Mare Village

Mare Village er et skønt sted at slå sig ned i Georgiopolis. Her er aldersgrænsen 16 år. Her kan du slappe af på behagelige solstole ved poolen og nyde en kølig drink i skyggen, når solen er på sit højeste. Solstole og parasoller på stranden er også inkluderet. Morgenmad er inkluderet, og hvis du vælger at opgradere til halvpension eller All Inclusive, er der sørget for resten af dagens måltider.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mare Village er et stilfuldt og elegant hotel for voksne over 16 år. Her kan du nyde dovne feriedage ved poolområdet, hvor du finder en forfriskende pool, en poolbar, solstole med parasoller, komfortable loungesenge og solsenge med faste solskærme. Der er en kort gåtur til stranden, hvor du kan låne solstole og parasoller.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad.

Gratis wifi på hele hotellet. Hvis du lejer en bil, tilbyder hotellet gratis parkering.

Måltider

Indgår

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og aftensmad)
  • Alt inklusive

Morgenmad serveres fra 07:30 til 10:30 og aftensmad fra 19:00 til 21:30.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 7.30-10.30
  • Snacks i poolbaren, kl. 11.00-12.30 og 14.00-16.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19:00-21:30
  • Ubegrænset lokale forfriskninger, øl, vin og drinks i en af hotellets barer, kl. 10.30-23.00

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Af hensyn til identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie - et meget charmerende hotel midt i Georgioupolis med mange tilbagevendende gæster. Det fine hotel ligger centralt tæt på bagerier, restauranter og caféer. Og den hyggelige strand ligger kun få minutters gang fra hotellet.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase ved stranden I Georgioupolis på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Kokalas Resort

Hotel Kokalas Resort i Georgiopolis er familieejet, og man kan mærke, at der blev lagt lidt ekstra kærlighed i detaljerne. Her bliver du mødt af venligt personale og holder din ferie omgivet af idyllisk natur.

Anemos Luxury Grand Resort

Skønne Anemos Luxury Grand Resort ligger kun et stenkast fra den fine strand i Georgioupolis. På det store hotelområde finder du alt, som du behøver for en rolig og behagelig ferie – et stort poolområde, flere restauranter, en tagbar og et spaområde med afslappende behandlinger. For de yngre rejsende er der et separat lille poolområde med en vandrutsjebane men også et stort vandland for hele familien!

Aquamar

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.

Bro & Sister

Velkommen til lejlighedshotellet Bro & Sister! Her bor du i lækre 1-værelses lejligheder med balkon. Byen Georgioupolis er en ægte græsk perle med en lang lavvandet sandstrand og hyggelige taverner.

Romantica Crete

Velkommen til hyggelige Georgioupolis og lejlighedshotellet Romantica Crete. Her bor du i lejligheder og hotellet har en pool til afslapning og hvile. I nærheden findes butikker og små restauranter, og du kan gå til stranden på få minutter.

Mare Boutique - sommer 2024

Mellem de mægtige bjerge og den lavvandede strand i Georgioupolis ligger hotel Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valg for dem, der rejser uden børn, som ønsker en rolig ferie ved poolen, nærhed til den lavvandede strand og med muligheder for gåture i de smukke omgivelser. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Mare Blue & Suites

På det dejlige hotel Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i skønne omgivelser med smukke bjerge og sandstranden, kun et stenkast fra hotellet. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år. Tag dig en kaffe ved dejlige poolområde eller nyd skyggen under parasollen på den fine sandstrand. All Inclusive indgår.

Summer Beach

Hotel Summer Beach ligger i hyggelige Georgioupolis på Kreta. Området er naturskønt, og du bor i komfortable værelser, hvor All Inclusive indgår. Her kommer du til at opleve kretensisk gæstfrihed helt tæt på, og det er nemt at koble af og lade batterierne op.

Pilot Amphora Boutique

Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et sofistikeret hotel med en voksen atmosfære. På dette smagfuldt designede, moderne hotel bygget på historisk jord, vil du opleve filoxenia - ægte kretensisk gæstfrihed. Er du over 14 år, er du hjertelig velkommen her til at tilbringe din ferie på et intimt hotel med fremragende service.

Labyrinth

I hyggelige Georgioupolis, kun få minutter fra stranden og centrum, ligger Hotel Labyrinth. Her kan du vælge mellem at bo i dobbeltværelser eller lejligheder. Begge værelsestyper er fine og moderne og vil danne en behagelig base for din kretensiske ferie.