Club-værelser

Pæne og rummelige club-værelser med en stor dobbeltseng midt i værelset. Tv med satellitkanaler. Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med badekar til to.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelser

Pæne og rummelige deluxe-værelser indrettede i thailandsk stil. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Minibar. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Pæne og rummelige dobbeltværelser indrettede i thailandsk stil. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Minibar. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Pæne junior-suiter med en stor dobbeltseng midt i værelset, og badekar på balkonen eller i suiten. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller ordinære senge. Tv med satellitkanaler. Minibar. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.