Beach Albatros Resort

apollo mondo family

Vores Apollo Mondo Family hotel Beach Albatros Resort ligger perfekt ud til en privat sandstrand i Hurghada i det solbeskinnede Egypten. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde og flere vandrutsjebaner, en beliggenhed ved stranden og et bredt udvalg af mad og drikke på de mange restauranter og barer, der indgår i All Inclusive-pakken. Og som altid på Apollo Mondo Family: Club Polly & Mino, svømmeskole og sjov gruppetræning.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Temperaturen på de opvarmede pools var virkelig god. Deres blomster, palmer og græs var meget imp...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Familiehotellet Beach Albatros Resort tilbyder en familieferie ud over det sædvanlige. Det krystalklare Røde Hav lokker med spændende snorkeludflugter, og i Hurghada venter et ægte egyptisk hverdagsliv.

Pool og strand
Beach Albatros Resort har i alt 11 pools. Fem pools, herunder et børnebassin, er opvarmet om vinteren til ca. 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Der er et vandland med seks vandrutsjebaner for børn og to vandrutsjebaner for voksne. Stor jacuzzi kun for voksne.

Strand Albatros Resort har en privat sandstrand med lavt, roligt vand. Der er solstole og parasoller ved både stranden og poolerne. Du kan også nyde din ferie i en Balis-seng. Der er håndklæder til poolen og stranden. Der er en del af stranden med en aldersgrænse på 18 år.

Restauranter og barer
Beach Albatros Resort har to buffetrestauranter, Le Marche og L' Asiatique, hvor man kan spise morgenmad, frokost og middag. The Mediteranean serverer à la carte-middag, men også snacks om eftermiddagen. Culina er også en à la carte-restaurant. Der er også en lang række barer, bl.a. Dolce Vita Lounge Bar, Red Sky Bar shisha bar, Beach Bar og en lobbybar.

Mondo Café
På vores Mondo Family-hoteller anbefaler vi et besøg i Mondo Cafés kaffe- og juicebar. Du kan købe cappuccino, espresso, specialkaffe, et udvalg af friskpresset juice, lokalt bagværk og is med topping af høj kvalitet.

Fitness og holdtræning
For dem der gerne vil være aktive på deres ferie, tilbyder hotellet et fitness og flere holdtræninger hver dag med skandinavisktalende instruktører. Hotellet tilbyder også spa-behandlinger som massage, jacuzzi, sauna og dampbad/hamam mod betaling og med en aldersgrænse på 18 år. Stort vandsportscenter - alt mod betaling. Snorkeludstyr kan lejes. Dart, boccia, danseundervisning, volleyball, vandaerobic, yoga og minigolf indgår. Tennis og padel mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino, tilbyder sjove og lærerige aktiviteter af høj kvalitet seks dage om ugen. Den kloge og drillesyge Polly & Mino er børnenes favoritter, som dukker op overalt på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner!

Få udviklet dine børns svømmefærdigheder på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo. Vores instruktører er uddannede, og børnene kan tilegne sig forskellige svømmemærker.

Indgår i Apollo Mondo Family på Beach Albatros Resort

 • Adgang til wifi
 • Fitnessrum
 • Fire holdtræninger om dagen
 • Solstole og parasoller
 • Neverland Night Show

Mod betaling:

 • Club Polly & Mino
 • Svømmeskole
 • Mondo Café

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet har et indkøbscenter og en hæveautomat.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Værd at vide

 • Afstanden til stranden er ca. 0-500 meter afhængig af hvor på hotellet du bor.

Vær opmærksom på

Beach Albatros Resort er et Apollo Mondo Family-hotel fra 25. oktober 2024 til 17. april 2025. Uden for denne periode tilbydes der ikke konceptaktiviteter som Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller holdtræninger med skandinavisktalende instruktører.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med en smal sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel i udkanten af Hurghada og er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Hotellet er opbygget som en nubisk by og de hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 80 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!

Bel Air Azur Resort

Bel Air Azur i Hurghada er et hotel for voksne. All Inclusive indgår, så der er lagt op til en behagelig ferie. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år, og der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, og selvfølgelig et dejligt poolområde. Hvis du har lyst til at prøve at snorkle, er der fantastiske muligheder for det på den nærliggende strand, så pak maske og snorkel og opdag livet under overfladen.