2-etagers suiter

2-etagers suiter hvor der i stueetagen er et opholdsrum med stor dobbeltseng og badeværelse. Ovenpå er et soveværelse med dobbeltseng. Åben grundplan mellem etagerne. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for at bo fire personer, hvis 4. person er barn og deler ordinær seng. Mulighed for ekstra opredning. Hvis man bor 4 personer på værelset, kan der virke trangt. Tv med internationale kanaler, køleskab og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har pooludsigt. Terrasserne har en lille have, som ender med en mur.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn eller 1-4 personer heraf 1 barn.

Dobbeltværelse med adgang til pool

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Hvis man bor tre personer på værelset, kan her virke trangt. Tv med internationale kanaler, køleskab og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Udeplads med pooladgang.

Antal personer: 1-3 personer.