Deluxe-værelse

Deluxe-værelser i lyse farver med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Minibar. El-kedel kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Klinkegulv. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Pænt indrettede familie-værelser med to soveværelser adskilt af en dør. Et af soveværelserne har to separate senge, det andet har en sovesofa. Tv med internationale kanaler i hvert værelse. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite

Pænt indrettede junior-suiter med et opholdsrum med sovesofaer. Der findes også et soveværelse med enten dobbeltseng eller to separate senge. Tv med internationale kanaler og minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Klinkegulv. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2 personer.