Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet. Deres gæstfrihed, måden at være over for deres gæster og især børnene.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 17 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland er et unikt  hotel, som kombinerer en bekvem All Inclusive ferie med underholdning og fantasi. Den orientalske arkitektur og egyptisk charme giver følelsen af en svunden tid samtidig med, at du nyder moderne faciliteter og spændende aktiviteter.

På hotellet finder du flere poolområder med fire store pools, hvoraf den ene er et aktivitetsbassin med musik. To børnepools, hvoraf den ene er opvarmet med seks vandrutsjebaner. Fire af bassinerne er opvarmet om vinteren til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes ved alle pools og på stranden. Har du lyst til noget godt eller skal du slukke tørsten, er der poolbar ved poolområdet. I kort afstand fra hotellet ligger Dana Beach, hvor der dagligt afgår gratis hotelbusser hvert 20. minut fra kl. 08.30 til 17.30.

Som Apollo-gæst tilbydes du gratis adgang til nabohotellet Jungle Aqua Park, hvor der er fire vandlande med over 80 forskellige vandrutsjebaner og et tivoli. Du kan også bruge restauranter, barer og alle andre pools på Jungle Aqua Park.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland tilbyder et bredt All Inclusive-sortiment med fire buffetrestauranter. Le Marche serverer morgenmad, frokost og middag, den italienske restaurant La Casa, den asiatiske restaurant L'Asiatique og restauranten Fish Food, der har specialiseret sig i fiskeretter. Club MC ligger ved poolen og serverer pizza, is og pasta. Udover disse er der ikke mindre end ti barer, hvor du kan bestille noget godt at drikke eller snuppe noget let at spise.

Hvis du kan lide at holde dig aktiv, er aktiviteter såsom tennis, padel, basketball, minigolf, fodbold, bordtennis og billard inkluderet. Vil du se mere af Rødehavets smukke undervandsverden, er der et dykkercenter, mod betaling. Efter træning kan du slappe af i spa-området og forkæle dig selv med sauna, hammam eller massagebehandlinger - alt sammen mod betaling.

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland er der en børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Når solen er gået ned, kommer de arabiske eventyr til live gennem det store aftenshow Fantasia, der tager dig med på en rejse gennem Egyptens historie med et spektakulært lyd- og lysshow. Oplev pyramiderne, sfinxen, beduinerne og traditionelle dansere til tonerne af smuk egyptisk musik! Hvis du vil lære mere om det gamle Egypten, bør du besøge hotellets museum, som viser cirka 140 replikaer af nogle af Egyptens mest berømte genstande, såsom dem fra Tutankhamons grav. Det giver god inspiration at derefter tage med på vores udflugt til Kairo og besøge det egyptiske museum og opleve mesterværkerne for alvor.

Hotellets reception er åben døgnet rundt. Gratis wifi på hele hotellet, hastigheden kan variere. 10 minutter til fods fra shoppingcentret Senzo Mall med både internationale og lokale butikker samt restauranter og caféer. På hotelområdet findes flere små butikker. Lyd fra flytrafik kan opfattes som forstyrrende i nogle værelser. Lyde fra aftenshows (varer ca. 1,5 time) kan opfattes som forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Le Marche, kl. 07.00-11.00
 • Morgenmadsbuffet i Mediterranean, kl. 07.00-11.00
 • Sen morgenmad i hovedrestauranten Le Marche, kl. 10.00-11.00
 • Is og pandekager i restauranten Club MC kl. 11.00-17.00
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten Le Marche, kl. 12.30-14.30
 • Snacks ved strandbaren på Dana Beach, kl. 12.30-14.30
 • Snacks ved restaurant Club MC, kl. 12.30-17.00
 • Pizza i Aladdin Bar, kl. 12.30-16.00
 • Kager med forskellige drikkevarer (varierende udvalg), kl. 10.00-21.00
 • Middagsbuffet i restauranten Le Marche, kl. 18.30-21.00
 • Middagsbuffet i den asiatiske restaurant L`Asiatique, kl. 18.30-20.15
 • Middagsbuffet i den italienske restaurant La Casa, kl. 18.30-21.00 og kl. 22.00-24.00
 • Middagsbuffet i restauranten Mediterranean, kl. 22.00-24.00
 • Sen middag i den italienske restaurant, La Casa, kl. 22.00-24.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum på alle hotellets barer, kl. 10.00-24.00
 • Læskedrikke på stranden kl. 10.00-17.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med en smal sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel i udkanten af Hurghada og er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Hotellet er opbygget som en nubisk by og de hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 80 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Bel Air Azur Resort

Bel Air Azur i Hurghada er et hotel for voksne. All Inclusive indgår, så der er lagt op til en behagelig ferie. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år, og der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, og selvfølgelig et dejligt poolområde. Hvis du har lyst til at prøve at snorkle, er der fantastiske muligheder for det på den nærliggende strand, så pak maske og snorkel og opdag livet under overfladen.