Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stranden smoking
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Arabia Azur Resort hersker en afslappende atmosfære. Hotellet har en skøn beliggenhed ved stranden, hvor et stort koralrav breder sig. Her kan du snorkle direkte fra hotelstranden via en stige direkte ned i det krystalklare vand. På hotellet er der en hovedpool, der er 50 meter lang og med børnesektion. Poolen er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. På hotellet er der også en smuk lagune med sandstrand. Gratis solstole, parasoller og håndklæder ved både pool og strand.

På hotellet er der en buffetrestaurant. Ved siden af hotellet ligger den tyskinspirerede restaurant Bordeihn, der tilbyder en 2-retters menu (udvalgte retter og eksklusiv drikkevarer), der indgår i All Inclusive programmet. Du finder også en restaurant med thailandsk a la carte-menu. Flere barer, blandt andet en snackbar ved stranden. Aftenunderholdning flere aftener om ugen.

Hvis du er sports- og træningsinteresseret tilbyder Arabia Azur Resort gratis tennis, squash, beachvolley, boccia, dart, billard og aerobics (afhænger af dagsprogrammet). Gæsterne har også gratis adgang til enkle fitness-faciliteter i to etager. På søsterhotellet Arabella Azur Resort er der vandsport mod betaling.

Hvis du vil slappe af efter aktiviteterne, er her massage og sauna mod betaling. Gratis wifi på fællesområder, dog kan forbindelsen godt være lidt langsom, når der er mange gæster på hotellet. Ca. 1,8 km til Sekalla centrum. Begrænset trafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
 • Snackbuffet på Marina, kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i poolbaren, kl. 15.00-17.30.
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00.
 • 2-retters middag (kun udvalgte retter) eksklusiv drikkevarer på restaurant Bordeihns, kl. 18.00-22.30.
 • Rabat på mad fra en fast menu på Pattaya Restaurant.
 • Lokale alkoholfrie drikkevarer, kl. 10.00-02.00.
 • Lokale alkoholholdige drikkevarer, kl. 10.00-02.00.
 • Sportsaktiviteter.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Hurghada

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland mødes du af dans, liv og oplevelser blandet med egyptisk gæstfrihed og glæde. Oplev spektakulære shows blandt berømte mesterværker som pyramiderne og Sfinksen, plask rundt i det store poolområde og nyd et skønt All Inclusive udvalg på hotelområdet.

Pickalbatros Blu Spa Resort

På Apollo Mondo Duo-hotellet Pickalbatros Blu Spa Resort i Hurghada kan du virkelig læne dig tilbage og nyde et roligt og afslappende miljø. Gæster over 16 er velkomne her, og All Inclusive indgår i prisen - perfekt til dem, der ønsker en bekvem ferie!