Pilot Amphora Boutique

Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et sofistikeret hotel med en voksen atmosfære. På dette smagfuldt designede, moderne hotel bygget på historisk jord, vil du opleve filoxenia - ægte kretensisk gæstfrihed. Er du over 14 år, er du hjertelig velkommen her til at tilbringe din ferie på et intimt hotel med fremragende service.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser i etage for 2-4 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2 personer. Suiter med privat pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet var helt fantastisk, og maden var super lækker. Dejligt roligt hotel for voksne, og al...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 46 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Da Pilot Amphora Boutique begyndte at blive bygget i 2018, blev der fundet rester af keramik i området, og arkæologer var involveret. Det viste sig, at der på stedet, hvor hotellet skulle bygges, lå et keramikværksted i 200-tallet. Så vi kan med rette konstatere, at hotellet faktisk ligger på historisk jord, og til ære for dets arv blev der oprettet et udstillingsområde for at fortælle stedets historie. Udstillingen viser kopier af fundene og stedet, hvor de er fundet. Ud fra disse resultater opstod dette moderne boutiquehotel, designet med respekt for naturens og jordens farver og stedets keramiske historie.

Ved hotellets poolområde er der komfortable solstole og balinesiske solsenge. Poolhåndklæder indgår. På stranden, nedenfor søsterhotellet Pilot Beach, er der solstole, parasoller og strandhåndklæder, som også kan benyttes af Pilot Amphora Boutique-gæster gratis.

Pilot Amphora har en hyggelig restaurant og bar. Du kan nyde god kaffe ved poolen, eller slappe af i skyggen med en iskold øl eller et glas vin og så byde aftenen velkommen med en cocktail, et glas champagne eller en lækker drink. Morgenmaden på hotellet serveres lige indtil kl. 11.00. Her kan du nyde fantastiske delikatesser fra det kretensiske køkken. Som dagen skrider frem, vil du være klar til at udforske aftenens kulinariske tilbud af kretensisk køkken og internationale delikatesser tilberedt af udsøgte ingredienser, lokale urter og hotellets egen økologiske olivenolie. Her tilbydes en privat middag rundt omkring - du kan vælge at spise 5-retters menuen på hotellet, eller at prøve nogle af Kretas bedste restauranter, som ligger på Pilot Beach hotel. Vil du spise på Pilot Beach, er morgenmadsbuffet inkluderet i restauranterne Kronos og Gialos, og aftensmaden kan indtages i en af restauranterne Kronos, Ariadne eller Gialos.

Som gæst hos Pilot Amphora Boutique er du velkommen til at benytte faciliteterne på Hotel Pilot Beach, som ligger 1,5 kilometer væk. Der er en shuttlebil mellem hotellerne, den passerer også stranden.

Hotellet tilbyder et gratis fitnessrum, yogatimer to gange om ugen og cykel- og el-cykeludlejning. På Pilot Beach kan du besøge Olive spa og forkæle dig selv med en skøn behandling. Spaen har også sauna, dampbad og indendørs pool.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Ønsker du at låne en el-kedel, fås denne mod forespørgsel i receptionen.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-11.00 og 5-retters middagen serveres som fast menu kl. 19.00-22.00.

Alle hoteller i Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie - et meget charmerende hotel midt i Georgioupolis med mange tilbagevendende gæster. Det fine hotel ligger centralt tæt på bagerier, restauranter og caféer. Og den hyggelige strand ligger kun få minutters gang fra hotellet.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase ved stranden I Georgioupolis på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Kokalas Resort

Hotel Kokalas Resort i Georgiopolis er familieejet, og man kan mærke, at der blev lagt lidt ekstra kærlighed i detaljerne. Her bliver du mødt af venligt personale og holder din ferie omgivet af idyllisk natur.

Anemos Luxury Grand Resort

Skønne Anemos Luxury Grand Resort ligger kun et stenkast fra den fine strand i Georgioupolis. På det store hotelområde finder du alt, som du behøver for en rolig og behagelig ferie – et stort poolområde, flere restauranter, en tagbar og et spaområde med afslappende behandlinger. For de yngre rejsende er der et separat lille poolområde med en vandrutsjebane men også et stort vandland for hele familien!

Aquamar

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.

Bro & Sister

Velkommen til lejlighedshotellet Bro & Sister! Her bor du i lækre 1-værelses lejligheder med balkon. Byen Georgioupolis er en ægte græsk perle med en lang lavvandet sandstrand og hyggelige taverner.

Romantica Crete

Velkommen til hyggelige Georgioupolis og lejlighedshotellet Romantica Crete. Her bor du i lejligheder og hotellet har en pool til afslapning og hvile. I nærheden findes butikker og små restauranter, og du kan gå til stranden på få minutter.

Mare Boutique - sommer 2024

Mellem de mægtige bjerge og den lavvandede strand i Georgioupolis ligger hotel Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valg for dem, der rejser uden børn, som ønsker en rolig ferie ved poolen, nærhed til den lavvandede strand og med muligheder for gåture i de smukke omgivelser. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Mare Blue & Suites - sommer 2024

På det dejlige hotel Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i skønne omgivelser med smukke bjerge og sandstranden, kun et stenkast fra hotellet. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år. Her kan du nyde det dejlige poolområde eller den fine sandstrand.

Summer Beach

Hotel Summer Beach ligger i hyggelige Georgioupolis på Kreta. Området er naturskønt, og du bor i komfortable værelser, hvor All Inclusive indgår. Her kommer du til at opleve kretensisk gæstfrihed helt tæt på, og det er nemt at koble af og lade batterierne op.

Labyrinth

I hyggelige Georgioupolis, kun få minutter fra stranden og centrum, ligger Hotel Labyrinth. Her kan du vælge mellem at bo i dobbeltværelser eller lejligheder. Begge værelsestyper er fine og moderne og vil danne en behagelig base for din kretensiske ferie.

Mare Village

Mare Village er et skønt sted at slå sig ned i Georgiopolis. Her er aldersgrænsen 16 år. Her kan du slappe af på behagelige solstole ved poolen og nyde en kølig drink i skyggen, når solen er på sit højeste. Solstole og parasoller på stranden er også inkluderet. Morgenmad er inkluderet, og hvis du vælger at opgradere til halvpension eller All Inclusive, er der sørget for resten af dagens måltider.