Bedømmelse af Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenheden, hygiejnen, generelt højt serviceniveau men påvirket af Ramadanen (forståeligt), rengøring af værelset, serviceniveauet på de små restauranter på hotellet var helt i top, specielt på Rooftop.
-
Animationteam, som vores børn havde glædet sig allermest til, var væsentligt forringet siden vi var der for 1 1/2 år siden og det var rigtig ærgerligt. Showene var kedelige og langtrukne og de tog slet ikke børnene med ind på samme måde som sidst, ej heller i løbet af dagen. Der var meget mere fokus på de voksne med vand- gymnastik, Mojito-party osv. Rigtig ærgerligt.

Bekræftet køb : 2024-03-27


8 ud af 10

+
Alt det smilende og hjælpende personale
-
Vores to værelser lå langt fra hinanden og da min farmor havde sin hånd i gips var det vigtigt for os at bo i nærheden af hinanden. Det ville de have 105 euro for. Ift WiFi så klagede vi og fik en router ind på værelset der virkede upåklageligt. Lidt træls at alle medarbejdere snakker tysk til en fordi de antager man er tysker. Jeg fik en besked af Apollo om et velkomstmøde på al dau (nabohotellet). Vi gik derover og ventede længe i lobbyen og snakkede med receptionen men ingen kom efter os.

Bekræftet køb : 2024-01-31


3 ud af 10

+
At det lå tæt på lufthavnen
-
Skriv at man spiser i en stor kantine og ikke i en restaurant.

Bekræftet køb : 2024-01-07


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-12-27


7 ud af 10

+
Legeplads var et hit
-
At vi havde bestilt til 7 personer og fik 2 værslev på 2 forskellige steder på hotel det er ikke ok håber vi fik vi siden af hinanden, det kan gøre at vi ikke kommer der igen.

Bekræftet køb : 2023-12-17


4 ud af 10

+
-
Servicen var meget dårlig hvis man ikke gav drikkepenge hele tiden

Bekræftet køb : 2023-12-13


8 ud af 10

+
Der var mange pools..
-

Bekræftet køb : 2023-12-10


10 ud af 10

+
Hotellet har alt hvad hjertet begærer.
-
Vi fik er “deluxe” værelse lige ved siden af scenen. Det var ikke til at holde ud. Heldigvis kunne vi skifte værelse - dog ikke til deluxe. Det burde ikke være muligt at få “deluxe” værelser hvor man ikke kan sove pga larm.

Bekræftet køb : 2023-11-26


7 ud af 10

+
Helt klart poolområderne. God fordeling af områder til børn og roligere områder til voksne. Udvalget af drikkevarer i all inclusive.
-
Poolen lukkede allerede kl 16.30. Nogle sure bartendere i poolbar, men ellers flinke personale.

Bekræftet køb : 2023-11-26


10 ud af 10

+
Det hele
-
Nøglesystemer var ikke så stabilt ligesom Wifi ofte faldt ud

Bekræftet køb : 2023-10-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

9057 bedømmelser
Meget godt
 
6968
Godt
 
1229
Middel
 
463
Mindre godt
 
201
Dårligt
 
196

5 nyeste bedømmelser

10-05-2022

af boghandreasen

Godt men ikke børnevenligt hotel

Hotellet var ordnet rigtig godt, dog ikke børnevenligt især vedr.all inklusiv delen. Aftensmåltidet og frokosten bliver serveret for sent og der var alt for mange mennesker. Samtidig var der ikke mulighed for mellemmåltider/snacks til børnene.

 
27-11-2019

af MikkelTjrejser

Fantastisk ferie

1gang. Men bestemt ikke sidste. Super lækkert hotel med en gode pool områder og gode restauranter. Men syntes især palappa var en super lækker restaurant med god mad og et super venligt personale. Vores tjener på Magic palappa Mohammed Khayry var yderst professionel og gav os en fantastisk oplevelse og service.

 
28-12-2018

af Charlotte J

Juleferie

Vi havde et fantastisk juleferie på dette hotel. Servicen var helt i top, og rengøringsniveau i orden. Maden på de forskellige restauranter var lækkert, men især aqua season restaurant med deres indiske, egyptiske og BBC aften buffet var super godt. Personalet var meget flinke, især Ahmed og Ebram fik vi et særligt godt forhold til. Tak for en skøn ferie. Vi kan absolut anbefale dette hotel. Jacob, Jesper, Ole og Charlotte Horsens, Danmark

 
03-07-2018

af Maria V Aabenraa, Sonderjylland, Denmark

Har ikke styr på hygiejnen i barene

Vores påske ferie blev tilbragt i det Egyptiske, på Steinberger Aqua Magic i Hurghada. Det er 5 gang at vi betræder det Egyptiske ørkensand og vi er, som de andre gange altid sikre på at komme frem til sol og varme også denne gang, om end det blæste en del og det var lidt svært st finde læ på hotellet på stranden var det nemmere. Man ligger meget tæt al for tæt efter min mening. På stranden er det ok. Aqua Magic i Hurghada er et godt og gedigent hotel som kan tilbyde alt hvad det Egyptiske køkken nu formår og ledsaget af det serviceniveau der fremtræder ved et 5 stjernet hotel, i Egypten. ( man skal dog ikke samligne med andre globale 5 stjernet hoteller) Vi oplevede, som udgangspunkt et ret højt serviceniveau, det falmede dog noget i poolbaren. Vi oplevede at når de var presset og manglede glas, vasskede de kun glassene 10 sek og ikke de 2min som er minimum for at nå at desinficere. (Jeg arbejder med fødevarehygiejne på højt plan i dk og kender den type af opvaskemaskine) Både jeg og min datter fik en maveinfektion, med alt hvad det indebære. Vi havde selv xifaxan med, som slog det ned i løbet af et par døgn. På Flavors restauranten, hvor tjernene har ret travlt med de gæster der giver drikkepenge, og vi andre kom i anden række, når der skulle serveres drikkevarer, ofte ente vi med at hente selv. De er ret seriøse omkring hygiejnen i flavors og maden frisk og god. Den standard skal lige nå helt ud til poolbaren😊. At der skal være regler i Aqua parken er helt iorden, men det bliver ikke altid håndhævet over for alle. Vi skulle smide ure og solbriller/ dykkerbriller for at benytte rutche banerne imens " naboerne " kunne gå igennem " sikkerheds kontrollen" iført hele svømmepakken. Lækker strand og krystalklart vand, jeg svømmede omkring 1km og løb 3-5km rundt om hotellerne og gennem byen. Alle de dage jeg ikke var syg med min maveinfektion. Vi var der 8 dage det var 2 for meget😊

 
29-06-2018

af dkfals Stockholm, Sverige

Fremragende gensyn

Vores 2. besøg på dette hotel i 2018, denne gang i brandvarme juni måned. Igen blev mine ønsker imødekommet - jeg havde på forhånd spurgt på rolig værelse, tæt på børnepool og højt oppe. Det fik vi og en lidt større suite en sidst. Aircon er god og relativt stille, så den kørte på 25 behagelige grader om natten. Næste besøg til Egypten er kun til dette hotel - der er styr på tingene. Desuden bliver man hentet gratis i lufthavnen som stamkunde 👍