Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

841 bedømmelser
Meget godt
 
239
Godt
 
360
Middel
 
137
Mindre godt
 
51
Dårligt
 
54

5 nyeste bedømmelser

13-02-2023

af piamonradc

God beliggenhed men meget nedslidt og beskidt

Hotellet har en fin beliggenhed tæt på strand og by med en fin have. Men hotellet var meget nedslidt både receptionen og værelserne. Vi havde et Deluxe værelse. Badeværelset lugtede af mug og fugt og værelset var beskidt. Airconditionen larmende helt vildt, vi var nødt til at køle værelset ned for natten og så slukke den. Personalet i receptionen var meget venlige. Morgenmaden var ikke ret god, der manglede ost, pålæg hvis man spiser brød til morgenmad. Vi kommer ikke tilbage dertil.

 
27-12-2022

af 599sabinag Holbæk, Danmark

Gennemsnitligt

Vi var 14 dage på Tipa Resort og hotellet lever op til forventningerne i forhold til den lave pris vi gav for rejsen. Den ligger super centralt til Ao Nang centrum med alle restauranter og "butikker" samt stranden. Hotellet er lidt tilbagetrukket fra den lidt større vej og ligger flot i naturområde med fugle, egern og aber. Personalet er venligt og yder fin service i forhold til de muligheder de har. MEN hotellet er generelt virkelig slidt og trænger mange steder til gennemgående renovering. Vi havde et Deluxe værelse, hvor flere af møblerne var med huller, defekte eller var beskidte. Generelt var værelset meget slidt og AC anlæg af meget ældre dato hvilket betød at det var svært at regulere og larmede en del. Rengøringen er meget ringe. Hver dag manglede vi enten håndklæder, toiletpair eller noget at tørre hænder i. Altan gulvet blev ikke vasket i de 14 dage, selvom det var fuld af blade og fuglelort. Lagner, sengetøj og håndklæder er hullet og med pletter og skiftes sjældent. Morgenmaden er meget plain! Toastbrød, kedelig kaffe, koncentrat juice og lidt frugt er det eneste - med mindre man er til risretter og indisk curry fra morgenstunden. Hotellet lever kun lige nøjagtig op til sine 3 stjerner og selvom det var ok, så tror jeg desværre ikke vi kommer igen.

 
04-04-2022

af Svenne2014 Smørum, Danmark

Dejlige dage i Krabi

Dejligt hotel i flotte omgivelser ti store flotte pools og masser af palmer, kort gåtur så er man nede i byen og ved stranden masser af muligheder for spændende ture til øerne. Værelserne er ok men jeg vil nok sige at de trænger til en renovation det sammen gælder de ellers flotte bygninger. 4 stjerne er formeget i rating jeg vil give det 3+

 
26-01-2020

af MogensFriis Maribo, Danmark

Fantastisk hotel, Fantastisk bellighed

Vi var 14 dage på Krabi Tipa og det er et flot hotel med en fantastisk placering. Midt i by centrum, men lidt tilbagetrukket så man ikke hører noget larm. Stranden ligger 300 meter væk. Personalet er super flinke og meget smilende og hjælpsomme. Morgenmaden var helt ok med omeletter, brød og div. Thai retter. Poolen er lidt for lille til så stort et hotel, men som sagt 300 m til stranden. Vi vil helt sikkert anbefale Krabi Tipa til alle som vil have en ferie i flotte frodige omgivelser, men alligevel midt i centrum.

 
06-01-2019

af Liljan G Odense, Danmark

Fin belligenhed

Hotellet har en super beliggenhed i Ao Nang, lige midt i centrum, men tilbagetrukken fra vejen, så man ikke er forstyrret af larmen fra gaden. Hotellet er af ældre dato, men med en god størrelse værelser. Vi var afsted med 2 børn på 6 og 8 og de hyggede sig i poolen. Man skal dog være opmærksom på at der ikke er mange ligge stole ved poolen. Personalet er venlig, og hjælpsom.