Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med en smal sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Smilende og hjælpsomme personale. Og det er det jo altid, det er jo vores andet hjem 😊
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Arabia Azur Resort er der en afslappet atmosfære, hvor det er nemt at slappe af. Hotellet tilbyder en perfekt beliggenhed direkte på stranden, hvor et stort koralrev breder sig ud. Her kan du snorkle ved at gå ud på molen med stiger og dykke ned i det krystalklare vand. Stort poolområde med en pool, der er 50 meter lang, og en stor børnepool med en poolbar. Den store pool er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. På hotellet finder du også en smuk lagune med fint sand, og er du rigtig heldig, svømmer delfiner forbi her! Både ved poolområdet og på stranden er der solstole og parasoller samt pool- og badehåndklæder.

Hotellet har en buffetrestaurant i receptionen, der serverer morgenmad og frokost, og man kan sidde indendørs eller på terrassen. Middagen serveres ved poolområdet. I indkøbscentret Ali Baba Bazar uden for hotellet ligger den tyskinspirerede restaurant Bordiehn. Her tilbydes en 2-retters middag med udvalgte retter bestilt fra en menu og inkluderet i All Inclusive-programmet, andre retter er på menuen og kan bestilles og så får du 50 EGP af regningen - vil du prøve noget eksotisk, kan spise en ret med kamelkød! På hotellet finder du også en restaurant med en thailandsk à la carte-menu. Der er også mange barer at vælge imellem, herunder en poolbar og snackbaren East Bar ved stranden. Flere aftener om ugen er der let aftenunderholdning.

Er du interesseret i sport og motion, tilbyder Arabia Azur Resort et sports- og wellnesscenter i to etager med gratis fitnessrum og squash samt tennisbane - som er inkluderet, når du spiller tennis og squash. Belysning ved tennisbanen mod betaling. Massage, sauna, dampsauna og jacuzzi - mod betaling. Du kan spille beachvolley, boccia, dart, billard og deltage i aerobictimer. På søsterhotellet Arabella Azur Resort tilbydes vandsport mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder, men forbindelsen bliver langsommere, når hotellet har mange gæster. Hæveautomat. Ca. 1,8 km til centrum af Sekalla. Begrænset trafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.30
 • Kontinental morgenmad i East Bar, kl. 11.00-12.00
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-15.00
 • Let frokostbuffet i Marina Beach Restaurant, kl. 12.30-15.00
 • Is i Marina Beach Bar, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i East Bar, kl. 11.00-12.00 og igen kl. 15.00-17.30
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-22.00
 • 2-retters middag (kun udvalgte retter) ekskl. drikkevarer på restaurant Bordiehn, kl. 18.00-22.00
 • 50 EGP rabat på regningen, ekskl. drikkevarer, på Bordiehn restaurant
 • Snacks i hovedrestauranten, kl. 22.00-24.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-00.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Hurghada

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel i udkanten af Hurghada og er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Hotellet er opbygget som en nubisk by og de hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 80 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!

Bel Air Azur Resort

Bel Air Azur i Hurghada er et hotel for voksne. All Inclusive indgår, så der er lagt op til en behagelig ferie. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år, og der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, og selvfølgelig et dejligt poolområde. Hvis du har lyst til at prøve at snorkle, er der fantastiske muligheder for det på den nærliggende strand, så pak maske og snorkel og opdag livet under overfladen.