Red Ginger Chic Resort

  • • God beliggenhed
  • • Moderne indretning
  • • Høj kundetilfredshed

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi er et pænt hotel med gåafstand til både centrum og den dejlige strand. Her gør personalet alt, hvad de kan for at gøre din ferie skøn. Vi kan anbefale dig at booke et dobbeltværelse med direkte adgang til poolen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser, pool room for 1-3 personer. Club-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-etagers suiter for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der ikke var problemer med at få en liggestol ved poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Red Ginger Chic Resort er et pænt hotel med god beliggenhed i Ao Nang. Hotellet ligger i gåafstand til både centrum og strandene i Ao Nang samt til nationalparken Noppara Thara. Hotellet har et flot poolområde. Solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Jacuzzi. Der er også en hyggelig restaurant som serverer internationale og lokale retter samt en bar. Room service kl. 07.00-22.00. Gratis wifi på fællesområder samt gratis internethjørne i lobbyen. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Rygning er kun tilladt på anviste områder, og er forbudt på offentlige områder, på værelserne samt på balkonen/terrassen.

Vær opmærksom på

2-etagers suiter kan kun bookes i vintersæsonen 2020/21.