Arabella Azur Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool og personalet er så godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Arabella Azur Resort er et flot hotel med hvide hotelbygninger, der er opført som en by omkring poolområdet. Her findes to pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Desuden er der to separate børnepools. Ved poolområdet og på stranden tilbydes gratis solstole, parasoller og håndklæder. Ved hotellet findes tre strande, som du når via en trappe. To af dem har koralrev, der er perfekte for snorkling og udforskning af livet under havoverfladen. Ved pool- og strandbaren kan man få enkle retter, snacks og drikkevarer.

På hotellet er der flere restauranter og barer. Fra hovedrestauranten har du en smuk panoramaudsigt ud over havet, mens du nyder de internationale retter. Den libanesisk inspireret restaurant er åben to gange om ugen, og her kan du nyde a la carte-menu (indgår ikke i All Inclusive). Ved siden af hotellet ligger restauranten Bordiehns, som serverer mad inspireret fra det tyske køkken. Her tilbydes en speciel menu for gæster fra Arabella og udvalgte retter fra en a la carte-menu (mod betaling).

Hotellet har en helseklub (visse aktiviteter indgår ikke i All Inclusive programmet). Stort sportsudbud med blandt andet tennis, squash, bordtennis, billard og fitnessrum. Hvis du vil ud og danse eller bare nyde en drinks, har Arabellas gæster gratis entré til natklubben/baren Kalaboush.

Gratis wifi i lobbyen (forbindelsen kan dog være langsommere, når mange gæster er online på samme tid). Badesko anbefales på strandene. Niveauforskelle på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Grill, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet i restaurant Grill, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant Grill eller restaurant Obba, kl. 19.00-23.00
  • Snacks og diverse, kl. 11.00-18.00
  • Te og kage, kl. 16.00-17.00
  • Hot snacks og pizza, kl. 15.00-18.00
  • Forfriskninger, øl, vin, drinks og vand ad libitum, kl. 10.00-02.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland mødes du af dans, liv og oplevelser blandet med egyptisk gæstfrihed og glæde. Oplev spektakulære shows blandt berømte mesterværker som pyramiderne og Sfinksen, plask rundt i det store poolområde og nyd et skønt All Inclusive udvalg på hotelområdet.

Pickalbatros Blu Spa Resort

På Apollo Mondo Duo-hotellet Pickalbatros Blu Spa Resort i Hurghada kan du virkelig læne dig tilbage og nyde et roligt og afslappende miljø. Gæster over 16 er velkomne her, og All Inclusive indgår i prisen - perfekt til dem, der ønsker en bekvem ferie!