Bedømmelse af Pilot Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 46 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

+
Dejligt roligt pga den måde værelserne lå, som en lille “landsby”. Man mærkede slet ikke at der var fuldt booket
-
Maden kunne godt være lidt mere varieret. Det var stort ses ens ligemeget hvilken restaurant man gik på.

Bekræftet køb : 2019-05-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

+
Udvendigt design af boligerne - som 2-etages rækkehuse med stor variation i facader, farver mm. De ligger spredt ud omkring 3-4 pools, altid god plads ved poolen, i et parklignende område som indbyder til at gå på opdagelse, smukke træer og blomster, meget velplejet.
-
Cocktails fra baren var ikke gode - vi købte 2 strawberry daiguiri som bliver lavet med en billig jordbærsirup i stedet for pure af friske jordbær. Skuffende når standarden på maden iøvrigt er så høj.

Bekræftet køb : 2019-05-04


9 ud af 10

+
-
Bedre alternativer til frokost - hvis ikke man har fuldpension.

Bekræftet køb : 2019-05-04


8 ud af 10

+
Gode faciliteter, dejligt område
-
Værelserne er noget slidte. Og der var ikke taget højde for anmodning om 2 enkeltsenge. Vi byttede værelse 3 gange, og endte med selv at måtte rykke rundt på senge og møbler - ikke tilfredsstillende!

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

+
beliggenheden ,god mad og fantastisk rengøring
-
spritdispensere ved buffeerne manglede jeg meget

Bekræftet køb : 2019-05-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

1792 bedømmelser
Meget godt
 
1160
Godt
 
451
Middel
 
127
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
22

5 nyeste bedømmelser

20-10-2016

Indlæg af trinehemmingsen Skagen, Danmark

God plads, god service og skøn beliggenhed

Vores 2. besøg på dette sted skuffede ikke! Dejlige restauranter - vi undgår hoved-restauranten med buffet, som efter vores mening er mindre hyggelig og for 'støjende', dog med en fantastisk udsigt. Det er skønt med flere pool-områder, hvor dem som ikke ønsker glade legende børn også kan finde rolige omgivelser. Dejlig strand med livredder og skøn natur. Selve hotellet breder sig over et stort areal, meget velholdt og smuk have og ingen høje store u-charmerende høje hotelbygninger.

 
20-06-2015

Indlæg af 183bento Tilst, Danmark

Super dejligt hotel med 1 klasse service

Ankom for anden gang til pilot beach med familien. Maden var fantastisk, Crew var fantastiske, omgivelserne helt i top. Rent og pænt over alt. Værelset blev også opgraderet, så der var mere plads til os. Dette er så meget med til, at hele familien kommer tilbage til dette fantastiske resort. Konge resort

 
17-08-2013

Indlæg af R0lighed Silkeborg, Danmark

Helt fantastisk resort

Er netop hjemkommet efter en uge på Pilot Beach Resort. Vi var min hustru, to døtre (8 og 10 år) og jeg selv. Vi havde en helt fantastisk uge og kan ikke klage over noget som helst. De få punkter som andre anmeldere har klaget over kan vi ikke genkende. Vi havde et skønt værelse i stuen lige ud til et af de små poolområder... Helt fantastisk at åbne terrassedørene hver morgen. Vi brugte dog hovedsageligt det store poolområde og stranden når bølgerne ikke blev for store for pigerne. Der var hele ferien igennem altid god plads og liggestole at få og der var ikke antydningen af det "poolstress" vi normalt oplever på andre hoteller, men i stedet altid masser af plads og ro. Resortets restauranter serverer meget det samme mad og der er måske en smule cafeteria over det, men det er jo svært at undgå i buffetrestauranter. Er det et problem, så spis på A'la Carte restauranten! Til gengæld er det helt fantastisk at spise sin aftensmad på terrassen lige ned til havet. Helt fantastisk! Ellers kan en aftentur ind til Giourgiopolis for at spise på en Taverna bestemt anbefales, hvis man gerne vil have noget mere autentisk stemning. Et plus skal der også gives for et fornuftigt fitnesscenter der dog lige mangler lidt frie vægte. Første hotel jeg har været på, hvor jeg faktisk kunne få en ok workout. Alt i alt det bedste sommer og sol hotel vi endnu har været på - klart!!!

 
06-06-2021

Indlæg af jasers2014 München, Tyskland

Wonderful Time

It's our second time in the Pilot Beach Resort, and as at the first time it was again a wonderful experience. The Resort fulfills every wish from relaxing and enjoying the sandy beach, or around one of the spacious pools in the shades, or under under a palm tree. To get active with the great animation around the Team of Toni and Luigi, there are activities around the day Aquagym, Beachvolleyball, Darts, archery, Yoga, Aerobics, and much more to explore. The open Buffet is a Dream, and u'll definitely find many things u want to taste and try. After Dinner it's time to enjoy a drink in one of the bars with a entertainment show or live music, recomended. The hotel has a high hygenic concept. Friendliness, helpfulness and hospitality from all the Resort Staff is felt 24/7. The Rooms are in high standard and equipt with all u need. We enjoyed our 2 weeks and will definitely return for a third time. I would like to thank the whole Team of the Pilot Beach Resort for making our holiday a time to remember.

 
05-11-2020

Indlæg af Travelerrr_LT Vilnius, Litauen

Good hotel, calm stay with the kids

Good hotel.1) Good service. Very professional ladies in the reception; 2) Clean rooms - cleaned every day; 3) Nice beach, good location to take a walk,small town is near to rent a car, have a nice meal in taverna; 4) food - sometimes very nice, sometimes average; 5) kids friendly, pools, train ride and etc. Just keep in mind that hotel is divided into two parts and separated with the street. We paid a bit extra for the sea view. Really worth to do that. Nice holidays, thank you. Would come back.