Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger i fold-ud senge. Tv med internationale kanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser plus

Deluxe-værelserne Plus er placeret i hotellets nye bygning, og beboere i deluxe-værelser Plus har adgang til en stille pool kun for voksne. Aldersgrænsen for ophold på værelset er 16 år. En dobbeltseng og en dejlig daybed til afslappende stunder. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon mod havet.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser beliggende i lave bygninger i den tropiske have. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med to soveværelser. Det ene med dobbeltseng og det andet har en mindre dobbeltseng og en opredning. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.