2-værelses suite

2-værelsessuiter med balkon eller terrasse med pooludsigt. Soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelse, beachside

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelserne er tættest på stranden. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelse med balkon eller terrasse. Familie-værelserne har to soveværelser, et større med dobbeltseng og et mindre med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng eller sovesofa. Gratis deponering, aircondition og wifi. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.