Golden Beach Resort

Golden Beach Resort i Ao Nang ligger i en frodig have med smukke kalkstensklipper i baggrunden. Tilbring dagen i solstolen, bestil en dejlig frokost på hotellets restaurant og nyd dagen som den kommer. Her bor du med en skøn beliggenhed til stranden og nær shopping, restauranter og forlystelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser i bungalower for 1-3 personer. Større dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Golden Beach Resort har en perfekt beliggenhed ved stranden i Ao Nang. Hotellet består af flere bygninger og fritstående bungalower. Her er en smuk have med pool med børnesektion, solstole, parasoller og gratis håndklæder.

Hotellets restaurant Thai Thai ligger nær både poolen og havet og serverer både thailandske og vestlige retter.

Thai massage mod betaling.

Gratis wifi i receptionen. Ved ankomst og afrejse stopper transferbussen ca. 150 meter fra hotellet, bagage transporteres ikke. Smal vej skal krydses for at nå stranden. Ved indcheckning skal der betales et depositum.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo centralt på den skønne strandpromenade med shopping, madoplevelser og strandaktiviteter lige rundt om hjørnet? Så er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for dig. Und dig selv en tur i jacuzzien eller en afslappende thaimassage. Dette er en rolig oase nær det meste.

Deevana Plaza

På det familievenlige hotel Deevana Plaza er poolområdet med fire pools et naturligt samlingssted for hele familien. De yngre gæster kan bade i børnepoolen og tage en afstikker til børneklubben, og de voksne kan besøge hotellets spa. Ønsker du en lidt mere luksuriøs ferie, så book et deluxe-værelse med adgang til poolen direkte fra terrassen.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et lækkert hotel i elegant kolonistil med et skønt poolområdet. Her venter en afslappende ferie i tropiske omgivelser nær sandstranden i Ao Nang. Fra hotellet er der gåafstand til shopping, barer og restauranter.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi er et pænt hotel med gåafstand til både centrum og den dejlige strand. Her gør personalet alt, hvad de kan for at gøre din ferie skøn. Vi kan anbefale dig at booke et dobbeltværelse med direkte adgang til poolen.

Pakasai Resort

Populære Pakasai Resort er højt beliggende i frodige omgivelser. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et hotel med mange tilbagevendende gæster.