Golden Beach Resort

  • • Lige ved Ao Nang-stranden
  • • Bungalower med jacuzzi
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet

Golden Beach Resort i Ao Nang ligger i en frodig have med smukke kalkstensklipper i baggrunden. Tilbring dagen i solstolen, bestil en dejlig frokost på hotellets restaurant og nyd dagen som den kommer. Her bor du med en skøn beliggenhed til stranden og nær shopping, restauranter og forlystelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser i bungalower for 1-3 personer. Større dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Golden Beach Resort har en perfekt beliggenhed ved stranden i Ao Nang. Hotellet består af flere bygninger og fritstående bungalower. Her er en smuk have med pool med børnesektion, solstole, parasoller og gratis håndklæder.

Hotel Golden Beach Resort har en restaurant, som hedder Thai Thai Restaurant, og som ligger nær både pool og hav. Her serveres der både thailandske og vestlige retter.

Thaimassage mod betaling. Gratis wifi i receptionen. Hotellet tilbyder roomservice og vaskeservice mod betaling. Ved transfer med en stor bus standser bussen ca. 150 m fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

  • Lille vej skal krydses for at komme til stranden.
  • Ved indcheckning skal der betales et depositum.

Alle hoteller i Ao Nang

Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo centralt på den skønne strandpromenade med shopping, madoplevelser og strandaktiviteter lige rundt om hjørnet? Så er Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa stedet for dig. Und dig selv en tur i jacuzzien eller en afslappende thaimassage. Dette er en rolig oase nær det meste.

Deevana Plaza

På det familievenlige hotel Deevana Plaza, tilbringer de fleste små gæster dagene ved poolområdet eller i børneklubben. De lidt større gæster nyder god mad på hotellets restaurant og et afslappende og skønt besøg i spaafdelingen. Skal du virkelig forkæles på din ferie så book et deluxe-værelse med pooladgang direkte fra terrassen!

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et lækkert hotel i elegant kolonistil med et skønt poolområdet. Her venter en afslappende ferie i tropiske omgivelser nær sandstranden i Ao Nang. Fra hotellet er der gåafstand til shopping, barer og restauranter.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi er et pænt hotel med gåafstand til både centrum og den dejlige strand. Her gør personalet alt, hvad de kan for at gøre din ferie skøn. Vi kan anbefale dig at booke et dobbeltværelse med direkte adgang til poolen.

Pakasai Resort

Populære Pakasai Resort er højt beliggende i frodige omgivelser. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et hotel med mange tilbagevendende gæster.