Deevana Plaza

På det familievenlige hotel Deevana Plaza er poolområdet med fire pools et naturligt samlingssted for hele familien. De yngre gæster kan bade i børnepoolen og tage en afstikker til børneklubben, og de voksne kan besøge hotellets spa. Ønsker du en lidt mere luksuriøs ferie, så book et deluxe-værelse med adgang til poolen direkte fra terrassen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med pooladgang for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Deevana Plaza er et skønt og pænt hotel. Poolområde med tre pools og en separat børnepool. Poolbaren Sun Bird tilbyder kolde drikkevarer, snacks og enkle retter i løbet af dagen.

A la carte-restauranten Kingfisher serverer morgenmadsbuffet, frokost og middag fra et omfattende menukort. Lobbybaren Starling serverer drikkevarer og snacks frem til midnat.

Den morgenfriske kan nyde en god tur langs den smukke Noppharat Thara Beach. Gratis fitnessfaciliteter og yoga. Spaområde med massage, behandlinger og jacuzzi mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Legeplads og børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Babysitterservice mod forespørgsel. Vaskeservice modbetaling. Roomservice døgnet rundt. Lokaltrafik. Hotellet tilbyder transfer til centrum fire gange om dagen (dog ikke retur til hotellet).

Ved indcheckning holder hotellet et depositum på 3000 THB/værelse. Du kan betale kontant eller med kreditkort. Bemærk at hvis du anvender kreditkort, kan det tage op til 14 dage inden depositummet tilbagebetales.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo centralt på den skønne strandpromenade med shopping, madoplevelser og strandaktiviteter lige rundt om hjørnet? Så er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for dig. Und dig selv en tur i jacuzzien eller en afslappende thaimassage. Dette er en rolig oase nær det meste.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et lækkert hotel i elegant kolonistil med et skønt poolområdet. Her venter en afslappende ferie i tropiske omgivelser nær sandstranden i Ao Nang. Fra hotellet er der gåafstand til shopping, barer og restauranter.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi er et pænt hotel med gåafstand til både centrum og den dejlige strand. Her gør personalet alt, hvad de kan for at gøre din ferie skøn. Vi kan anbefale dig at booke et dobbeltværelse med direkte adgang til poolen.

Pakasai Resort

Populære Pakasai Resort er højt beliggende i frodige omgivelser. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et hotel med mange tilbagevendende gæster.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort i Ao Nang ligger i en frodig have med smukke kalkstensklipper i baggrunden. Tilbring dagen i solstolen, bestil en dejlig frokost på hotellets restaurant og nyd dagen som den kommer. Her bor du med en skøn beliggenhed til stranden og nær shopping, restauranter og forlystelser.