Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

1352 bedømmelser
Meget godt
 
491
Godt
 
504
Middel
 
222
Mindre godt
 
90
Dårligt
 
45

5 nyeste bedømmelser

11-02-2020

af KarstenK188 Asnæs, Danmark

Super afslapning for par

Rigtigt godt hotel og velbeliggende centralt i ao nang og alligevel fredeligt. Super hyggeligt i naturområde og med en miljøbevidst drift. Hyggeligt poolområde, god restaurant og en god og varieret morgenbuffet. Kuperet område og ikke egnet for gangbesværede

 
31-03-2018

af mariabA7710BZ København, Danmark

Overvurderet

Beliggenhed af hotellet er helt fantastisk, tæt på strand og restauranter. Personalet er yderst professionelle og venlige. Omgivelserne på hotellet et også charmerende. Jungle område er dejligt og er meget stille, der er aber, fisk mm. Pool området er også godt, dog er vandet i poolen virkelig varmt da solen står på hele dagen. Ved poolen kan man også hente håndklæder til pool eller strand. Morgenmads buffet er god og der er meget at vælge imellem. Det er også billigt at spise andre måltider i hotellets restaurant. Det der trækker markant ned er at jeg føler at hotellet er meget overvurderet. Værelserne trænger til opgradering. Vi boede på adora grand room og var ikke blandt de billigste på hotellet, dog lå det oven på reception og helt ud til vejen. Det eneste jungle vi kunne se, er det ene træ som vagt personale stod ved og fløjtede ad biller dagen lang. Det var meget højt og det larmer en del fra vejen. Daglig rengøring gik kun ud på at rede seng. Hun tog hverken glas fra roomservice med eller lagde håndklæder sammen. Vi fandt endda medicin pose som tilhørte tidligere gæst hvor det bare lå på hylden uden at hun selv lagde mærke til det. Aircondition er desuden placeret lige til sengen, så enten skal man blive forkølet I løbet natten eller have det rigtig varmt. De gør meget ud af at påpege at det er et økologisk og miljøvenligt hotel, men der er mange ting der modsiger det. Jeg kan ikke se at et badekar på teressen som skal følges med flere liter vand, er særligt miljøvenligt. Desuden ville det også være mere miljøvenligt hvis man havde strand/pool håndklæder på værelserne, så man kunne genbruge dem og ikke skulle aflevere hver gang man skal bytte dem om eller vil på stranden/I poolen. Jeg vil anbefale at vælge nogen af de billigste værelser, det er nok der man for mere værdi for pengene.

 
06-02-2018

af Gert777 Rødovre, Danmark

Rigtig fint hotel

Vi havde 1 overnatning på dette hotel, det var en god oplevelse, personalet var rigtig service minded. Værelses var rent og pænt, vi spiste på den restaurant der var på hotellet og det var rigtig god thai mad, til en fornuftig pris.

 
09-12-2017

af Niklas M

Havde større forventinger

Værelser var generelt dårligt rengjort Sengen var stenhård. På trods at have kontaktet personalet flere gange, kunne de ikke gøre noget. Vi kunne ikke få et andet værelse og topmadrassen som de lagde på var på tykkelse med et fleecetæppe. Generelt er personalet omkring poolen pågående og irriterende, da de hele tiden vil sælge. Larm fra byggeplads klods op af hotellet, hvilket de selvfølgelig ikke kan gøre noget ved.

 
08-02-2017

af Børge G Guldborg, Danmark

Ok hotel, men måske en stjernen for meget.

Det er anden gang vi bor på dette hotel, vi havde læst at det var blevet renoveret, det kunne vi dog ikke se. Hotellet ligger dejligt i flot natur bygget på en bjergside, lidt væk fra den hektiske by. Værelserne er slidt, og lidt mørke, vores og vores rejsepartners toiletter lugtede fælt, vi klagede nogle gange, men det lykkedes ikke at få det ordnet, godt med en god udsugning! Vores strøm gik dagen før vi skulle hjem, vi blev flyttet til bedre værelser ved receptionen, en helt anden oplevelse, her var lys og ingen lugt. Hotellet tilbød en rabat kupon til restauranten, godt vi havde den, for ellers havde vi følt os snydt den, ene gang vi spiste her, længe siden vi har fået så dårligt tilberedt aftensmad, derimod var den frokost man kunne bestille i pool baren helt ok. Morgenmaden var fin, men meget kaotisk, ved 9 tiden ( lukker kl 10) var det svært at finde en plads, især hvis man er 4, der har lyst til at spise sammen, og køkkenet havde svært ved at følge med. Er du dårligt gående er dette hotel ikke egnet, og er du ryger skal du heller ikke vælge dette hotel. Tror ikke vi kommer her en 3. gang.