Pakasai Resort

Populære Pakasai Resort er højt beliggende i frodige omgivelser. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et hotel med mange tilbagevendende gæster.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pakasai Resort er et flot hotel, som består af flere bygninger bygget i thailandsk stil. Rolig beliggenhed på en bakke i et tropisk naturområde.

Skønt poolområde
Poolområde med infinitypool (med saltvand) med børnesektion, solstole, parasoller og gratis håndklæder.

Lokaldyrket og økologisk mad
Maden, der serveres på hotellet, er lokaldyrket og økologisk, og de fleste grøntsager er dyrket på hotellet. Morgenmadsbuffetten serveres i restaurant Dalah, og til frokost og middag er der à la carte-menu med frisk fisk og thailandske retter. Tree Top Café er det perfekte sted at slappe af for en stund. Her serveres afternoon tea hver dag. Poolbaren Pool Café serverer forfriskninger og snacks hele dagen.

Træning og velvære
Gratis fitnessfaciliteter og cykler til låns. Thaiboxing mod betaling. Fin spaafdeling med forskellige typer af massage mod betaling.

Et miljøvenligt hotel
Pakasai Resort er et miljøvenligt hotel. F.eks. sorteres al affald, også på værelset, og rengøringsmiddel samt sæbe og shampoo er organisk. Solceller anvendes til lamperne udendørs samt til at opvarme poolen. Hvis håndklæderne anvendes i flere dage, får gæsterne en belønning.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Madlavningslektioner mod betaling. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Store niveauforskelle og mange trapper på hotelområdet. Lokaltrafik. Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at ryge på værelserne, på balkoner eller på fællesområder, uden der er tale om en særlig anvist rygezone.

Oplev omgivelserne
Hotellet ligger nær Ao Nang centrum med restauranter, barer og butikker. Desuden ligger populære Railey Beach i næste bugt, ca. 1 km mod syd.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vær opmærksom på

Antal personer i værelserne for vinteren 2023/2024:
Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn Club-værelser for 1-2 personer

Antal personer i værelserne for vinteren 2024/2025:
Dobbeltværelser for 1-3 personer Deluxe-værelser for 1-3 personer Junior-suiter for 1-2 personer Club-værelser for 1-2 personer

Alle hoteller i Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo centralt på den skønne strandpromenade med shopping, madoplevelser og strandaktiviteter lige rundt om hjørnet? Så er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for dig. Und dig selv en tur i jacuzzien eller en afslappende thaimassage. Dette er en rolig oase nær det meste.

Deevana Plaza

På det familievenlige hotel Deevana Plaza er poolområdet med fire pools et naturligt samlingssted for hele familien. De yngre gæster kan bade i børnepoolen og tage en afstikker til børneklubben, og de voksne kan besøge hotellets spa. Ønsker du en lidt mere luksuriøs ferie, så book et deluxe-værelse med adgang til poolen direkte fra terrassen.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et lækkert hotel i elegant kolonistil med et skønt poolområdet. Her venter en afslappende ferie i tropiske omgivelser nær sandstranden i Ao Nang. Fra hotellet er der gåafstand til shopping, barer og restauranter.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi er et pænt hotel med gåafstand til både centrum og den dejlige strand. Her gør personalet alt, hvad de kan for at gøre din ferie skøn. Vi kan anbefale dig at booke et dobbeltværelse med direkte adgang til poolen.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort i Ao Nang ligger i en frodig have med smukke kalkstensklipper i baggrunden. Tilbring dagen i solstolen, bestil en dejlig frokost på hotellets restaurant og nyd dagen som den kommer. Her bor du med en skøn beliggenhed til stranden og nær shopping, restauranter og forlystelser.