Romana Resort (Phan Thiet)

  • • Gratis bus til centrum
  • • Skønt hotel i frodige omgivelser
  • • Restaurant med herlig udsigt

Romana resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles gratis bus, som kører til Mui Ne.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og de smukke omgivelser. Et meget serviceorienteret personale. En nærværende og humoristisk manager.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Romana Resort i Phan Thiet ligger på en skråning ved en privat lille sandstrand. Her findes en dejlig pool med separat børnepool. Jacuzzi. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice både ved poolen og ved stranden. Nær poolen ligger hotellets spacenter, som tilbyder forskellige behandlinger med naturprodukter samt massage mod betaling.

På hotellets restaurant Panorama kan du nyde lækker mad fra en omfattende á la carte-menu og en fantastisk udsigt over havet. I restaurantbaren kan du nyde en cocktail inden maden. To gange om ugen arrangeres der grillaftener. Laguna bar, ved poolen, serverer enkel morgenmad og middag i et afslappet miljø.

Gratis wifi i lobbyen og restauranten. Legerum. Gratis bordtennis, billard og tennis (i dagtimerne). Der er også mulighed får at låne cykler og udforske omgivelserne. En større, badevenlig strand findes 3,5 km fra hotellet. Ca. 5 km til centrum i Mui Ne og 8 km til Phan Thiet. Gratis hotelbus til Phan Thiet og Mui Ne. Ingen trafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Helpension
  • All Inclusive

Værd at vide

Stranden har store sten og sandet er delvist forsvundet pga. tidevandet og store bølger. Stor forskel på ebbe og flod.

Alle hoteller i Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.

Oriental Pearl Resort

Hotel Oriental Pearl Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et gratis fitnessrum.

Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en frodig have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi før du vælger aftenens restaurant.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.

Bamboo Village Resort

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.