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 40 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Maden var god
-
Det var godt og bedre mad end forventet, men der manglede lige det sidste på comfort og service for at det faktisk kan kaldes 5 stjernet

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-30


10 ud af 10

+
Imødekommenhed og mega søde ansatte.
-

Bekræftet køb : 2023-04-29


9 ud af 10

+
Meget velholdt og rent. Mange grønne områder.
-
Service i restaurant var for kaotisk og placering af mad i buffet ustruktureret. Gerne samling af retter efter indhold, fx fisk for sig, kød for sig og grønt for sig.

Bekræftet køb : 2023-04-29


10 ud af 10

+
Gode værelser
-
Det tog meget lang tid at blive inkvarteret kl 01 om natten. Vi var sultne. Der var ingen med.

Bekræftet køb : 2023-04-29


8 ud af 10

+
Godt værelse med balkon og udsigt. Dejlig mad, god service, tæt på strand.
-
Receptionisten brugte alt for meget tid på modtagelse og forklaringer til den enkelte. Da vi ankom efter midnat, ønskede vi bare en nøgle til værelset.😊 En del støj fra den store vej. Støj fra anlæg (udsugning, aircondition?) på strandrestaurantens tagterrasse, hvor der var yoga (= ro & fordybelse) morgen og aften (men skøn havudsigt).

Bekræftet køb : 2023-04-29


10 ud af 10

+
Det fantastiske personale❤️Y
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

2149 bedømmelser
Meget godt
 
1439
Godt
 
492
Middel
 
151
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

20-10-2016

af trinehemmingsen Skagen, Danmark

God plads, god service og skøn beliggenhed

Vores 2. besøg på dette sted skuffede ikke! Dejlige restauranter - vi undgår hoved-restauranten med buffet, som efter vores mening er mindre hyggelig og for 'støjende', dog med en fantastisk udsigt. Det er skønt med flere pool-områder, hvor dem som ikke ønsker glade legende børn også kan finde rolige omgivelser. Dejlig strand med livredder og skøn natur. Selve hotellet breder sig over et stort areal, meget velholdt og smuk have og ingen høje store u-charmerende høje hotelbygninger.

 
20-06-2015

af 183bento Tilst, Danmark

Super dejligt hotel med 1 klasse service

Ankom for anden gang til pilot beach med familien. Maden var fantastisk, Crew var fantastiske, omgivelserne helt i top. Rent og pænt over alt. Værelset blev også opgraderet, så der var mere plads til os. Dette er så meget med til, at hele familien kommer tilbage til dette fantastiske resort. Konge resort

 
17-08-2013

af R0lighed Silkeborg, Danmark

Helt fantastisk resort

Er netop hjemkommet efter en uge på Pilot Beach Resort. Vi var min hustru, to døtre (8 og 10 år) og jeg selv. Vi havde en helt fantastisk uge og kan ikke klage over noget som helst. De få punkter som andre anmeldere har klaget over kan vi ikke genkende. Vi havde et skønt værelse i stuen lige ud til et af de små poolområder... Helt fantastisk at åbne terrassedørene hver morgen. Vi brugte dog hovedsageligt det store poolområde og stranden når bølgerne ikke blev for store for pigerne. Der var hele ferien igennem altid god plads og liggestole at få og der var ikke antydningen af det "poolstress" vi normalt oplever på andre hoteller, men i stedet altid masser af plads og ro. Resortets restauranter serverer meget det samme mad og der er måske en smule cafeteria over det, men det er jo svært at undgå i buffetrestauranter. Er det et problem, så spis på A'la Carte restauranten! Til gengæld er det helt fantastisk at spise sin aftensmad på terrassen lige ned til havet. Helt fantastisk! Ellers kan en aftentur ind til Giourgiopolis for at spise på en Taverna bestemt anbefales, hvis man gerne vil have noget mere autentisk stemning. Et plus skal der også gives for et fornuftigt fitnesscenter der dog lige mangler lidt frie vægte. Første hotel jeg har været på, hvor jeg faktisk kunne få en ok workout. Alt i alt det bedste sommer og sol hotel vi endnu har været på - klart!!!

 
26-01-2024

af Olivia H

Best place in the whole world!

I am a thirteen year old girl. Since I was a little baby me and my parents has vacationed here. I totally love this place! I will definetly come back when I become an adult. Amazing pools, super-friendly and nice staff, fantastic food. Close to beach. This place has EVERYTHING! It is definetly my favorite place in the world. I can't wait to be here next time!❤

 
06-11-2023

af Jörg P

Perfect holidays in Crete!

Perfect service, gentle personal and excellent food. It couldn't be better!! In the end of October there aren't too many people but the service is still perfect and the food in the different restaurants was awesome!