Pakasai Resort

  • • Lækkert poolområde
  • • Fantastiske udsigter over smuk natur
  • • Et miljøvenligt hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Populære Pakasai Resort er højt beliggende i frodige omgivelser. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et hotel med mange tilbagevendende gæster.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden - så tæt på alle restauranter og butikker samt stranden på den anden side af vejen....
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pakasai Resort er et flot hotel, som består af flere bygninger bygget i thailandsk stil. Rolig beliggenhed på en bakke i et tropisk naturområde.

Skønt poolområde
Poolområde med infinitypool (med saltvand) med børnesektion, solstole, parasoller og gratis håndklæder.

Lokaldyrket og økologisk mad
Maden, der serveres på hotellet, er lokaldyrket og økologisk, og de fleste grøntsager er dyrket på hotellet. Morgenmadsbuffetten serveres i restaurant Dalah, og til frokost og middag er der à la carte-menu med frisk fisk og thailandske retter. Tree Top Café er det perfekte sted at slappe af for en stund. Her serveres afternoon tea hver dag. Poolbaren Pool Café serverer forfriskninger og snacks hele dagen.

Træning og velvære
Gratis fitnessfaciliteter og cykler til låns. Thaiboxing mod betaling. Fin spaafdeling med forskellige typer af massage mod betaling.

Et miljøvenligt hotel
Pakasai Resort er et miljøvenligt hotel. F.eks. sorteres al affald, også på værelset, og rengøringsmiddel samt sæbe og shampoo er organisk. Solceller anvendes til lamperne udendørs samt til at opvarme poolen. Hvis håndklæderne anvendes i flere dage, får gæsterne en belønning. Ifølge Expedia var Pakasai Resort nummer 5 ud af 10 miljøvenlige hotellet på Jordens Dag i 2019.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Madlavningslektioner mod betaling. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Store niveauforskelle og mange trapper på hotelområdet. Lokaltrafik.

Oplev omgivelserne
Hotellet ligger nær Ao Nang centrum med restauranter, barer og butikker. Desuden ligger populære Railey Beach i næste bugt, ca. 1 km mod syd.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Værd at vide

Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at ryge på værelserne, på balkoner eller på fællesområder, uden der er tale om en særlig anvist rygezone.