Club-værelse

Club-værelser med en stor dobbeltseng midt i værelset. Tv med internationale kanaler. Minibar, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse med badekar til to.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Minibar. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Minibar. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite

Junior-suiter med en stor dobbeltseng midt i værelset, og badekar på balkonen eller i suiten. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller ordinære senge. Tv med internationale kanaler. Minibar. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strandtaske med strandmåtte. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.