Aquamar

  • • Et stenkast fra stranden
  • • Pools med havudsigt
  • • Et populært hotel
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Størrelsen og personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 18 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aquamar er et populært hotel med en dejlig beliggenhed. Her er en stor pool og en mindre pool (75 cm dyb). Gratis solstole og parasoller både ved pools og på stranden. Snackbar. Reception som er åben i dagtimerne. Gratis wifi på fællesområder (hastigheden varierer, afhængig af hvor på hotellet, du er).

Landligt område med dyr tæt på hotellet. Ejerne har en lille hønsegård i baghaven. Ca. 100 meter til supermarked og busstoppested. Ca. 1 kilometer fra hotellet ligger den lille kystby Kavros med et lille centrum, hvor stranden har fået EU's blå flag for rent og klart vand. I centrum findes også et par butikker og nogle taverner.

Hvis du ønsker et større udbud, ligger byen Georgiopolis ca. 3,5 kilometer væk. Her kan du slå dig ned på en hyggelig taverne, omgivet af skyggefulde træer, der bidrager til byens dejlige atmosfære. I byen findes også en lavvandet sandstrand med krystalklart vand.

Måltider

Morgenmadsbuffet.