Deevana Plaza

  • • Spaområde
  • • Familievenligt hotel
  • • Værelser med pooladgang

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det familievenlige hotel Deevana Plaza, tilbringer de fleste små gæster dagene ved poolområdet eller i børneklubben. De lidt større gæster nyder god mad på hotellets restaurant og et afslappende og skønt besøg i spaafdelingen. Skal du virkelig forkæles på din ferie så book et deluxe-værelse med pooladgang direkte fra terrassen!

Få rabat på drømmerejsen

Book nu og få 1.000,- i rabat pr. person på dette rejsemål og flere andre eksotiske rejsemål i afrejseperioden 1/10 2022 - 30/4 2023. 

Gælder for nye bookinger der bookes fra den 23/9 og senest den 16/10 2022. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Læs mere om kampagnen her.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med pooladgang for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Deevana Plaza er et skønt og pænt hotel. Poolområde med tre pools og en separat børnepool. Poolbaren Sun Bird tilbyder kolde drikkevarer, snacks og enkle retter i løbet af dagen. A la carte-restauranten Kingfisher serverer morgenmadsbuffet, frokost og middag fra et omfattende menukort. Lobbybaren Starling serverer drikkevarer og snacks frem til midnat.

Den morgenfriske kan nyde en god tur langs den smukke Noppharat Thara Beach. Gratis fitnessfaciliteter og yoga. Spaområde med massage, behandlinger og jacuzzi mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Legeplads og børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Babysitterservice mod forespørgsel. Vaskeservice modbetaling. Roomservice døgnet rundt. Lokaltrafik. Hotellet tilbyder transfer til centrum fire gange om dagen (dog ikke retur til hotellet).

Måltider

Vinter 2019/20: Morgenmadsbuffet.
Vinter 2020/21: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Ved indcheckning holder hotellet et depositum på 3000 THB/værelse. Du kan betale kontant eller med kreditkort. Bemærk at hvis du anvender kreditkort, kan det tage op til 14 dage inden depositummet tilbagebetales.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ao Nang

Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo centralt på den skønne strandpromenade med shopping, madoplevelser og strandaktiviteter lige rundt om hjørnet? Så er Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa stedet for dig. Und dig selv en tur i jacuzzien eller en afslappende thaimassage. Dette er en rolig oase nær det meste.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et lækkert hotel i elegant kolonistil med et skønt poolområdet. Her venter en afslappende ferie i tropiske omgivelser nær sandstranden i Ao Nang. Fra hotellet er der gåafstand til shopping, barer og restauranter.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi er et pænt hotel med gåafstand til både centrum og den dejlige strand. Her gør personalet alt, hvad de kan for at gøre din ferie skøn. Vi kan anbefale dig at booke et dobbeltværelse med direkte adgang til poolen.

Pakasai Resort

Populære Pakasai Resort er højt beliggende i frodige omgivelser. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et hotel med mange tilbagevendende gæster.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort i Ao Nang ligger i en frodig have med smukke kalkstensklipper i baggrunden. Tilbring dagen i solstolen, bestil en dejlig frokost på hotellets restaurant og nyd dagen som den kommer. Her bor du med en skøn beliggenhed til stranden og nær shopping, restauranter og forlystelser.