Værelsestyper

Deluxe-værelser

Lyst indrettede deluxe-værelser. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for to ekstraopredninger i fold-ud senge. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Køleskab, el-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser plus

Rummelige deluxe-værelser plus. Balkon der vender mod havet.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser

Lyse dobbeltværelser beliggende i lave bygninger i den tropiske have. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler, lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Lyse enkeltværelser beliggende i lave bygninger i den tropiske have. Tv med satellitkanaler, lille køleskab og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser med to soveværelser. Det ene med dobbeltseng og det andet har en mindre dobbeltseng og en opredning. Køleskab, el-kedel, kaffe-/te faciliteter. Smart-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.