Ao Nang

  • • Dejlig strandpromenade
  • • Stort udbud af restauranter
  • • Hyggeligt område

Lokal Service

På rejsemål med Local Service repræsenteres Apollo af vores lokale engelsktalende samarbejdspartner. Du kan også kontakte os døgnet rundt via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Aktuelt telefonnummer fås via sms kort før afrejse.

Flyv med nogle af verdens bedste flyselskaber!

Flyv hertil med Thai Airways. Nyd førsteklasses service og komfort.

En rejse til Ao Nang byder på rolige dage ved stranden og eventyr og adrenalinkick med klatring og kanoture. Stranden er smal men lang og har en dejlig atmosfære. Ao Nang har alt det man elsker ved Thailand - herlig mad, gode drinks og magiske solnedgange.

Eksotisk tilbud!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål i afrejseperioden 1. november 2023-01. april 2024. Book senest den 15. oktober 2023.

Gælder nye bookinger i perioden 29/9-1/10-23. Rabat er fratrukket pris, gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Ao Nang

Transfer

Fra lufthavnen i Krabi tager det ca. 40 min. med bus.

Strande

Stranden på Ao Nang er okay og perfekt til en gåtur om aftenen, men ønsker man at ligge på stranden tager man med en longtailboat ud til Railay Beach få minutter herfra. Her findes en flot hvid sandstrand hvor der også er restauranter.

For at bevare Thailands natur og strande har de thailandske myndigheder fjernet handel på strandene. Det betyder f.eks. at strandcaféer og udlejning af solstole og parasoller ikke længere er tilladt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c

Andre byer Krabi

Klong Muang

Klong Muang er en lille stille fiskerby nord for mere livlige og tempofyldte Ao Nang. Her finder du stranden, som du kun har set på film - og bare det at være her er en bestseller. Søger du fred og ro, har du ikke lyst til at forlade dette skønne sted igen.