Anemos Luxury Grand Resort

 • • Elegant og luksuriøst
 • • Stort poolområde
 • • Nær stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønne Anemos Luxury Grand Resort ligger kun et stenkast fra den fine strand i Georgioupolis. På det store hotelområde finder du alt, som du behøver for en rolig og behagelig ferie – et stort poolområde, flere restauranter og et spaområde med afslappende behandlinger. For de små gæster er der eget lille poolområde med vandrutsjebane og børneklub i hotellets regi.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super god service - smukt stort hotel.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har et stort og fint poolområde med to store pools, solstole og parasoller. Gratis håndklæder. Poolbar. Børnepool med en lille vandrutsjebane, som ligger lidt væk fra det store poolområde. Moderne spa med en opvarmet indendørspool, hamam og sauna. Diverse behandlinger mod betaling. Der er ca. 200 meter til stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller. Du kommer til stranden via en gangtunnel.

På hotellet er der en buffet- og tre á la carte-restauranter. Meltemi tilbyder morgenmads- og middagsbuffet, restaurant Levantes tilbyder en á la carte-menu med amerikanske retter og på restaurant Ostria serveres græske retter fr en a la carte-menu. Ydermere er der en restaurant der serverer asiatiske a la carte-retter. Dresscode gælder til middag i alle restauranter, lange bukser for mænd. Reservation kræves i á la carte-restauranterne. Flere barer.

Gratis wifi på hele hotellet. Lille fitnessrum. Gratis tennis, beachvolley og yoga. Underholdning hver aften. Spillerum, elektroniske spil er mod betaling. Frisør mod betaling. Souvenirbutik og minimarked. To hæveautomater. Vaskeservice mod betaling. Børneklub i hotellets regi. Lille legeplads. Receptionen er åben døgnet rundt. Afstand til centrum og stranden varierer afhængig af hvor, man bor på hotelområdet.

Måltider

Sommer 2021:
Halvpension indgår. Helpension kan tilkøbes.

Sommer 2022:
Halvpension indgår. All Inclusive Ultra kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

 • Kontinental morgenmad, kl. 04.00-07.30 og kl. 10.30-11.00
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • "Dine around", tre gange om ugen i hotellets temarestauranter. Reservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00
 • Minibar på værelset, der fyldes dagligt med 2 flasker af hhv. vand, sodavand, juice og øl
 • Badekåber og tøfler
 • Strandtaske

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

For at komme til stranden skal en vej krydses.

Alle hoteller i Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie er et meget fint og charmerende hotel med mange tilbagevendende gæster. Nostalgie ligger centralt i Georgiopolis tæt på restauranter og caféer.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase lige ved stranden I Georgioupolis på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieejet og du mødes af et venligt og opmærksomt personale. Stranden, som ligger lige i nærheden, er god og området indbyder til gåture. Hotellet producerer deres egen olivenolie og Raki, og de 2 brødre er altid klar på at fortælle om produktionen, der kan købes i receptionen.

Aquamar

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.

Mare Boutique

Mellem de mægtige bjerge og den lavvandede strand i Georgioupolis ligger All Inclusive-hotellet Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valg for dem, der rejser uden børn, som ønsker en rolig ferie ved poolen, nærhed til den lavvandede strand og med muligheder for gåture i de smukke omgivelser.

Labyrinth

I hyggelige Georgioupolis, kun få minutter fra stranden og centrum, ligger Hotel Labyrinth. Her kan du vælge mellem at bo i dobbeltværelser eller 1-værelses lejligheder. Begge værelsestyper er fine og moderne og vil danne en behagelig base for din kretensiske ferie.

Mare Blue & Suites

På det dejlige hotel Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i skønne omgivelser med smukke bjerge og sandstranden, kun et stenkast fra hotellet. Her kan du slappe af uden børn og nyde det dejlige poolområde eller den fine sandstrand.

Bro & Sister

Velkommen til lejlighedshotellet Bro & Sister! Her bor du i lækre 1-værelses lejligheder med balkon. Byen Georgioupolis er en ægte græsk perle med en lang lavvandet sandstrand og hyggelige taverner.

Summer Beach

Hotel Summer Beach ligger i hyggelige Georgioupolis på Kreta. Området er naturskønt, og du bor i komfortable superior-værelser hvor All Inclusive indgår. Her kommer du til at opleve kretensisk gæstfrihed helt tæt på, og det er nemt at koble af og lade batterierne op.