2-værelses suiter

2-værelses suiter med et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med en sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelser, beachside

Dobbeltværelser med to enkeltsenge beliggende tæt på stranden. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med to soveværelser, et større soveværelse med dobbeltseng og et mindre soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning for 5. person i fold-ud seng eller sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.