Arabella Azur Resort

 • • All Inclusive-hotel
 • • Beliggenhed nær stranden
 • • Udformet som en nubisk by

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den smukke arkitektur
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Arabella Azur Resort er et flot hotel med hvide hotelbygninger, der er opført som en by omkring poolområdet. Her findes to pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Desuden er der to separate børnepools. Ved poolområdet og på stranden tilbydes gratis solstole, parasoller og håndklæder. Ved hotellet findes tre strande, som du når via en trappe. To af dem har koralrev, der er perfekte for snorkling og udforskning af livet under havoverfladen. Ved pool- og strandbaren kan man få enkle retter, snacks og drikkevarer.

På hotellet er der flere restauranter og barer. Fra hovedrestauranten har du en smuk panoramaudsigt ud over havet, mens du nyder de internationale retter. Den libanesisk inspireret restaurant er åben to gange om ugen, og her kan du nyde a la carte-menu (indgår ikke i All Inclusive). Ved siden af hotellet ligger restauranten Bordiehns, som serverer mad inspireret fra det tyske køkken. Her tilbydes udvalgte retter fra en a la carte-menu (mod betaling).

Hotellet har en helseklub (visse aktiviteter indgår ikke i All Inclusive programmet). Stort sportsudbud med blandt andet squash og bordtennis. Hvis du vil ud og danse eller bare nyde en drinks, har Arabellas gæster gratis entré til natklubben/baren Kalaboush.

Gratis wifi i lobbyen (forbindelsen kan dog være langsommere, når mange gæster er online på samme tid). Receptionen tilbyder gratis deponering. Hæveautomat og veksling a valuta på Arabia Azur Resort, der ligger ved siden af hotellet.

Måltider

All Inclusive indgår. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag indgår.

All Inclusive

 • Tidlig morgenmad i El Khan Bar, kl. 05.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Grill, kl. 07.00-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Grill, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffet i restaurant Grill eller restaurant Obba, kl. 19.00-23.00
 • Snacks og diverse, kl. 11.00-18.00
 • Te og kage, kl. 16.00-17.00
 • Hot snacks og pizza, kl. 15.00-18.00
 • Tennis og squash om dagen
 • Fitness-faciliteter, billard, bordtennis og beachvolley
 • Forfriskninger, øl, vin, drinks og vand ad libitum, kl. 10.00-02.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Badesko anbefales på strandene. Niveauforskelle på hotellet.

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Steigenberger Pure Lifestyle

Luksuriøse og elegante Steigenberger Pure Lifestyle er et flot hotel ved Det Røde Hav for gæster over 16 år. Her nyder du et generøst All Inclusive udbud, og du kan også benytte faciliteterne ved søsterhotellerne Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic. Dette giver dig mulighed for at vælge blandt 10 forskellige pools, en vandpark og flere barer og restauranter.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.