Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

884 bedømmelser
Meget godt
 
304
Godt
 
366
Middel
 
147
Mindre godt
 
42
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

23-02-2020

af 668lykkeh Mårslet, Danmark

Dejligt hotel

Havde 3 overnatninger på dette hotel. Vi var afsted 5 stk i alderen 12-49 år Vi havde 2 værelser alle vendte væk fra poolen. Dejlige værelser, fin rengøring, og lækker morgenmadsbuffet. Poolområdet er perfekt og vandet var saltvand. Hotellet ligger i perfekt afstand til byen og fine restauranter som naboer. Kan varmt anbefale nightmarked. Vi har tit problemer med maven når vi rejser, men havde på vores 10 dages rejse overhovedet ingen problemer. Ville vælge dette hotel hvis jeg skulle tilbage. Hotellet havde fået 5 stjerner, hvis ikke det var fordi der var lidt bøvl med aircondition på det ene værelse, hvilket de tog hånd om med det samme.

 
16-04-2018

af Ruth S Gudhjem, Danmark

Dejligt hotel - central beliggenhed

Pæn og rent hotel, dejligt stort værelse med stor møbleret altan. udsigt til poolen som var stor og fin -ikke så mange liggestole men de blev til gengæld hurtigt optaget af folk som bare lagde deres håndklædet helt fra tidlig morgen og nogle gange blev de slet ikke brugt :-( Fantastik morgen buffet- med sødt og smilende personale Kort afstand til diverse spisesteder Vi kommer gerne igen

 
14-04-2018

af Korsbeks Aalborg, Danmark

Bedste belliggenhed

Vi boede på Red Ginger i to uger og elskede hver dag på hotellet. Dejlige og meget store værelse med store senge og skønne altaner med møbler. Der er værelser mod have og pool og virkelig lækre værelser med direkte pool adgang også. Morgenmaden er himmelsk!! Det var mit store højdepunkt hver dag. Der er et meget lækkert udvalg af alt fra frugt, brød, lækker kaffe og til, til varme retter og æg du får frisklavet efter eget ønske. Der er meget rent og pænt på hotellet og rengøringen på værelset er i top! Der er mulighed for at købe frokost der og vi fik altid en pizza og forårsruller, når vi kom hjem fra stranden om eftermiddage, lækkert tilberedt. Du kan også spise på restauranten om aftenen. Der er Happy hour i både pool bar og lobby bar senere. Hotellets belliggenhed er fantastisk. Du er lige præcis lidt uden for al støjen og samtidig kan du gå til begge strande, eller tage en lille tuc tuc, meget billigt. Vi gav de 100 bth. de bad om, for en meget lang tur og det er bestemt en meget rimelig pris. Tak til det altid smilende og søde personale på hotellet, vi nød hver dag og kommer meget gerne igen.

 
05-01-2018

af mpfuglebakken Vejle, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt lille hotel med styr på tingene. Lille hyggeligt poolområde med swimupbar, kniber lille med solpladser, og desværre er alle solsengen hurtigt optaget af af griske gæster der reserverer tidligt om morgenen. Dejlige rumlige værelser - smart indrettet. Dejlig morgenmad og god service i forhold til mad og drikke ved poolen. Placering er god i forhold til at gå til restauranter og lontailboat til strandene. Rolig beliggenhed - lidt væk fra larm og støj, men alligevel tæt på det hele. Kommer gerne igen her.

 
04-12-2017

af Maiberg Langeskov, Danmark

Mangler lidt charme

Vi havde en uge på red ginger. Stedet var som sådan fint nok, men ikke superovervældende. Det største plus var helt sikkert poolen. Pool-området var lækkert med en god poolbar! Personligt synes jeg ikke placeringen var så god, der var et kvarters gang til Ao Nang strand (OBS at det ikke er et jævnt fortov, men flere forskellige slags ufærdige strækninger med mange hældninger. Så vil ikke anbefale til børn med klapvogn eller gangbesværede). + Pool - wifi halter - placering - charme og renlighed (ex på trapper etc.) - Restauranten er ret elendig!