Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/11-2024 - 31/3-2025. Book senest den 13/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, hygiejnen, generelt højt serviceniveau men påvirket af Ramadanen (forståeligt), re...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Steigenberger Aqua Magic er moderne hotel for dig, der elsker vandsjov og leg. Ved poolområdet er der flere opvarmede pools og en vandpark med bl.a. vandrutsjebaner og en lazy river. Du finder også en separat vandpark for børn med ca. 30 forskellige attraktioner samt en separat børnepool. De opvarmede pools er mindst 20 grader i vintertiden (temperaturen kan dog variere et par grader ved morgen og aften samt ved dårligt vejr). Solstole, parasoller og håndklæder. Hvis du hellere vil tage det roligt og slappe af, har Steigenberger Aqua Magic også en privat strand. Hvis du bliver sulten er her flere strand- og poolbarer.

Hotellet byder på flere restauranter. Buffetrestauranten Magic Flavours serverer morgenmad, frokost og middag, flere à la carte restauranter og asiatiske restauranter og sushi. Dresscoden er lange bukser til mænd ved middage i alle hotellets restauranter.

Hotellet har et fitnessrum, der har åben 24 timer (minimumalder 16 år), og på nabohotellet Steigenberger Al Dau findes der et 2,5 km langt løbespor. Ved stranden tilbydes gratis beachvolley og vandsportsaktiviteter som gratis kano og vandcykel (skal forudbestilles). På hotellet er der gratis bordtennis, bordfodbold og billard. Steigenberger Aqua Magic har et spa, som tilbyder skønne behandlinger mod betaling. For børnene er der legeplads og en børneklub i hotellets regi for børn mellem 4-12 år. Dags- og aftenunderholdning som livemusik.

Gratis wifi i lobbyområdet. Hæveautomat. Hotellet er beliggende ca. 5 kilometer fra Hurghada. Gratis hotelbus til Hurghada, reservation skal ske dagen før. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Magic Flavors, kl. 07.00-10.30
 • Morgenmad i restaurant Palappa, kl. 08.00-10.30
 • Sen kontinental morgenmad i restaurant Magic Palappa, kl. 10.30-12.00
 • Morgenmad i à la carte i restaurant Magic Oriental, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten Magic Flavors, kl. 13.00-15.00
 • Frokost i restaurant Magic Palappa, kl. 13.00-15.00
 • Frokost i restaurant Magic Oriental, kl. 12.00-17.00
 • Selvbetjening af enkle frokostretter, snacks og is i restaurant Magic Blue, kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten Magic Flavors, kl.18.00-21.30
 • Orientalsk a la carte-middag i restaurant Magic Season, kl. 18.30-20.30 (én gang pr. ophold og reservation kræves en dag i forvejen)
 • Middag i restaurant Magic Palappa, kl. 18.30-22.00 (én gang pr. ophold og reservation kræves en dag i forvejen)
 • International a la carte-middag i restaurant Magic Sky (én gang pr. ophold og reservation kræves en dag i forvejen)
 • Middag i Magic Souk Food Court, kl. 17.00-23.00
 • Is i Magic Splash Bar, kl. 12.00-17.00
 • Is i Magic Breeze, kl. 12.00-17.00
 • Midnatssnacks i Magic Lounge, kl. 00.00-05.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum døgnet rundt
 • Introduktionsdyk i poolen (forudbestilling kræves)
 • Introduktion til windsurfing (forudbestilling kræves)
 • Golfintroduktion mandage og fredage
 • Ubegrænset antal golfrunder for kvalificerede golfspillere (køller og bolde mod betaling). Forudbestil i golfklubben
 • Entre til vandland
 • Kano og vandcykel, mod reservation
 • 25 % rabat på mad og drikkevarer i den japanske restaurant Square Teppanyaki Grill, Square Sushi Bar og i den kinesiske restaurant Square Noodles Bar

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med en smal sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel i udkanten af Hurghada og er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Hotellet er opbygget som en nubisk by og de hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 80 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!

Bel Air Azur Resort

Bel Air Azur i Hurghada er et hotel for voksne. All Inclusive indgår, så der er lagt op til en behagelig ferie. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år, og der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, og selvfølgelig et dejligt poolområde. Hvis du har lyst til at prøve at snorkle, er der fantastiske muligheder for det på den nærliggende strand, så pak maske og snorkel og opdag livet under overfladen.

Beach Albatros Resort

Vores Apollo Mondo Family hotel Beach Albatros Resort ligger perfekt ud til en privat sandstrand i Hurghada i det solbeskinnede Egypten. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde og flere vandrutsjebaner, en beliggenhed ved stranden og et bredt udvalg af mad og drikke på de mange restauranter og barer, der indgår i All Inclusive-pakken. Og som altid på Apollo Mondo Family: Club Polly & Mino, svømmeskole og sjov gruppetræning.